Луно, Луно, земьо македонска...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Луно, Луно, земьо македонска...

Мнениеот saffron » 29 окт 2011 13:32

gilento93 написа:
saffron написа:ква е тая омраза лелелеле..... :P що така бе хора ??? чакаите да мине премиерата па тогава плюите... ако сте нормални хора така направете.. ама кво ли е нормалното на тая държава ? тръгнал баи ганьо да се жалва пред европа... тц тц тц....
вижте интервюто... снимките... и тогава коментираите!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F9r40-2hRrI[/youtube]

Като не ти харесва тая държава защо си тука бе?Някой на сила ли те държи?Тия лоши бугари с пистолет насочен към главата ти ли те накараха да стоиш тук иначе лошо ти се пише.Хората са го казали:Що е маке се е л***о. :!:

харесва ми България.. къде съм казал ,че не ми харесва???? казах само ,че е леко ненормална щом това се случва... ти смяташ ли това за нормално ??? гледал ли си филма ?? някои гледал ли го е въобще? на базата на какво се правят такива заключения? аиде поне си направи труда да видиш интервюто... факт ли е ,че е имало такъв треньор?? факт ли е ,че до нациския флаг се е веел българския?? факт е!!... изчакаите да видиме лентата.. аз съм 100% сигурен ,че няма да има една лоша дума за Левски на които съм и аз фен.... виждал съм снимка как играчите правят нацистки поздрав по онова време... даже некои псевдо фенове се гродееха с тая снимка и е показваха на ляво на дясно из форумите!... даже си мисля ,че некои хора в сектор Б супер мн ше се радват ако футболистите и феновете на Левски ги изкарат краини фашисти... виж само кви хора ходят в сектора... още се виждат свастики...тва нормално ли е?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 29 окт 2011 13:42

saffron, макя ти трън кой ти е искал мнението БЕ ТУПАН ???!!!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 29 окт 2011 14:09

saffron написа:харесва ми България.. къде съм казал ,че не ми харесва???? казах само ,че е леко ненормална щом това се случва... ти смяташ ли това за нормално ??? гледал ли си филма ?? някои гледал ли го е въобще? на базата на какво се правят такива заключения? аиде поне си направи труда да видиш интервюто... факт ли е ,че е имало такъв треньор?? факт ли е ,че до нациския флаг се е веел българския?? факт е!!... изчакаите да видиме лентата.. аз съм 100% сигурен ,че няма да има една лоша дума за Левски на които съм и аз фен.... виждал съм снимка как играчите правят нацистки поздрав по онова време... даже некои псевдо фенове се гродееха с тая снимка и е показваха на ляво на дясно из форумите!... даже си мисля ,че некои хора в сектор Б супер мн ше се радват ако футболистите и феновете на Левски ги изкарат краини фашисти... виж само кви хора ходят в сектора... още се виждат свастики...тва нормално ли е?

Първо моето момче България не е ненормална. Ненормална е "вашата" държавица със всичките си актове на анти-българищина, която показва през годините. Надявам се, че поне това няма да отречеш има хиляди примери за това. Второ грандоманията, която "ви" е обзела покрай Александър "Македонски", който бил Македонец(WTF) ви влияе зле. Също така има едно интервю с един "професор", с едно парче камък от каменната епоха. Та този професор "разчете" там "МАКЕДОНИА"(rofl). Нататък.....Ти какво знаме искаш да има до Българското след като България е била съюзник на Германия(не по свое желание), Американското ли? Или може би "Македонското"? Гледах интервюто този човек не каза нищо лощо за България. Но с оглед извратената политика на Македония за манипулиране на историята няма да се учудя тези неща да са факт. Ти гледал ли си филма? Не мислиш ли, че някой знае нещо по-въпроса след като се занимава Европейският парламент с въпроса? Едва ли представителите ни са се събудили сутринта да клеветничат против "Македония". И не най-накрая кажи ми една агитка в света(крайна такава), която да не използва свастики и други подобни неща?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Forza Botev
Контакти:

Мнениеот Forza Botev » 29 окт 2011 14:23

Не спорете със сафрон, безсмислено е!Да спориш с маке е като да спориш с радиото :!:

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 29 окт 2011 14:56

саффрон, за мен е пълна мистерия и съм абсолютно втрещен, как може, гледам те културен си, изказваш се нормално ( за теми незасягащи Македония) и от друга страна, като стане дума за нещо такова.... шок ! Как е възможно да бъде промит мозъка на толкова много хора ?! И как продължавате да се изкарвате такива каквито европейски и световни историци ясно казват, че не сте... не знам. За мен това е непонятно. Не те знам,какъв си що си, на каква възраст си...
Изображение

LesterBO
Контакти:

Мнениеот LesterBO » 29 окт 2011 15:03

малдини .. откачени професори има навсякъде... заеби го александар македонски.. това е проблем между Македония и Гърция... и естествено ,че няма да чуеш нищо лошо от интервюто , което съм сложил.. това е била реалноста и човека си го казва... филма просто ще потвърди историята на тоя човек... и още нещо повярваи ми аз ще бъде наи разочарования човек на света ако това , което пишат за филма се окаже истина!

Vincenzo незнам брато.. и аз немога да си отговоря на тея въпроси... този велик български народ устоял на 500 годишно турско робство .. изведнъж за има няма 40 години му промиха мозъка .. кажи ми как става тва нещо брато и те признавам... мани тва ,че не само българите по вардарско са с промити мозъци.. ами и тея дето са емигрирали през началото на мин. век и те брато промити.. в австралия колония промити мозъци , канада , америка навсякъде... чудо ли е кво е ?? кажи ми ти ?

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 29 окт 2011 15:04

[/quote]харесва ми България.. къде съм казал ,че не ми харесва???? казах само ,че е леко ненормална щом това се случва... ти смяташ ли това за нормално ??? гледал ли си филма ?? някои гледал ли го е въобще? на базата на какво се правят такива заключения? аиде поне си направи труда да видиш интервюто... факт ли е ,че е имало такъв треньор?? факт ли е ,че до нациския флаг се е веел българския?? факт е!!... изчакаите да видиме лентата.. аз съм 100% сигурен ,че няма да има една лоша дума за Левски на които съм и аз фен.... виждал съм снимка как играчите правят нацистки поздрав по онова време... даже некои псевдо фенове се гродееха с тая снимка и е показваха на ляво на дясно из форумите!... даже си мисля ,че некои хора в сектор Б супер мн ше се радват ако футболистите и феновете на Левски ги изкарат краини фашисти... виж само кви хора ходят в сектора... още се виждат свастики...тва нормално ли е?[/quote]
виж ся, това си е напълно вярно, че в началото на войната сме били в съюз с нацистите, но това не означава, че сме били изроди като ония, които са избивали хора в концлагерите- напротив. Ти вероятно си начетен и много добре трябва да знаеш, коя държава единствена спасява своите граждани-евреи. А колкото до това, че някои хора се радват на пречупения кръст, мога да кажа само, че след 50 години зверства, престъпления и тоталитаризъм на комунистите срещу българското общество, нормално е да има крайно десни хора.
Изображение

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 29 окт 2011 15:19

Viktor4o_Rs написа:Сакаме и чекаме safffron, който освен агент на македонската пропаганда бил и режисьор на филма :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LesterBO
Контакти:

Мнениеот LesterBO » 29 окт 2011 15:25

винченцо , не съм казал никога и никъде ,че българите са били окупатори , избивали са зверски хората и тн. просто казвам ,че историята за треньора на македония е вярна, тои е бил подготвен за концлагера това е ... прави се филм по темата и защо не ? ако наистина видим ,че нещата са изопачени тогава напълно основателно държавата трябва да вземе мерки срещу това....

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 29 окт 2011 16:24

Лайняни македонци,утре като ви надупят шиптарите ще бъдете най-големите българи,
вие сте карикатури,там който се обяви за българин му почернят живота, дотакава степен сте оскотяли, че когато станатрагедията на Охридското езеро, пуснахте виц за ''бугарските пасоши'', измет сте , такива сте се родили, така живеете и така ще си отидете..страхливи, насрани,боклуци...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Свободна зона”