Подкрепа за Димитър Димитров - Херо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Подкрепа за Херо!
лоша работа 

- hristo1306
- Контакти:
plamenski написа:За съжеление диагнозата е рак на дебелото черво. Потвърдено от самия Херо онази вечер.
Останалото е в Божиите ръце. Подкрепа ще получи от всеки нормално мислещ човек в борбата на живота му!
Едно голямо браво на крайните фенове на нафтата ! Другите по - умерините си го обичаме Херо ! Много е дал за Бургас и с него сме преживели много радостни победи - особено над така наречените Софийски "грандове". Бяха ни станали абонати ! Но това сигурен съм, пак ще продължи ! И главен виновник за това ще бъде Херо !
plamenski написа:За съжеление диагнозата е рак на дебелото черво. Потвърдено от самия Херо онази вечер.
Останалото е в Божиите ръце. Подкрепа ще получи от всеки нормално мислещ човек в борбата на живота му!
Къде е потвърдил това!!!Никъде няма официална информация!! Да полудейш просто!!! Вссички в неделя на "Лазур"
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Бог да му помага ! Дано оздравее, защото българският футбол има нужда от него.
Херо, всички левскари са с тебе!
Херо, всички левскари са с тебе!
В разговор с Наско Узунов,Херо споделил за тежката болест, за което се извининява че няма да може да присъства на тържествата на Локомотив Пловдив за 85 годишнината!Но ръководството и превържениците на Локомотив Пловдив, в които той е неделима част от успехите на клуба,не ще остават болеста да го сломи и ще направим всичко за да възтановим неговото здраве!ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
hristo1306 написа:plamenski написа:За съжеление диагнозата е рак на дебелото черво. Потвърдено от самия Херо онази вечер.
Едно голямо браво на крайните фенове на нафтата ! Другите по - умерините си го обичаме Херо ! Много е дал за Бургас и с него сме преживели много радостни победи - особено над така наречените Софийски "грандове". Бяха ни станали абонати ! Но това сигурен съм, пак ще продължи ! И главен виновник за това ще бъде Херо !
моето уважение, аз не съм от крайните фенове! Не удобрявам някои негови действия през годините, но това е друга тема и за друго място. Сега той има нужда от морална подкрепа и за това се иска да си преди всичко човек за да му я да дадеш.
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
- krasimilkov
- Контакти:
INKA написа:В разговор с Наско Узунов,Херо споделил за тежката болест, за което се извининява че няма да може да присъства на тържествата на Локомотив Пловдив за 85 годишнината!Но ръководството и превържениците на Локомотив Пловдив, в които той е неделима част от успехите на клуба,не ще остават болеста да го сломи и ще направим всичко за да възтановим неговото здраве!ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
Много е гадно,че след един разговор всички знаят какво са си говорили!!Подкрепа ,ако е вярно и от Феновете на Велбъжд Кюстендил

подкрепа и от един върл цска-р.въпреки,че като деятел е говедо-то като човек му желая да оздравее.
Херо е невероятен ЧОВЕК и такива като него са рядкост не само в спорта а и в обществото ни!
С ЦЯЛАТА СИ ДУША СЕ МОЛЯ ЗА НЕГО,И ЩЕ БЪДА НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК АКО НЕ Е ВЯРНО,НО ОТ СИГУРЕН ИЗТОЧНИК ЗНАМ,ЧЕ Е !!!!!!!!Все пак ако е навреме диагностициран,мисля че всичко ще е наред!
Дръж се ХЕРО!!!!!!!!!!! Локомотив Пловдив и феновете му те обичаме!!!!!!!!!!
С ЦЯЛАТА СИ ДУША СЕ МОЛЯ ЗА НЕГО,И ЩЕ БЪДА НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК АКО НЕ Е ВЯРНО,НО ОТ СИГУРЕН ИЗТОЧНИК ЗНАМ,ЧЕ Е !!!!!!!!Все пак ако е навреме диагностициран,мисля че всичко ще е наред!
Дръж се ХЕРО!!!!!!!!!!! Локомотив Пловдив и феновете му те обичаме!!!!!!!!!!
-
- Контакти:
Дано да му няма нищо на човека,да си е жив и здрав,безкраино много уважавам и харесвам Димитър Димитров-Херо с огромен интерес следя всеки негов отбор как се представя,според мен Херо и Станимир Стоилов са двамата най-добри български треньори.УСПЕХ ХЕРО!