Отговорите на Костов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Отговорите на Костов

Мнениеот DrAvalanche » 29 юни 2009 22:55

От основните политически формации за предстоящите избори, единствено измежду кандидат-депутатите на Синята коалиция няма свързани с ДС. Кой както иска да го тълкува.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юни 2009 01:47

DrAvalanche написа:От основните политически формации за предстоящите избори, единствено измежду кандидат-депутатите на Синята коалиция няма свързани с ДС. Кой както иска да го тълкува.

За мен дори само тази информация е достатъчна :) Иначе могат да се дадат още хиляди доводи за избора ми в неделя,но няма нужда да ги изброявам,прав си,че всеки сам тълува фактите :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 30 юни 2009 11:39

Въпроса ми беше написан под номер 120 и той така отоговори че нищо не отговори.Пък и не беше показан пълният въпрос,където се питаше защо по негово време не е построена зала! Няма да гласувам за тоя :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юни 2009 12:00

Rodn1 написа:Въпроса ми беше написан под номер 120 и той така отоговори че нищо не отговори.Пък и не беше показан пълният въпрос,където се питаше защо по негово време не е построена зала! Няма да гласувам за тоя :)

Аз го питах освен един сериозен въпрос и от кой отбор е :mrgreen: Интересно ще е да разберем,макар че май не се интересува от футбол.Иначе щом не гласуваш за сините,поне не оставяй комунистите и Доган на власт :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 30 юни 2009 12:08

Rodn1 написа:Въпроса ми беше написан под номер 120 и той така отоговори че нищо не отговори.Пък и не беше показан пълният въпрос,където се питаше защо по негово време не е построена зала! Няма да гласувам за тоя :)

Недей. Гласувайте си за агент Гоце и серГей, при когото ходи да реве дудука миналото лято.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 30 юни 2009 12:20

DrAvalanche написа:

Недей. Гласувайте си за агент Гоце и серГей, при когото ходи да реве дудука миналото лято.

Досега и трите пъти в които съм гласувал бяха за Бойко как реши че съм от БСП?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юни 2009 12:39

Rodn1 написа:
DrAvalanche написа:

Досега и трите пъти в които съм гласувал бяха за Бойко как реши че съм от БСП?

Само да не стане подкрепяш Бойко,избираш пе....(СерГЕЙ) :twisted:

Върни се в “Свободна зона”