Ушев срещу форумите и социалните мрежи!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LaRgO написа:Модератор ЛокоПД написа:LaRgO написа:Националният протест трябва да е пред парламента. В Пловдив кой ще ви чуе исканията ? Кмета ли ? Оффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф
Ще го направим така,че да ги чуе,който трябва,вЕрвай ми.
Нека да има протест в Пловдив, но и задължително трябва да има мащабен протест пред парламента.
Модератор ЛокоПД написа:arekusanderu написа:Да изчистим България от циганите и турците....
Един девиз,от сорта "22 години демокрация - 22 години политически хомосексуализъм!" , мисля,че ще свърши по-добра работа.
Muscarin написа:Ами организирайте! Ние ли да дойдем да вършим тази работа?
Bourgas написа:arekusanderu написа:Да изчистим България от циганите и турците....от 3 дни и аз се включих в протеста,като разбих главата на един симитлишки мангал......
Типичен пример си за едноклетъчно, нямащо нищо общо с човекът и разумът, с който се отличаваме от другите същества на Земята. Срам си и ти, и всички останали едноклетъчни, говорещи и пишещи подобни простотии.
Irish stout написа:arekusanderu написа:Да изчистим България от циганите и турците....от 3 дни и аз се включих в протеста,като разбих главата на един симитлишки мангал......
Браво, поздравления. Сега чувстваш ли се повече мъж? Ти нямаш място на протеста, защото именно твоите действия ще налеят вода в мелницата на цигани, полиция и държавен апарат, който ще обясни на простолюдието, че това са лумпени и по този начин ще отклони вниманието от същината на проблема с извинението, че банда пияници са нападнали някой циганин и проблемът не е социален, а етнически.
Затова другия път, когато има протест ... просто си остани у дома. Така ще бъдеш по-полезен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта