Убиха Муамар Кадафи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Убиха Муамар Кадафи

Мнениеот PFC Litex » 20 окт 2011 18:17

SamoBotev. написа:
Пловдивчанин написа:Браво на USA! От днес на преден план е Иран.. да се готви тамошното правителство... :roll:

Нямат смелост за Иран американците.. Там не е Либия ;).

Относно Иран толкова знаем, че не е истина и нещата там са доста по-различни спрямо Ирак и Либия.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 20 окт 2011 18:22

pomiqrat написа:
Точно за фанатиците от Иран, които за разлика от останалите имат налично оръжие и разработват съвсем официално "атомна енергия" се иска дупе, което американците нямат.

Персите не са случаен народ, обаче като нищо ще настроят хората с/у правителството и ще си сложат после удобни хора, както в Еквадор, Венецуела и сега Либия...не са опитали, не са успяли според мен.
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 20 окт 2011 19:01

Пловдивчанин написа:
pomiqrat написа:
Точно за фанатиците от Иран, които за разлика от останалите имат налично оръжие и разработват съвсем официално "атомна енергия" се иска дупе, което американците нямат.

Персите не са случаен народ, обаче като нищо ще настроят хората с/у правителството и ще си сложат после удобни хора, както в Еквадор, Венецуела и сега Либия...не са опитали, не са успяли според мен.

Под Венецуела, вярвам, че не визираш Чавез :lol:
Иначе, в Либия задействаха нов модел за отстраняване на неудобни лидери. Настройваш едно племе срещу друго, даваш им пушки, правиш 700-800 тактически въздушни удара и го пишеш "гражданска война" :mrgreen:
Сега в Пентагона си скубят косите, че не са насъскали сунити срещу шиити (или обратното, на кого му пука...) по същия начин в Ирак.
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 20 окт 2011 19:09

8-)

Кадафи е убит. Добре ! Кадафи беше диктатор. Беше самозабравил се диктатор.
Въпросът е какво идва след Кадафи ???? :roll:
Като ги гледам тези главорези наричани от платените медии на илюминати "бунтовници" си мисля, че нищо добро не чака Либия и либийския народ. :(

Диктаторите си отиват един след друг. След тях идват илюминати и техните верни, жестоки и плиткоумни слуги ...
Дали ще живеем в по-добър свят ???? ....
:?
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

SamoBotev.
Контакти:

Мнениеот SamoBotev. » 20 окт 2011 19:11

Верно е , че кадафи се беше самозабравил , ама сега ще видят един голям к*р "капиталистически" либийците... ей сега жална им майка

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 20 окт 2011 19:15

Диктатори, капиталисти, илюминати, империята..... Има ли смисъл да се живее въобще и това живот ли е? :cry:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 20 окт 2011 19:18

Чета,че сега наред бил Иран.Ако беше лесно до сега да бяха ударили Иран и Северна Корея.За Иран не съм запознат,но за корейците гледах и се шашнах,от 2002 до 2007 Северна Корея са налели 100 милиарда долара във противовъздушна отбрана,и отделно почти същата сума за друго оръжие,държавата със най-големия спецназ във света 300 000 човека,армията им само на границата със Южна Корея е 1 000 000 войника.10 000 ракети земя-земя насочени към Сеул,без да могат да се прихващат.За Иран си мисля,че може да бъде и още по голямо въоражението.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 20 окт 2011 19:20

С удоволствие бих гледал как го бесят публично на площада.Уви няма да стане. 8-)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 20 окт 2011 19:31

gilento93 написа:С удоволствие бих гледал как го бесят публично на площада.Уви няма да стане. 8-)

8-)

Не го приемай като заяждане. Просто се опитвам да разбера хора като теб.
Вероятно щом си против Кадафи се пишеш демократ. Хубаво.
Аз съм демократ по природа и убеждение ! НИКОГА обаче не бих се радвал на нечия смърт. Това няма нищо общо с демокрацията !
Не ви разбирам, честно ! Парадирате, че сте демократи, а сте по-близо до комунистите и главорезите, отколкото до истанскита демокрация ... :roll:
Видя ли кадрите с обезобразената, отрязана глава на Кадафи ? Харесва ли ти това ?
Това ли е демокрацията според теб ? :oops:
Не смяташ ли, че илюминати управляващи света подмениха истинската демокрация с извратен, ботушизиран режим ?
По същия начин навремето комунизмът е бил подменен с някаква извратенящина ... А като идея не е бил лош ... Както е хубава и демокрацията като система. Днес обаче истинска демокрация няма никъде по света за съжаление.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 20 окт 2011 19:37

marmi52 написа:
gilento93 написа:С удоволствие бих гледал как го бесят публично на площада.Уви няма да стане. 8-)

8-)

Не го приемай като заяждане. Просто се опитвам да разбера хора като теб.
Вероятно щом си против Кадафи се пишеш демократ. Хубаво.
Аз съм демократ по природа и убеждение ! НИКОГА обаче не бих се радвал на нечия смърт. Това няма нищо общо с демокрацията !
Не ви разбирам, честно ! Парадирате, че сте демократи, а сте по-близо до комунистите и главорезите, отколкото до истанскита демокрация ... :roll:
Видя ли кадрите с обезобразената, отрязана глава на Кадафи ? Харесва ли ти това ?
Това ли е демокрацията според теб ? :oops:
Не смяташ ли, че илюминати управляващи света подмениха истинската демокрация с извратен, ботушизиран режим ?
По същия начин навремето комунизмът е бил подменен с някаква извратенящина ... А като идея не е бил лош ... Както е хубава и демокрацията като система. Днес обаче истинска демокрация няма никъде по света за съжаление.

Заради това,което направи с медицинските сестри заслужава СМЪРТ! :twisted:

Върни се в “Свободна зона”