Диана Найденова: Феновете са скотове!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Диана Найденова: Феновете са скотове!
Аз също я слушах и понеже я харесвах съм много разочарован от нея.Зная ,че обича да се прави на интересна ,да се държи агресивно ,грубо и невъзпитано със събеседниците си,но вчера мина мсякаква граница държейки се като циганска адвокатка. Стигна до там да пита с какво българите са по-вече от ромите(циганите).Само защото са с по-светъл тен ли.Припомни, че български младежи убиха Стоян Балтов, едвали не българите са големите престъпници в България, но за цигански престъпления не спомена, може би за нея те не са проблем. Не г-жо проблема не е в тена на кожата , не знам за колко българи работя всеки месец, но знам ,че над 90процента от циганите не работят, и не само защото безработицата е голяма а и защото са неграмотни и най-вече мързеливи.Не знам българи които чукат(не мога да напиша правят секс,защото няма да е точно) 10-12 годишните си сестри, дъщери и братовчедки като си крадът или купуват булки изнасилват балдъзи и тъщи, но за много такива случаи в маалата четем и слушаме често. Няма да говоря азбучни истини , че цигани-те много добре си знаят правата , но за задълженията си не искат и да чуват. Те не се чувстват граждани на тази държава .Някой знае ли дали циганите са ходили на фронта по време на войните които България е водила. Мога още много да пиша но мисля ,че не е нужно да си доказваме , че водата е мокра а захарта сладка. Като за финал искам да пожелая на госпожата един ден дъщеря й да й доведе циганин за зет. Да дойдат сватовете от маалата ,цялата рода с чавеата и да й изпълнят къщата с благовоние. Да се наплодят много внуци, пък, знаели човек - верен на природата си зетя може и да ощасливи многократно тъщата.