Мнения за Алекси Сокачев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

LesterBO
Контакти:

Re: Мнения за Алекси Сокачев

Мнениеот LesterBO » 29 сеп 2011 14:25

dxl написа:
ПС: Преди няколко години даваха Бундеслигата по Евроком Пловдив - там имаше едни образи - Влади... някакъв си и Стойчо... някакъв си. Тия бяха уникални.
Много мразеха Байерн и всячески го показваха - например ако свирят очевидна и реална засада за друг отбор, играещ срещу Байерн - те редовно си казваха: "Еми не виждам какво свири тука съдията, няма засада!"
Имаха и други: "В момента около Бордон не се стой просто! Така мята ръцете си, като е с топката..." , а другия: "Да, като вятърна мелница е."
"За тоя удар на село дават дамаджана вино"
Един път на Томас Шааф му казаха Чаршааф. Даже не знам дали се усетиха. Явно често си се бъзикат така извън ефир и се изпуснаха.

Редовното им беше единия да си спре микрофона и да се изкашля мощно, без да се съобразява, че оня до него е с пуснат микрофон и си коментира...

Във форума на Байерн имаше 20-30 страници с техни изцепки...

можеш ли да ми дадеш линк към тея страници или поне линк към тоя форум?
и аз съм ги слушал тея двамата и ме скъсваха от смях :) нема такива дебили , от наи скучния мач правиха зрелище с коментарите си ! чувстваш се така сякаш играят барса и реал !

razbira4
Контакти:

Мнениеот razbira4 » 29 сеп 2011 14:27

BoB0 написа:Как може ви дразнят, най-яките шпикери... Алекси е адският пич и по цял свят коментаторите са гръмогласни и истерични. Не може всички да са скучни статисти като тия от Диема... Да ми говори, тва беше 1-ва победа на Норич от 56-та година... Кво ме интересува, или кви рекорди чупи Ман Ютд. Като не можеш да коментираш мача и не знаеш кво да кажеш за него, просто се откажи...

Братле, заради такива като теб имаме и такава журналистика.
Да кажеш, че коментаторите на Диема са зле, а Алекси е як шпикер...Нямам думи.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 сеп 2011 14:45

Тия пичове от Евроком Пловдив,които споменахте ги слушах с интерес и удоволствие всяка седмица :) Много забавни и приятни коментатори,имаха уникални лафове и като нарочиха някой футболист,не го оставяха на мира :lol: Примерно тогавашният нападател на Херта Марко Пантелич :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

pipolino
Контакти:

Мнениеот pipolino » 29 сеп 2011 15:10

Пълна отврат е Сокачев.Заради него не гледам мачовете по клонинга на бтв.Предпочитам Диема и най-вече Ивайло Даскалов.

Потребителски аватар
Brooriusicy
Контакти:

JDM DECAL

Мнениеот Brooriusicy » 29 сеп 2011 20:18

JDM DECAL

Original JDM Decals
<a href="http://<probioticsatwork.com/2011/why-antibacterial-soap-may-cause-more-harm-than-good>">cystic acne treatment</a>

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 29 сеп 2011 20:36

pipolino написа:Пълна отврат е Сокачев.Заради него не гледам мачовете по клонинга на бтв.Предпочитам Диема и най-вече Ивайло Даскалов.

+1

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 сеп 2011 00:19

razbira4 написа:
BoB0 написа:Как може ви дразнят, най-яките шпикери... Алекси е адският пич и по цял свят коментаторите са гръмогласни и истерични. Не може всички да са скучни статисти като тия от Диема... Да ми говори, тва беше 1-ва победа на Норич от 56-та година... Кво ме интересува, или кви рекорди чупи Ман Ютд. Като не можеш да коментираш мача и не знаеш кво да кажеш за него, просто се откажи...

Братле, заради такива като теб имаме и такава журналистика.
Да кажеш, че коментаторите на Диема са зле, а Алекси е як шпикер...Нямам думи.

И мен не ме кефят тези от Диема.. Скучни са ми, особено прекаляват с тази статистика...
Отделно, че и те са пристрастни в голям % за Арсенал...

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 30 сеп 2011 10:41

По диема са преводачи, а не коментатори. ;)
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 окт 2011 19:52

Доказан ********! Никога няма да забравя след ЧЕЛСИ 1:1 Барселоа как излезе и каза, че "каталунците" ЗАСЛУЖЕНО(омг) се класира за финала 2009г! С лафчета "според мнозина" и с гласче на "леко" момче, как да кажеш нещо хубаво за това "нещо"???

ПП 100% има и интимни чувства към Меси! НЕ може на финал на шампионска лига Вия да вкарва гол, а той да се обяснява в любов на Меси!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”