Слави срещу Бойко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Re: Слави срещу Бойко

Мнениеот Astarot » 15 окт 2011 11:40

Истината за мен е доста проста. Не е имало и няма да има правителство (на партийна основа) в България, което да върви срещу парите. Защото парите определят политиката, а те са в организираната престъпност. Част от тези босове, вече не се занимават с нелегални дейности (може би само полу-легални), но те държат парите, а парите контролират всичко. И медии и кампании и билборди...
Няма вариант при тази избирателна система да спечели партия, която няма стабилен финансов гръб, затова няма как да се възмущаваме от политиците, че обслужват финансови интереси. Но от всички възможни злини, това правителство е най-малката. Ако се оставеше на Доган да дирижира нещата още 1-2 мандата, щяхме да сме абсолютна кукла на конци на Турция. Те и без друго сложиха ръка на огромна част от икономиката ни.
В сегашната ситуация и сегашната избирателна система, бих гласувал за ГЕРБ, като най-малкото зло. Но за президент, ще гласувам за Светльо, защото се стреми да промени статуквото, на което робуваме. Докато гласуваме за партии, ще е така както е и сега (с влошаваща се тенденция), защото партии се купуват, създават и манипулират лесно. Просто "купуваш" 1-2 лидери в нея и останалите овце са твои. 240 независими депутати доста по-трудно биха били купени.
Изображение

haha

Мнениеот haha » 15 окт 2011 11:41

Гледам,че повечето мнения,не само в този форум са тотално против ГЕРБ.Призовавам,всички да отидем до урните в следващите две недели и да не позволим на Бойко да стане и президент :!:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

levski_bs
Контакти:

Мнениеот levski_bs » 15 окт 2011 11:42

тука виждам само ревящи комунисти ниски били заплатите и пенсии те ами преди не бяха ли ниски тогава що не ревяхте, а сега всичките в един глас. Икономиката сега е западнала е ми ще западне като се спука балона с безразборното строителство и сега на всички им висна сопола, и май много тука незнаят какви избори са сега защото предните избори бяха за парламент и комунягите вдигнаха пенсиите а сега сме за президент господа или като на предните избори където Първанов обеща да вдига пенсии те и всички гласуваха за него много ми е чудно как един президент ще го направи. Хак ние за това положение за 20 години преход 15 години комунисти ни управляват

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 окт 2011 11:48

levski_bs написа:тука виждам само ревящи комунисти ниски били заплатите и пенсии те ами преди не бяха ли ниски тогава що не ревяхте, а сега всичките в един глас. Икономиката сега е западнала е ми ще западне като се спука балона с безразборното строителство и сега на всички им висна сопола, и май много тука незнаят какви избори са сега защото предните избори бяха за парламент и комунягите вдигнаха пенсиите а сега сме за президент господа или като на предните избори където Първанов обеща да вдига пенсии те и всички гласуваха за него много ми е чудно как един президент ще го направи. Хак ние за това положение за 20 години преход 15 години комунисти ни управляват

Абе какви комунисти те гонят. Изобщо - човек отвори ли дума за тоталната социална НЕангажираност на властта, веднага го определят като комунист! Тиквата освен, че се провали в гръм и трясък във всеки един сектор, на който надуваше балона преди изборите (барабар със сектора сигурност, в който уж беше най-силенн) друго не е направил за България! А че предишните бяха некадърни и крадливи - спор няма. За сметка на това обаче следваха една последователна линия на политика и НЕ пренебрегваха социалната политика за най-уязвимите слоеве от населението (което и като маса в България е най-голямо) - пенсионерите и социално слабите хора. Кажи ми къде е чуло и видяло в друга държава даже да не коригират доходите спрямо инфлацията (не говоря за реално увеличение). Или пак ще ме изкараш комунист, защото искам хората да НЕ мизерстват за сметка на някакви имагинерни магистрали и инфраструктурни проекти (де ги тях, между другото!?)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 15 окт 2011 12:08

