Съвет за интернет доставчик за Габрово ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мнения за интернет
Не се връзвай на глобулските оферти, там ще е по-зле и от Виваком. Със сигурност имаш все някой местен оператор, който през LAN-мрежа ще ти доставя 20-30 пъти по-бърз нет на същата цена. Те напоследък, един по един, почнаха да си правят подземни мрежи, и то оптични, така че след време няма да го има и проблемът с облачетата. Ама засега си пази новия лаптоп и като вземе да вали и да гърми, вади кабела, даже и да не е спрял нета. Освен ако ти дадат техен рутер, в който да го хакаш. 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Аз съм на VipNet(Перник) и съм страшно доволен. Вече от 2007 съм на тоя интернет и никакви проблеми. Много рядко да ми спре. Мисля, че обаче тоя доставчик го няма при тебе ... Иначе на Виваком не се включвай просто, както каза един потребител по-горе пълни мошеници...

защо написа:Не се връзвай на глобулските оферти, там ще е по-зле и от Виваком. Със сигурност имаш все някой местен оператор, който през LAN-мрежа ще ти доставя 20-30 пъти по-бърз нет на същата цена. Те напоследък, един по един, почнаха да си правят подземни мрежи, и то оптични, така че след време няма да го има и проблемът с облачетата. Ама засега си пази новия лаптоп и като вземе да вали и да гърми, вади кабела, даже и да не е спрял нета. Освен ако ти дадат техен рутер, в който да го хакаш.
Извинявам се на другите, но това е единственото смислено мнение, което отговори на въпроса ми. Ок, мерси, явно няма да е Глобул, но някои има ли идея какъв е нета на Булсатком и ако е добър зависим ли е и той от местонахождението. Живея в Габрово, по точно на Етъра (казвам го щото повечето от вас сте ходили там най-малкото на ученическа екскурзия).Така, че избора ми е доста ограничен.

Re: Съвет за интернет доставчик ?
Ами не знам БТК,колко е надежден, при положение,че точно преди няколко дни, в град като Пловдив никой техен абонат нямаше нет. Ето линк към статията, автора нека я прочете,както и да обърне внимание на коментарите под статията. Също така, искам да отбележа, че пред дилема БТК или Глобул за интернет, определено ще избера БТК. Глобул в никакъв случай и на никаква цена (това ти го казвам като човек работил там). Относно Булсатком, сигурен съм,че имат офиси в Габрово отиди и ги разпитай на място. Другия вариант е да питаш някой твой приятел от Габрово, който е техен абонат дали е доволен от тях, дали му прекъсва нета, дали скоростта е постоянна и т.н. Друг съвет,който мога да ти дам, е да питаш хората,които живеят около теб на какъв интернет са и какви са им техните впечатления от него 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
МЕГАЛАН!!!!!
Всичко друго е вятър и мъгла!!Просто са на светлинни години пред другите!!

Всичко друго е вятър и мъгла!!Просто са на светлинни години пред другите!!

cska_90 написа:МЕГАЛАН!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко друго е вятър и мъгла!!Просто са на светлинни години пред другите!!![]()
![]()
Съгласен съм за Мегалан на 100%, но те имат покритие само в София и Пловдив. А човекът пита за Габрово

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:cska_90 написа:МЕГАЛАН!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко друго е вятър и мъгла!!Просто са на светлинни години пред другите!!![]()
![]()
Съгласен съм за Мегалан на 100%, но те имат покритие само в София и Пловдив. А човекът пита за Габрово
Е това чак сега го уточни!!За там незнам!!

-
- Контакти:
Re: Съвет за интернет доставчик за Габрово ?
Браточка , аз съм от Габрово и от 2005 съм на Уникс или преди се казваха Глобалком , не съм имал кой знае какви проблеми ,скороста им е перфектна (оптика) 20 кинта на месец и най-хубавото е че при тях няма договори , което ще рече че следващия път като тръгнеш на някъде просто не си плащаш следващия месец и като си дойдеш само ако си отсъствал повече от 3 месеца си плащаш няква минимална такса за включване 10-15 лв ако не се лъжа. Аз също доста пътувам и най- хубавото е че веднага щом се върна минавам през офиса на автогарата плащам си таксата и нета лети веднага, проблема с теб единствено е че си на Етъра , но мисля че вече имат и там покритие, най-добре звънни в офиса им и питай. Ейти и сайта им http://www.unicsbg.net/index.php?mod=home Успех! 100% ти казвам ако те имат покритие при тебе няма място за чудене!
истината за Габрово е UNICS всчико друго е боза 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Red_Pride написа:истината за Габрово е UNICS всчико друго е боза
Съгласен съм. Нямам оплаквания от тях вече 3-4 години.