Отговорите на Костов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Отговорите на Костов
От основните политически формации за предстоящите избори, единствено измежду кандидат-депутатите на Синята коалиция няма свързани с ДС. Кой както иска да го тълкува.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

DrAvalanche написа:От основните политически формации за предстоящите избори, единствено измежду кандидат-депутатите на Синята коалиция няма свързани с ДС. Кой както иска да го тълкува.
За мен дори само тази информация е достатъчна

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Въпроса ми беше написан под номер 120 и той така отоговори че нищо не отговори.Пък и не беше показан пълният въпрос,където се питаше защо по негово време не е построена зала! Няма да гласувам за тоя 

Rodn1 написа:Въпроса ми беше написан под номер 120 и той така отоговори че нищо не отговори.Пък и не беше показан пълният въпрос,където се питаше защо по негово време не е построена зала! Няма да гласувам за тоя
Аз го питах освен един сериозен въпрос и от кой отбор е

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- DrAvalanche
- Контакти:
Rodn1 написа:Въпроса ми беше написан под номер 120 и той така отоговори че нищо не отговори.Пък и не беше показан пълният въпрос,където се питаше защо по негово време не е построена зала! Няма да гласувам за тоя
Недей. Гласувайте си за агент Гоце и серГей, при когото ходи да реве дудука миналото лято.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

DrAvalanche написа:Rodn1 написа:Въпроса ми беше написан под номер 120 и той така отоговори че нищо не отговори.Пък и не беше показан пълният въпрос,където се питаше защо по негово време не е построена зала! Няма да гласувам за тоя
Недей. Гласувайте си за агент Гоце и серГей, при когото ходи да реве дудука миналото лято.
Досега и трите пъти в които съм гласувал бяха за Бойко как реши че съм от БСП?
Rodn1 написа:DrAvalanche написа:Rodn1 написа:Въпроса ми беше написан под номер 120 и той така отоговори че нищо не отговори.Пък и не беше показан пълният въпрос,където се питаше защо по негово време не е построена зала! Няма да гласувам за тоя
Досега и трите пъти в които съм гласувал бяха за Бойко как реши че съм от БСП?
Само да не стане подкрепяш Бойко,избираш пе....(СерГЕЙ)