А ти гласува ли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: А ти гласува ли
Да! И на 5 юли пак!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Разбира се,че гласувах,откакто имам право,гласувам всеки път.Не ме е срам и да кажа за кого-сините.Не ме вълнува особено тайната на вота ми,всеки,който ме познава знае за кого съм гласувал,тъпо е човек да си крие позициите 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Al_Abrashev
- Контакти:
Пич, не ми се сърди ,но по-голяма простотия от това.....здраве му кажи, а и да ти кажа честно, май вече попрекалихте с този "свободен" Ботев. Като ти гледам и партията на бюлетината, не ме учудва присъствието на ненормалници като Волен Сидеров в политиката!HESS написа:и аз гласувах.ето така:
Последна промяна от Al_Abrashev на 22 юни 2009 22:21, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
В Белгия гласуването е задължително и се налагат глоби за непредставени уважителни причини. В Гърция е задължително, но няма глоби. За другите не знам.
Гласуването няма как да стане платено щото никoй не те знае кво пускаш в тъмната стаичка.
Всички политици са корумпирани в Европа, а на Балканите им личи най-много защото не знаят как да се покривaт. В Рucся няма демокрация- има Газпром дето зарежда Eвропаta с газ. Корупция има навсякъде. Какво да кажем за Италия? Берлускони го мразят трезвомислещите дори и в Милано, но дядовците и бабите, дето са пред урните в 8:00h. Даже не знаят дали ще могат да се приберат у дома (да не получат нещо сърдечен удар или др.) но с вота си решават бъдещето на младите. Същото е в Холандия, Франция, Англия, България и Навсякъде.
Защо не гласуват младите?
Мързи ги, Мислят,че няма смисъл, мислят се за по-умни от пенсионерите, имат по-ВАЖНИ ангажименти и т.н..
Който иска намира начин, които не иска търси причини.
Какво страх ли ви е да гласувате? Не вярвам. Гласувайте, а като не ви се гласува поне кажете на бабите си за кого да гласуват
Гласуването няма как да стане платено щото никoй не те знае кво пускаш в тъмната стаичка.
Всички политици са корумпирани в Европа, а на Балканите им личи най-много защото не знаят как да се покривaт. В Рucся няма демокрация- има Газпром дето зарежда Eвропаta с газ. Корупция има навсякъде. Какво да кажем за Италия? Берлускони го мразят трезвомислещите дори и в Милано, но дядовците и бабите, дето са пред урните в 8:00h. Даже не знаят дали ще могат да се приберат у дома (да не получат нещо сърдечен удар или др.) но с вота си решават бъдещето на младите. Същото е в Холандия, Франция, Англия, България и Навсякъде.
Защо не гласуват младите?
Мързи ги, Мислят,че няма смисъл, мислят се за по-умни от пенсионерите, имат по-ВАЖНИ ангажименти и т.н..
Който иска намира начин, които не иска търси причини.
Какво страх ли ви е да гласувате? Не вярвам. Гласувайте, а като не ви се гласува поне кажете на бабите си за кого да гласуват

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- Al_Abrashev
- Контакти:
+1acmilan написа:Разбира се,че гласувах,откакто имам право,гласувам всеки път.Не ме е срам и да кажа за кого-сините.Не ме вълнува особено тайната на вота ми,всеки,който ме познава знае за кого съм гласувал,тъпо е човек да си крие позициите
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
HESS написа:и аз гласувах.ето така:
Не можа ли просто да се изсереш в плика ,това със сигурност щеше да помогне на твоя Ботев! Поне щяха да те покажат по телевизора!

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Al_Abrashev написа:+1acmilan написа:Разбира се,че гласувах,откакто имам право,гласувам всеки път.Не ме е срам и да кажа за кого-сините.Не ме вълнува особено тайната на вота ми,всеки,който ме познава знае за кого съм гласувал,тъпо е човек да си крие позициите
+2
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
1913 написа:Al_Abrashev написа:+1acmilan написа:Разбира се,че гласувах,откакто имам право,гласувам всеки път.Не ме е срам и да кажа за кого-сините.Не ме вълнува особено тайната на вота ми,всеки,който ме познава знае за кого съм гласувал,тъпо е човек да си крие позициите
+2
+3
-
- Контакти:
cska_90 написа:plamak написа:Като те боли за твоята родина защо не си остана в Харманли.
Е защо се заяждаш с човека сега??
Просто възможностите за реализация в провинцията са с пъти по-малки отколкото в големите градове и особено София,а какво да говорим за малък град като Харманли!
По темата-НЕ,но на парламентарните ще глсувам 100%-още не съм решил за кого точно,ама ще гласувам!
Съгласен съм за реализацията, но като ще се реализира в София, да си направи адресна регистрация в София и да си плаща данъците в София. Пък и няма да пътува по 400-500 км, за да гласува.

По темата: Гласувах.
- стичо
- Контакти:
Аз да! И всеки трябва! Скоро парламента ще е пълен с чуждоземци и етноси! Гласувайте, за която и да е Българска партия! България трябва да зависи от БЪЛГАРИ!!!