urkoto написа:
levski_bs написа:тука виждам само ревящи комунисти ниски били заплатите и пенсии те ами преди не бяха ли ниски тогава що не ревяхте, а сега всичките в един глас. Икономиката сега е западнала е ми ще западне като се спука балона с безразборното строителство и сега на всички им висна сопола, и май много тука незнаят какви избори са сега защото предните избори бяха за парламент и комунягите вдигнаха пенсиите а сега сме за президент господа или като на предните избори където Първанов обеща да вдига пенсии те и всички гласуваха за него много ми е чудно как един президент ще го направи. Хак ние за това положение за 20 години преход 15 години комунисти ни управляват

Абе какви комунисти те гонят. Изобщо - човек отвори ли дума за тоталната социална НЕангажираност на властта, веднага го определят като комунист! Тиквата освен, че се провали в гръм и трясък във всеки един сектор, на който надуваше балона преди изборите (барабар със сектора сигурност, в който уж беше най-силенн) друго не е направил за България! А че предишните бяха некадърни и крадливи - спор няма. За сметка на това обаче следваха една последователна линия на политика и НЕ пренебрегваха социалната политика за най-уязвимите слоеве от населението (което и като маса в България е най-голямо) - пенсионерите и социално слабите хора. Кажи ми къде е чуло и видяло в друга държава даже да не коригират доходите спрямо инфлацията (не говоря за реално увеличение). Или пак ще ме изкараш комунист, защото искам хората да НЕ мизерстват за сметка на някакви имагинерни магистрали и инфраструктурни проекти (де ги тях, между другото!?)

Вярно е, че социалната политика в момента не е приоритет. Но за силна социална политика трябват МНОГО финанси. Ние с такива не разполагаме. Какво е решението според теб? (Щото е лесно да се критикува на тази тема) Да теглим още кредити, дето и внуците ти няма да ги изплатят ли?
Социалната политика (в това число най-вече пенсионерите) е жертва на 20-те години преход. Жертва е на малоумната идея, че във всеки един момент ще има достатъчно работещи и плащащи данъци, за да покриват прилични пенсии за вече неработещите. Да, ама не! 2 милиона души да работят в тази държава. На тях се пада непосилната задача чрез данъци да издържат пъти повече от тях хора. За да стане ефективна системата с пенсионни фондове, трябва да мине поне едно поколение, до тогава закърпването на неработеща система, няма да я направи работеща.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 окт 2011 12:22

dodo7271 написа:
Tommi написа:
dodo7271 написа:
Люлин, ама не днеска. Люлин е построена много отдавна, сега само я свързаха с околовръстното.

Отдавна? :? :roll: Вярно, че не е започната от сегашното правителство, но това не означава, че "е построена много отдавна".

Наистина не е много отдавна. Ако не се лъжа беше започната през 2001-а.

Даже и по-рано - през 1998г., но само на ниво "проект" и уреждане на някои административни работи. ;) Строителството започва през 2007, а малко по-късно финансирането е спряно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 15 окт 2011 12:49

Към Владо_ЦСКА "Няма обаче, нищо по хубаво от това, да видиш хора на които да им стиска, да си казват мнението и да го отстояват!
Без значение, правилно или не! От това колко е правилно, се определя от хората които го гледат!
"Не можеш да угодиш на всички" но тези хора заслужават само уважение".
Слави не може да заслужава уважение защото в началото на миналото десетилетие му гостува Димитър Цонев, тогава Слави му обеща, че ако си обръсне мустаците ще спре да плюе по царя. Дори само това показва колко за важен се смята дългия, който спокойно може да изплагиатства от Емил Кошлуков "Факторът Слави". Развръзката показа що за мъж е Станислави, той не спря да плюе по царя и не защото отстояваше някакво мнение, а защото предаването му още тогава щеше да загуби много от аудиторията си ако си бе удържал на дума. Тоест този човек го интересува единствено неговите си интереси и както парадира, че подкрепя думите на Левчев- "ако загубиш честа губиш всичко" бе само популизъм да се харесва на хората. Просто е тъжно колко голям манипулатор се оказа, абсолютно съм сигурен в това и си отстоявам мнението. За Бойко не съм сигурен, че е човекът който ще ни измъкне от калта, защото сме българи... но се надявам, много се надявам.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 15 окт 2011 13:07

