Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slash1912 написа:Никакъв бакшиш,тя взима заплата и процент от оборота!!!Аз цял ден като мия стъкла на бензиностанцията и помпя гуми,някой даже и мерси не казват!!!
AnalBreaker написа:Ако имат хубави дупенца, не ме дразнят
dxl написа:brat domingo написа:Същия е проблема и в дневните заведения,за таксиджиите да не говорим ...
Да, тия вече прекаляват.
Не може да се сети къде е улицата, вади картата, гледа по 2-3 минути, чуди се от къде да мине, брояча не се спира, после примерно от 5.70лв. сметка даваш 7, а той ти казва, че няма да ти върне.
Тва, че ме е завлякал с един лев - айде. Ама неска 4-5 клиента, ето ти една кутия цигари. Кой тия дава?
Да не говорим, че си е негово задължение да има пари да връща, щото ако вземе всеки да закръгля... Сигурно като иде на дискотека обаче и той писка, че от 3.50лв. за бира му искат 4. :D
Парадокс.
ace_ventura написа:Колко сте долни повечето, не е истина!!! имате късмета, че неможете да се видите отстрани колко сте жалки ... имам приятели като вас дребни души, които се връщат от бригади и не само, че не черпат, ами и ако се събере по голям бакшиш не си плащат, щото видиш ли, имало достатъчно вече оставено !!! това са реални историиии, на не един и двама симпатяги!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 94 госта