http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=30421
Още за свръхзвуковия Опел Астра...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Още за свръхзвуковия Опел Астра...
Пускам ви този клип. Може би отдавна е гледан от някой рейсър. Аз лично не вярвах на сниманото. И се впечатлих, но със съмнения. Е-ееех, убедих се в истинноста му и ...ми падна ченето. Пича с тази Астра си е "правил" колата - как, какво и къде - не знам. Разбрах, че живеем в един район и вече търся тази кола за да и вдигна капака...Ако трябва ще си платя.
Чувам, че и с Ферари 430 на нерегламентирана гонка в Сл. Бряг е "избила" рибата. Не ме блазнят високите скорости, но ме захласват високите технологии още повече пък пипани и забърквани от БГ мозъци...И понеже сме футболен форум - нека големите отбори също да гледат и да не подценяват противниците си ( както Ямаха-та ) от, която е снимано и уважават всеки противник пък бил той Опел Астра, Видима или Калиакра. Ето ви и клипчето. НЕма лъжа, нЕма измама.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- POPCORN
- Контакти:
Re: Още за свръхзвуковия Опел Астра...
ибаси астрата....

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Пича направо го издуха 
Знам,че тази Астра е една от двете,които са най-мощни в България.Информацията,която имам за тази Астра,че е с мощност 500+ конски сили.Съвсем истинска е и върви като "разгонена невеста".Другата Астра е пернишка,и тя е горе-долу със същите конски сили,даже мисля,че беше с 50 к.с. отгоре.Но наистина тази Астра на клипа е гавра за скъпите коли.На пътя прави таратор
...
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]
[center]
[/center][center]
[/center][center]
[/center][center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]
Това е на Андрей Астрата....... Всеки Опелджия го знае и знае какво може астрата! Тази астра има още клипове, но втори като Ангел Кошмара няма!
- valkata_levski
- Контакти:
Къде си да припадаш?
Ангел е легенда !
А за тая астра просто нямам думи...
Ангел е легенда !
А за тая астра просто нямам думи...
Най-много ме кефят ей такива "пипнати" коли. На пръв поглед си викаш к'ва е тая кошница. Само дето прави на мармалад АMG-та и тем подобни и цветните дупети се чудят как да се скрият и умират от срам 
vladipo написа:Това е на Андрей Астрата....... Всеки Опелджия го знае и знае какво може астрата! Тази астра има още клипове, но втори като Ангел Кошмара няма!
Да. Андрей се казва пича. Живее в квартала ми, а аз скоро научих за туй животно. Ще ми се да погледна под капака му...ако може де.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Matthew написа:Знам,че тази Астра е една от двете,които са най-мощни в България.Информацията,която имам за тази Астра,че е с мощност 500+ конски сили.Съвсем истинска е и върви като "разгонена невеста".Другата Астра е пернишка,и тя е горе-долу със същите конски сили,даже мисля,че беше с 50 к.с. отгоре.Но наистина тази Астра на клипа е гавра за скъпите коли.На пътя прави таратор...
Опел Астра в Перник???? Абсурд ..... само Голф 4-ки
[center]

[/center]

[/center]- valkata_levski
- Контакти:
MaRTo1233 написа:Matthew написа:Знам,че тази Астра е една от двете,които са най-мощни в България.Информацията,която имам за тази Астра,че е с мощност 500+ конски сили.Съвсем истинска е и върви като "разгонена невеста".Другата Астра е пернишка,и тя е горе-долу със същите конски сили,даже мисля,че беше с 50 к.с. отгоре.Но наистина тази Астра на клипа е гавра за скъпите коли.На пътя прави таратор...
Опел Астра в Перник???? Абсурд ..... само Голф 4-ки![]()
![]()
Много си начетен браво!Иновативното ти мислене измисли нова остроумна шегичка за Перник.Браво.Хубавец.Симпатяга.Умник.