Кой е твоят президент?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой е твоят президент?
Ивайло Калфин-16 съответствия. 

17 от на Сидеров, а в дъното са 7 от Кунева и 6 от Плевналиев!
много интересен резултат!
като мислене се доближавам до човек, за когото никога не бих гласувал, а най-малко съвпадения имам с представители на партии, за които съм гласувал на парламентарни избори!
много интересно!
поздравявам Дарик за тази възможност, да ми отворят очите!
много интересен резултат!
като мислене се доближавам до човек, за когото никога не бих гласувал, а най-малко съвпадения имам с представители на партии, за които съм гласувал на парламентарни избори!
много интересно!
поздравявам Дарик за тази възможност, да ми отворят очите!

- TheBest007
- Контакти:
17 Плевнелиев,Сидеров и Каракачанов,по 12 останалите.Общо взето е нормално съответствията да са близки горе-долу поравно с повечето,защото има доста въпроси,които предполагат един и същ отговор при всички кандидати.Поздравления към Дарик за инициативата,така се виждат реалните позиции на всички кандидати.Аз самият нямам фаворит на тези избори,след като Светослав Малинов загуби предварителните избори на Синята коалиция и последвалите събития в и около нея,но ако гласувам,ще е за Румен Христов и то главно защото е син кандидат,самият той не блести с кой знае какво.От останалите Росенчо ще е пионка на Боко,Калфин е комуняга,Пръмова също,Волен далеч не е луд,а го интересуват кинтите,без значение дали идват от ГЕРБ или ДПС,Семов е интелигентен човек,но откакто се е захванал с Яне,говори доста глупости,Каракачанов би бил добър избор от гледна точка на повечето си позиции,но е агент на Държавна сигурност,при това горд от това,поради което няма как да получи подкрепата ми.Като цяло основните въпроси в кампанията трябва да бъдат около АЕЦ Белене,присъединяването на Турция към ЕС,приемането на бежанци,нужна ли е промяна на президентските пълномощия,активността на президента при изказванията към народа и Парламента,провеждане на референдуми.Лично аз съм твърдо против АЕЦ Белене,влизането на Турция в ЕС и евентуалното приемане на бежанци,президентските пълномощия,според мен,и сега биха били достатъчни за един силен,способен и инициативен президент,какъвто Гоце определено не беше,сега сред кандидатите също не виждам такъв,като това е обвързано и с активността на президента,която трябва да бъде доста сериозна,а референдумите са неминуема част от демокрацията и са нужни за решаването на въпроси от различно естество.Президентът на България трябва да бъде интелигентен,с чисто минало,активен,инициативен,да не се страхува да назовава нещата с истинските им имена,да изразява и отстоява тезите и вижданията си,да критикува аргументирано работата на правителството,да защитава българския национален интерес,да използва разумно никак немаловажните си правомощия относно помилването и опрощаването на вземания,да умее да бъде не просто пионка на издигналата го партия,да не се отчита пред Брюксел,Вашингтон или Москва като пред работодател,а да поддържа партньорски отношения с големите централи,да работи за това България да бъде фактор в отношенията на Балканския полуостров,да улесни максимално придобиването на българско гражданство за етническите българи от Западните покрайнини,Македония,бесарабските българи.С една дума новият президент трябва да бъде всичко,което Гоце не беше.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- milen.hristov
- Контакти:
В.Сидеров-17
Р.Плевнелиев-15
Р.Христов-15
на дъното очаквано е ''мисс уес''-като и прочетох мненията се обедих защо не бих гласувал за нея
Колебая се в действителност между Светльо Витков и Плевнелиев
Р.Плевнелиев-15
Р.Христов-15
на дъното очаквано е ''мисс уес''-като и прочетох мненията се обедих защо не бих гласувал за нея
Колебая се в действителност между Светльо Витков и Плевнелиев
- ndrangheta
- Контакти:
Aтанас Семов.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Няма голямо значение с кой кандидат ще имаш най-много съвпадения, защото някои въпроси не са с кой знае каква значимост, а пък при други възможните отговори не са много коректни (но това просто е един от недостатъците на анкетите). Ако имате време и желание изберете 17-18 важни въпроси (според мен са толкова) и вижте с кой кандидат ще имате най-много еднакви отговори.
На мен друго ми направи впечатление, а то е, че някои кандидати са се опитвали да дават най-удобните отговори на повечето въпроси.

На мен друго ми направи впечатление, а то е, че някои кандидати са се опитвали да дават най-удобните отговори на повечето въпроси.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!