До Gateca
Самия факт че спряха отвличанията показва че МВР работи.
Осъдени?!! Прокуратурата непрестанно се хвали с някакви 95% осъдени, но аз твърдя че държава има когато има справедлив съд. Както Мъри беше казал "съдията не трябва да свири 50 на 50 а по правилата".
Справедливостта в една страна показва че има държавност, но в България няма, за мен лично е напълно достатъчен случаят Борилски като доказателство. Дори преди дни като се возех в градския транспорт без да е умишлено слушах колко прогнил е съда от някакви две жени явно служители в тази институция. Непрекъснато говореха за някакви корупционни назначения на хора, които не са за тази работа и че ако нямаш връзки няма как да попаднеш в системата, а знаете ли какви пари си разпределят в съда?!!
И не ми казвай, че не знаеш, че ако Бойко се намеси в работата на съда ще го определят за анти-демократ. Щото под думата демокрация много хора в България направиха вратове и гъзове и с цената на всичко няма да позволят някой да им измъкне кокала, а именно съдът е властта в една държава. Тези хора ако не знаеш са назначени от предишните власти...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 окт 2011 14:12

Слави с/у Бойко ли, ами 2 паразита в БГ действителността !!!
Значи когато Боко си отвори устата за комунисти,мутри ,НДСВ, ДПС и т.н.т. трябва да му се напмня че е бил лична охрана на Тато(не знам как великата партия майка е допуснал такъв изявен дисидент и антикомунист като него да охранява първия),че веднага след падането на комунизма в най-мутренските години великата тиква има първата частна охранителна фирма(с червени/български пари и в пряк досег с всички силови групировки от онова време, какви хора са работили като охранители при него ???), че беше главен секретар на МВР в същото това правителство на царя и имаше възможността още тогава от позицията си да громи тази престъпност но не би , само обикаляше всеки показен разстрел или взрив на нечии автомобил а след него на тумби с камерите се движеха платените му медии, че като кмет продължи порочните практики на Ст. Софиянски и именно когато Боко тиквата беше кмет в София се случи най-голямата криза с непочистен сняг (помня че в един ден стигнах на работа в 10 и 30 при положение че бях тръгнал в 8 без 10, а междувременно г-син кмета сам караше снегорините по цяла нощ и то 2/3 наведнъж а след него тумба от автомобили с камери на всевъзможни платени медии ), и стигаме до великата реплика на Ахм. Доган която изтреля Боко тиквата в невидими висини до спасителя, единствения, безалтернативния - премиера слънце !!!
Мился си че ако нещо стане та вота на президентските избори се закучи за премиера слънце отново ще видим неуважавания Ахм. Доган в действие !!!
За пореден път го казвам изкл. правителството на Ж.Виденов , настоящото е най-слабото което България е имала след 1989 г. Но така е когато

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 окт 2011 14:18

"Самия факт че спряха отвличанията показва че МВР работи."
========================================================
И как работи МВР, като оставя 20 човека за 5 мин. да рушат и чупят а после за 10 мин. изкарва чрез бой с палки и щитове през една врата широка 1,5 м. 3000 човека ?
Или така работи че в момента по официална статистика 50% от цигарите които се консумират в БГ са контрабанда (представи какъв е истинския процент щом официалния е 50 !!!).
И нима точно Слави не качи Боко на пиедестала ?

Върни се в “Свободна зона”