Аз като християнин също съм против,защото това означава постепено налагане на контрол върху всеки един от нас,като последният етап ще бъде имплантиране на чип във всеки човек на земята.Този чип ще дава информация на главният компютър изграден в Брюксел,който ще ни контролира чрез него.Не случайно едно от условията на САЩ за падане на визите е паспортите и личните карти да съдържат биометрични данни.По този начин се подготвя почвата за явяването на Антихриста(човек с голяма власт) и подчиняването на човечеството чрез системата водеща ни към "нов световен ред",фразата написана на Американският долар,заедно с масонските символи в него подчертаващи кой управлава САЩ и по-голямата част от света.
Подобни символи има и в нашите лични карти и паспорти,печатещи се в Израел.
По тези теми има литература,основаваща се на факти и пророчества описващи всичко с голяма точност и в най-малки детайли,стига човек да се интересува и я потърси.
Въвеждат биометрични данни-Какво мислите???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Въвеждат биометрични данни-Какво мислите???
колега,
ако ти кажа колко богаташи от БГ вече доброволно са си имплантирали такъв чип, направо ще се уплашиш
правят го в чужбина и в чужбина остават данните за тяхното движение. ако ги отвлекат в БГ, дори от чужбина ще дойде екипът специалисти да ги овободи
иначе от всеки човек си зависи, как ще живее и дали ще прави простотии. нас в БГ циганите ми убиват на няколко кила череши, ти си тръгнал да го мислиш с антихристи и нов световен ред, подчинен на електронни данни. може и да стане някога, но ти и аз ще сме отдавна при майкъл джексън.....
ако ти кажа колко богаташи от БГ вече доброволно са си имплантирали такъв чип, направо ще се уплашиш

unist_gp написа:колега,
ако ти кажа колко богаташи от БГ вече доброволно са си имплантирали такъв чип, направо ще се уплашишправят го в чужбина и в чужбина остават данните за тяхното движение. ако ги отвлекат в БГ, дори от чужбина ще дойде екипът специалисти да ги овободи
иначе от всеки човек си зависи, как ще живее и дали ще прави простотии. нас в БГ циганите ми убиват на няколко кила череши, ти си тръгнал да го мислиш с антихристи и нов световен ред, подчинен на електронни данни. може и да стане някога, но ти и аз ще сме отдавна при майкъл джексън.....
Да,зная за това,че много милионери вече са им имплантирани и за момента това са доводите(за тяхна безопасност),но постепенно ще се задалжи да го направи всеки,но вече заради контрола и сигурноста в света и предпазване от опасността от "световният тероризъм".
А дали е близко това време или не не зная,но като виждаме как се развиват технологиите и постоянната заплаха която се насажда от "тероризма",също така ограничаването на свободата в САЩ и други страни,не мисля че ще е много далече.
Абсолютно си прав-хич не е далеч,но ние дали ще сме готови-като гледам засега НЕ