БЪЛГАРИЯ УМИРА! ГЛАСУВАЙТЕ В ИМЕТО НА ОТЕЧЕСТВОТО!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plovdivesamona6
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ УМИРА! ГЛАСУВАЙТЕ В ИМЕТО НА ОТЕЧЕСТВОТО!

Мнениеот plovdivesamona6 » 03 юли 2009 21:40

Последни прогнози
* ГЕРБ-28.36 %
* БСП-18.45 %
* АТАКА-9.73 %
* ДПС-15.47 %
* СИНЯ-7.26 %
* НДСВ-8.42 %
* ЛИДЕР-5.29 %
* РЗС-4.92 %
* ДРУГА-2.1 %
* ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ-56.8%

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 юли 2009 21:44

За какво говорим тогава?При избирателна активност 56%?Пак е повече,преди беше около 40-45%,ако се не лъжа?Но тва едва ли е достатъчно!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 юли 2009 21:46

tprodanov написа:
Модератор ЛокоПД написа:
tprodanov написа:Право на глас, според ЦИК имат 6 млн българи. И понеже ние не знам дали сме толкова всички, със все децата, някак си ми се струва, че още от тук вече имаме някаква изборна измама... Както и да е, аз се хващам на бас, че следващото управление е герб, СК, атака и рзс, ако влезнат последните. И това ще ни изяде главата, колкото и нелогично да звучи...

Защо не ГЕРБ,СК и НДСВ :roll: Бойко вече си е "надвил на масрафа" - няма да краде като Ахмед и комунистите.На Бойко му трябва власт,не пари.Костов един път се издъни - и да краде,ще краде умерено този път. ;) .Царя си взе вече имотите, неговите велможи са на пачка.Не вярвам някой да ни ебе майката повече,от досегашната Тройна коалиция.

Не ми разбра мнението, очевидно, въпреки, че аз имам много забележки по твоето, но първо ще обясня. Не знам хората тук доколко имат понятие от икономика, но напрактика България е напълно фалирала в момента. Страната се държи само повърхностно, като почти веднага след изборите ще се срути. Ще поуправлява малко батБойко и след 6 месеца нови избори, защото ако ще и Господ да слезе, страната ще попадне в капана на тройната коалиция. И след 6 месеца, на предстрочните избори ще дойдат пак същите и ще кажат - видяхте ли, без нас не може и ще вземат този път не 30%, а 70% и тогава вече наистина ще правят каквото си искат.

Колкото до твоето мнение, Иван Костов ако се е осрал, не знам. Моята заплата беше относително висока по това време - някъде към 11 долара. Ти сметни дали след неговото управление е била същата..

Знам.И аз ще гласувам за сините.Както преди.Надеждата умира последна.Обаче най-важното е да се премахне "Балансьора",бащата на етническия БГ модел -Великия Комбинатор и т.н.И всичките негови Емели,Рамадани и прочее "обръчи"- всички в Анадола ! Оттам нататък ще му мислим.Кафа от чалми!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 юли 2009 21:53

Изобщо не ни е проблема той. Той е просто изпълнител, какъв е смисъла да се бориш с жилото, вместо да утрепеш скорпиона направо?

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 03 юли 2009 21:58

Костов веднъж се издъни,и никога не бих гласувал за тях!Мисля,че трябва да дадем шанс на ГЕРБ или АТАКА!
Изображение

PIRIN HOOLS
Контакти:

Мнениеот PIRIN HOOLS » 03 юли 2009 21:59

Братя фенове и Българи ,ние по-младото поколение(18-35г.)съм сигурен , че ще гласуваме на 90%, както и пенсионерите .Проблем са хората от 35 г. до 65 г..това са хора отекчени от живота и с много проблеми. Проблеми , като как да изхранват семейството си и т.н.,Тези хора не ги интересува кой ще е на власт , поради простата причина ,че в държавата след избори нищо не се променя и всичко остава по старому. Поради тази причина важно е да накараме по някакв начин да гласуват точно тези хора .Там България губи своите гласове и печелят турците .Ако всеки един от нас опита да убеди своя комшия , приятел, майка, баща. баба, дядо да гласува и те последователно да убеждават свои приятели и познати, мисля, че ще успеем. Идеята е само да ги убедим да гласуват за който и да е извън "дпс".Ако малко се постараем и по-малко умуваме(както правя аз в момента :oops: )мисля ,че ще има резултати.
Edin e "PIRIN" i toi beshe v "B"

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 03 юли 2009 21:59

Cesc Fabregas написа:Как да гласувам,като нямам право! :roll: И кои са"такива като мене?" :?:

"Сори, Майкъл!" Не мислех, че може да нямаш право на глас... Разсъждаваш много по-смислено от гласуващи!!! А "такива като тебе" го употребих затова, защото гласуващи се оправдават с песимизма си, само защото ги е страх да пръднат...като собствено мнение!
П.П. Заби ми дъртият и немощен комп, затова се забавих... Това, което бях написал си... мамата. Моето уважение!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 03 юли 2009 21:59

Ще гласувам!
Премахването на ДПС, обаче ще стане само и единствено чрез протести, докато държавата реши да спази Конституцията и забрани партията на етническа и верска основа.Докато не почнем да протестираме по тоя въпрос нищо няма да се промени."Електоратът" на ДПС така или иначе се множи(правят повече деца) и не ги ли забраним окончателно сега след 10 години няма да им е нужен изборен туризъм за да управляват.Затова протести, забрана на ДПС и след това интеграция на малцинствата-увеличаването им е неизбежно.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 юли 2009 22:00

tprodanov написа:Изобщо не ни е проблема той. Той е просто изпълнител, какъв е смисъла да се бориш с жилото, вместо да утрепеш скорпиона направо?

Така е.Корените са на друго място.И все пак трябва да се почне отнякъде.Скорпионът без жило...си е какво - НИЩО ... :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юли 2009 22:01

Видно е, че шансове има. Аз ежедневнно комуникирам с разичнни хора. До преди време, повечето не се интересуваха и не гласуваха. Сега явно на всички им е писнало, от поредния провал на олигархичните структури на бившата БКП и същите червени от ДПС - техни ОТРОЧЕТА, които турцизират милата ни България, с всеки изминал момент. И никой не казва нищо и не надига РАДИКАЛНО глас, за небългарския интерес - АНАДОЛСКИ чужденци, да определят бъдещето на собствената ни Родина. Нямам нищо против българомохамеданите, които са работни и добри хора, в гоямата им цялост и винаги сме живели в мир с тях, докато не се намериха използвачите им, които ги доведоха до пълна мизерия и са ги оставили на произвола. Все пак ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, че смесените райони, управлявани от повсеместно от ДПС, са едни от най-бедните в България! И дори самите те, явно не се запитват ЗАЩО Е ТАКА!? В същия момент за дискриминацията на Българи там, мога да говоря много! Как си намират работа, как печелят проекти, как се държат с тях, ако е знаят турски език, как се чувстват като на гости в Отечеството си - България! ДОКОГА? :shock:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”