Избори за президент,за кого ще гласувате?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Избори за президент,за кого ще гласувате?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Re: Избори за президент,за кого ще гласувате?

Мнениеот rumbata » 28 сеп 2011 15:36

slavia_forever написа:
rumbata написа:Гласувам от 1997 г. и досега не се е случвало да гласувам за печелившите. Кажете ми кой не искате за президент и ще пусна една бюлетина за него, а дано да не спечели :lol:
Иначе аз искам да гласувам за Светльо, другите вече се доказаха, че не мислят за доброто на държавата, а само за себе си.

Изхождайки от горното, вземи и пусни една бюлетина за Плевнелиев, барем чудото стане. :lol:

Хич не ми се иска за него да гласувам.
Всъщност, като се замисля, май всеки път упражнявам протестен вот на изборите и затова не печелят моите хора.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 сеп 2011 20:43

slavia_forever написа:
rumbata написа:Гласувам от 1997 г. и досега не се е случвало да гласувам за печелившите. Кажете ми кой не искате зе президент и ще пусна една бюлетина за него, а дано да не спечели :lol:
Иначе аз искам да гласувам за Светльо, другите вече се доказаха, че не мислят за доброто на държавата, а само за себе си.

Изхождайки от горното, вземи и пусни една бюлетина за Плевненлиев, барем чудото стане. :lol:

Ама невалидна! :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 сеп 2011 16:50

Понеже тук има много хора, които харесват Витков и Хиподил , ето какво говорят и те - същото като всички останали обиграни курви-политици ;)

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/raz ... rtiya.html

По повод на конфликта в Катуница Витков е категоричен, че ние сме толерантен народ и живеем в мир с останалите нации в страната. Според него тези размирици, на които сме свидетели през последните дни, не трябва да се случват. "Живеем в 21 век, трябва да разбираме ромите и да им помагаме”, подчерта той.

Съжалявам, но нямам никакво намерение да гласувам за тези също ;)
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 29 сеп 2011 17:11

Viktor4o_Rs написа:Понеже тук има много хора, които харесват Витков и Хиподил , ето какво говорят и те - същото като всички останали обиграни курви-политици ;)

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/raz ... rtiya.html

По повод на конфликта в Катуница Витков е категоричен, че ние сме толерантен народ и живеем в мир с останалите нации в страната. Според него тези размирици, на които сме свидетели през последните дни, не трябва да се случват. "Живеем в 21 век, трябва да разбираме ромите и да им помагаме”, подчерта той.

Съжалявам, но нямам никакво намерение да гласувам за тези също ;)

Да, за да им помога някой, както Светльо говори за циганите, трябва да могат и искат да си помогнат и сами. Господ дава но в кошара не вкарва! Така че в условията на липса на избор оставам на варианта в червено - Румен Христов/Емануил Йорданов.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Kavon
Контакти:

Мнениеот Kavon » 30 сеп 2011 19:45

Букмейкърите вещаят доста оспорвана президентска битка у нас

2,25 (Плевнята) 2,9 (Калфин) 3,0 (Кунева). Това са коефициенти като за мач от Чемпиъншип. На мен ми се струва, че тоя на Плевнелиев ще пада доста.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2011 00:43

Такова нещо не съм виждал!Днес ,30.09 в РПУ Нови пазар беше привикан лидерът на младежкото обединение на БСП,за да подпише декларация,че НЯМА ДА ИМА ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ШИСТОВИЯ ГАЗ ПО ВРЕМЕ НА ПОСЕЩЕНИЕТО НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ГРАДА!Тези управляващи просто минаха всякакви граници,връщат ни 40 години назад!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 окт 2011 01:59

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hF6uakcPPEs&feature=related[/youtube] :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Свободна зона”