Автомобилите на Литекс Моторс - хит на Пловдивския панаир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Kavon
Контакти:

Re: Автомобилите на Литекс Моторс - хит на Пловдивския панаир

Мнениеот Kavon » 29 сеп 2011 22:30

ЕМИЛ написа:Доста добре изглеждат.Браво

Определено радват окото, браво!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 сеп 2011 22:37

На мен лично много по ми харесват от Дачия. За вас не знам...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 сеп 2011 23:02

Джипа е много по-добре изглеждащ от този на Дачия но и много по-скъп. Волекса е с направо нереална цена , според мен няма шанс - 16 000 лв. за такава малка кола . Примерно Шеви Авео е под 16 000 и то седана който е доста по-голям автомобил от Волекс и пак е китайски ако не се лъжа , а пък хечбек версиите са по 14 000 лв. Дачия Сендеро май беше малката мисля (която също е по-голяма от Волекс) е към 12 000 лв . С тази цена гонят Корса,Фиеста,Клио.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 29 сеп 2011 23:12

тук хората пишат за колите все едно пазаруват само от щутгарт и мюнхен.какво искате от кола, която е с 5 години пълна гаранция и всички екстри. аз на моя пасат за седем години съм му направил 90 хил. и съм дал за поддръжка почти колкото и го купих.правете си сметка чисто нова гаранционна кола колко ще ви излезе(нищо).аз две годишната ц-тка ще дам 30 бона, ако са ми опрели пистолет в главата.хора, последните истински мерцедеси са 190-то и 124-ки или най-старите Е класи до 93.всичко след тях е електроника, скъпи диагностики и консомативи.аз съм фен на класическия дизел, без турбо и команрейли.имам спринтер по тези параметри и ви уверявам, че само нафта сипвам.така, че 5 години само да наливаш за 16 к марки си е оферта, ако седиш на кожа и климатикът ти схваща врата :mrgreen: :mrgreen:
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 29 сеп 2011 23:13

За цени няма да коментираме. Като се има предвид заплатите в България цената не трябва да е по висока от на Дачия. Явно някой не си е напълнил джобовете още и гледа да го направи сега. Иначе външен вид имат тия модели. Второто ми бие на Mазда CX-7. Все пак китайците са известни с копията си. За предложението полицията ни да е с такива автомобили просто ми е смешно. Ако зависи от мен за нищо на света няма да избера такива българо- китайски дранголници пред Опел. Проблема е, че и там някой е мислил за джоба си. Ако астрите бяха с по големите двигатели(1.8 или 2.0) щяха да са перфектни.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 29 сеп 2011 23:19

Защо си мислите, че основният пазар ще е в България? Тук е модерно, "на гол гъз германско здрасти"
Важно е в тази държава нещо да се произвежда за да влизат приходи, но явно това вас не ви е интересно и не ви вълнува.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 29 сеп 2011 23:20

McLovin написа: Коя година горе долу е границата м/у новите и старите за които говориш :roll: (ориентировъчно ако може)? Иначе предполагам ще се напълни с такива таксита след някоя и друга година. Взимат я на лизинг с газова, ако има стабилна гаранция и в последствие евтини части...

91ва. Със модела на купето си 124, който се оказва перфектен, на пук на първоначалната логика, на Мерцедес им се ебава мамата. Модела е толкова добър, че 10 годишните коли са като нови, нито се чупят, нито нищо, нито проявяват някакви дефекти. А поради прекрасния дизайн и технологии, все още е актуален на останалите коли. Тогава хората просто спират да купуват нови мерцедеси, защото старите им са като нови. Мерцедес са на път към фалит. Дизайна на следващите две поколения Е класа, които трябва да заместят този модел е почти един милиард марки. Само дизайна - за да може да се измъкне компанията и да привлече нови клиенти. Урока обаче е запомнен - от вечни коли страда производителя им.

Колкото до китайските ментета, за мен лично всичко свършва на тестовете за безопасност. Голяма кола, тежаща два тона да е по-зле на тестовете от дори най-малките модели на коя да е друга марка е повече от несъстоятелно.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 29 сеп 2011 23:31

Винаги ми е било интересно да гледам актуални тестове по безопасност и в този ред на мисли, били споделил линкове към такива от тази или миналата 2010 година, тъй като технологиите се менят динамично и по-стари (2009 -> 2008) вече не са актуални?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 29 сеп 2011 23:33

Що, моделите да не би да са от тази година?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 29 сеп 2011 23:46

Моделът се мени всяка година особено в частта с безопасността, така че за ланския сняг не ми се дискутира. То и така масовата Вектра има две/три купета като разновидности, но всяка година се подобрява самият модел. Вектра Б от 1995 до 1999 е с едно и също купе, но само толкова, всички останали агрегати и компоненти се усъвършенстват.

Върни се в “Свободна зона”