gilento93 написа:saffron написа:ква е тая омраза лелелеле.....що така бе хора ??? чакаите да мине премиерата па тогава плюите... ако сте нормални хора така направете.. ама кво ли е нормалното на тая държава ? тръгнал баи ганьо да се жалва пред европа... тц тц тц....
вижте интервюто... снимките... и тогава коментираите!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F9r40-2hRrI[/youtube]
Като не ти харесва тая държава защо си тука бе?Някой на сила ли те държи?Тия лоши бугари с пистолет насочен към главата ти ли те накараха да стоиш тук иначе лошо ти се пише.Хората са го казали:Що е маке се е л***о.
харесва ми България.. къде съм казал ,че не ми харесва???? казах само ,че е леко ненормална щом това се случва... ти смяташ ли това за нормално ??? гледал ли си филма ?? някои гледал ли го е въобще? на базата на какво се правят такива заключения? аиде поне си направи труда да видиш интервюто... факт ли е ,че е имало такъв треньор?? факт ли е ,че до нациския флаг се е веел българския?? факт е!!... изчакаите да видиме лентата.. аз съм 100% сигурен ,че няма да има една лоша дума за Левски на които съм и аз фен.... виждал съм снимка как играчите правят нацистки поздрав по онова време... даже некои псевдо фенове се гродееха с тая снимка и е показваха на ляво на дясно из форумите!... даже си мисля ,че некои хора в сектор Б супер мн ше се радват ако футболистите и феновете на Левски ги изкарат краини фашисти... виж само кви хора ходят в сектора... още се виждат свастики...тва нормално ли е?