Ще глобяват за настройки на фаровете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Ще глобяват за настройки на фаровете

Мнениеот angelov » 01 ное 2011 21:22

cipokrilo написа:
angelov написа:
Ще е безплатно, но само за членове.

м/у 2 и 5 лева е настройката на фарове.Стига ревахте!

Въпроса не е дали са 2 лева или 2 стотинки. Просто правят лъжлива реклама и много хора ще отидат там само защото е "безплатно".

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 01 ное 2011 21:25

marmi52 написа:
pomiqrat написа:Трябва да си мега кух, батка? Що да не караш през зимата с летни гуми и да утрпеш някой друг човек, защото си слабоумен?

8-)

Мегакух си ти ! Аз карам кола вече 20 години и не съм утрепал никой. Карал съм коли-"самолети" за времето си ... Примерно BMW 323 i - 2 800 куб. 6 цилиндъра ! Това през 1991-92 г., когато баща ти е карал "ЗАЗ"-ка или "Жигули" в най-добрия случай. :mrgreen:
Тогава никой не делеше гумите на зимни и летни, а катастрофите бяха по-малко от сега.

1991 г. колко коли имаше в България, в момента колко има?
Между другото, зимните гуми не са задължителни според ЗДП.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 ное 2011 21:26

Твърдо ЗА! Предполагам, че на никой не му е приятни срещу него или зад него да кара някой див селянин, сложил ксенон на рефлекторите и ги вдигнал на макс да му свети на "далече" и да изкарва очите на другите!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

cipokrilo

Мнениеот cipokrilo » 01 ное 2011 21:35

Gonzi_407 написа:Твърдо ЗА! Предполагам, че на никой не му е приятни срещу него или зад него да кара някой див селянин, сложил ксенон на рефлекторите и ги вдигнал на макс да му свети на "далече" и да изкарва очите на другите!

Абсолютно!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 01 ное 2011 21:40

marmi52 написа:
8-)

Мегакух си ти ! Аз карам кола вече 20 години и не съм утрепал никой. Карал съм коли-"самолети" за времето си ... Примерно BMW 323 i - 2 800 куб. 6 цилиндъра ! Това през 1991-92 г., когато баща ти е карал "ЗАЗ"-ка или "Жигули" в най-добрия случай. :mrgreen:
Тогава никой не делеше гумите на зимни и летни, а катастрофите бяха по-малко от сега.

Айде по полека с лъжите господин шофьор. Такава модификация БМВ с такъв двигател няма.

BMW 323i - 6 цилиндъра е или 2300 см3 или 2494 см3. Такива обеми каквито си написал само в сънищата ти може да са ги сложили в това купе.
Последна промяна от stannn на 01 ное 2011 21:42, променено общо 2 пъти.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 01 ное 2011 21:41

Във всеки пункт за ГТП при минаване всяка година трябва да ти проверяват и фаровете въпросните уреди ги има там . Но нали знаеме как се минава преглед у наща държава . Справка Германия - ако нещо не ти е наред отиваш на сервиз или нема минаване .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 01 ное 2011 21:57

marmi52 написа:
pomiqrat написа:Трябва да си мега кух, батка? Що да не караш през зимата с летни гуми и да утрпеш някой друг човек, защото си слабоумен?

8-)

уауууууу ....

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 01 ное 2011 22:00

marmi52 написа:

8-)

Ти да не си бил от борците! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Тогава само те караха такива!

- Ало, шефе. Търсят те по мобифона.
- Ало, кое бе?
- Абре, брато. Стига стия пирамиди, фараони бре.
Дай пари да правим бизнес.
- Я па тоа...

О-о-о тигре, тигре ле
имаш ли пари, имаш ли пари, глупави жени.
О-о-о тигре, тигре ле
няаш ли пари, нямаш ли пари, стари бабички.
А-а-а-а-а-а-а опала.

Припев:
Айде борци, дайте ми пари.
Дайте ми пари, глупави жени.
А-а-а-а-а-а опала.
Айде борци дайте ми пари.
Дайте ми пари, песни до зори.

О-о-о тигре, тигре ле
имаш ли пари, имаш ли пари, западни коли
О-о-о тигре, тигре ле нямаш ли пари, нямаш ли
паристари жигули.
А-а-а-а-а-а опала.
Припев:
Дайте ми пари, западни коли.
А-а-а-а-а-а опала.
Айде борци дайте ми пари.

О-о-о тигре, тигре ле
имаш ли пари, имаш ли пари, нямаш кахъри.
О-о-о тигре, тигре ле
нямаш ли пари, нямаш ли пари, бели ти коси.
А-а-а-а-а-а опала.

Дайте ми пари, нямаш кахъри.
А-а-а-а-а-а опала.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 01 ное 2011 22:20

kartago написа:Всичко е ОК, съгласен съм, че трябва да има контрол! Доколкото разбирам обаче темата е за регулиране на фарове! Тия дето пишат за нови крушки, пишат колко да не заспят, като е по-старичка крушката не значи, че свети по-слабо, т.е. не "застарява", или свети или не свети! Явно става дума за "височината" на фаровете, как са регулирани, едно време го имаше това нещо на прегледите! Мен ми е интересно обаче, кой и как ще прецени дали са ти регулирани фаровете?! Ще седят два фатмака, люпят семки и в един момент решават да се заядат и те спират! Иди доказвай на пътя, как са ти фаровете! Ще пълним гушки пак явно!

Кат ще проверява и глобява само на определени места където има тази техника (във видеото е има).Вижте видеото там е обяснено кое как ще става много добре.
http://www.btv.bg/videos/novini/video/4 ... _dnes.html

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 ное 2011 22:38

Бре,стига глупости!Има правила-трябва да се спазват!Светлините да са ни изрядни,гумите-може да не са зимни,но читави,спирачките(най-важното!)-наред.Оттук нататък от всеки си зависи как кара и защо кара...Ще ми гледа някой настройка на фара-да бе,да!Друга настройка требе-у мозако,ама де де?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”