Подкрепа за Димитър Димитров - Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1лс
Контакти:

Re: Подкрепа за Херо!

Мнениеот 1лс » 10 окт 2011 19:30

лоша работа :(

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 10 окт 2011 19:34

plamenski написа:За съжеление диагнозата е рак на дебелото черво. Потвърдено от самия Херо онази вечер.
Останалото е в Божиите ръце. Подкрепа ще получи от всеки нормално мислещ човек в борбата на живота му!

Едно голямо браво на крайните фенове на нафтата ! Другите по - умерините си го обичаме Херо ! Много е дал за Бургас и с него сме преживели много радостни победи - особено над така наречените Софийски "грандове". Бяха ни станали абонати ! Но това сигурен съм, пак ще продължи ! И главен виновник за това ще бъде Херо !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 окт 2011 19:40

plamenski написа:За съжеление диагнозата е рак на дебелото черво. Потвърдено от самия Херо онази вечер.
Останалото е в Божиите ръце. Подкрепа ще получи от всеки нормално мислещ човек в борбата на живота му!

Къде е потвърдил това!!!Никъде няма официална информация!! Да полудейш просто!!! Вссички в неделя на "Лазур"
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 10 окт 2011 19:42

Бог да му помага ! Дано оздравее, защото българският футбол има нужда от него.
Херо, всички левскари са с тебе!

INKA
Контакти:

Мнениеот INKA » 10 окт 2011 19:57

В разговор с Наско Узунов,Херо споделил за тежката болест, за което се извининява че няма да може да присъства на тържествата на Локомотив Пловдив за 85 годишнината!Но ръководството и превържениците на Локомотив Пловдив, в които той е неделима част от успехите на клуба,не ще остават болеста да го сломи и ще направим всичко за да възтановим неговото здраве!ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 10 окт 2011 20:04

hristo1306 написа:

Едно голямо браво на крайните фенове на нафтата ! Другите по - умерините си го обичаме Херо ! Много е дал за Бургас и с него сме преживели много радостни победи - особено над така наречените Софийски "грандове". Бяха ни станали абонати ! Но това сигурен съм, пак ще продължи ! И главен виновник за това ще бъде Херо !

моето уважение, аз не съм от крайните фенове! Не удобрявам някои негови действия през годините, но това е друга тема и за друго място. Сега той има нужда от морална подкрепа и за това се иска да си преди всичко човек за да му я да дадеш.
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 10 окт 2011 20:07

INKA написа:В разговор с Наско Узунов,Херо споделил за тежката болест, за което се извининява че няма да може да присъства на тържествата на Локомотив Пловдив за 85 годишнината!Но ръководството и превържениците на Локомотив Пловдив, в които той е неделима част от успехите на клуба,не ще остават болеста да го сломи и ще направим всичко за да възтановим неговото здраве!ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Много е гадно,че след един разговор всички знаят какво са си говорили!!Подкрепа ,ако е вярно и от Феновете на Велбъжд Кюстендил ;)

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 10 окт 2011 20:21

подкрепа и от един върл цска-р.въпреки,че като деятел е говедо-то като човек му желая да оздравее.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 10 окт 2011 21:27

Херо е невероятен ЧОВЕК и такива като него са рядкост не само в спорта а и в обществото ни!
С ЦЯЛАТА СИ ДУША СЕ МОЛЯ ЗА НЕГО,И ЩЕ БЪДА НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК АКО НЕ Е ВЯРНО,НО ОТ СИГУРЕН ИЗТОЧНИК ЗНАМ,ЧЕ Е !!!!!!!!Все пак ако е навреме диагностициран,мисля че всичко ще е наред!
Дръж се ХЕРО!!!!!!!!!!! Локомотив Пловдив и феновете му те обичаме!!!!!!!!!!

Мъри Стоилов
Контакти:

Мнениеот Мъри Стоилов » 10 окт 2011 21:32

Дано да му няма нищо на човека,да си е жив и здрав,безкраино много уважавам и харесвам Димитър Димитров-Херо с огромен интерес следя всеки негов отбор как се представя,според мен Херо и Станимир Стоилов са двамата най-добри български треньори.УСПЕХ ХЕРО!

Върни се в “Свободна зона”