Съвет за интернет доставчик за Габрово ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Съвет за интернет доставчик за Габрово ?
Здравейте! След 4 месечно отсъствие от милата заради студентска бригада днес се завърнах вкъщи. Сега вече с по-нормален лаптоп,който ми позволява повече работи логично искам да си сменя и интернет доставчика. Проблема при мен е, че живея в отдалечен квартал тип "село" и предлагания ми до момента интернет от Виваком е със силно ограничена скорост именно поради този факт. Днес включвайки се отново в схемата на Глобул те ми предложиха наглед добро предложение за 20 лв на месец и до 10 000 Mb скорост, която след превишаване на разумното потребление пада до 128 Kbs (бога ми не знам какво значи това). Току що обаче реших да проверя докъде е стигнала интернет интеграцията на Булсатком и видях, че вече и те имат покритие в моя град.Въпросът ми е именно относно качеството на интернета предлаган от тях и има ли значение локацията.Моля някой, който ползва/ползвал техните услуги или има представа за качеството да ме сезира защото наистина тези дни искам да си пусна нормален нет.Мерси

Re: Мнения за интернет
Нещо си се объркал с този глобул, скоростта при тях е до 7.2Мбит, като тази скорост е споделена м/у всички в клетката, теоретично можеш да постигнеш тази "най-висока" скорост до достигането на 10 000 МБ използван трафик, след тези мегабайти скоростта ти пада на 128кбит, което се равнява на 16кб/с.
Ако държиш да имаш мобилен интернет по-добре използвай услугите на макстелеком, просто технологията позволява по-високи скорости, а и не са кожодери като мобилните ни оператори, минусът е покритието - покриват само по-големите български градове.
Ако пък искаш да имаш наистина добър интернет, първо трябва да кажеш къде точно се намираш, за да може да те насочим най-правилно.
Ако държиш да имаш мобилен интернет по-добре използвай услугите на макстелеком, просто технологията позволява по-високи скорости, а и не са кожодери като мобилните ни оператори, минусът е покритието - покриват само по-големите български градове.
Ако пък искаш да имаш наистина добър интернет, първо трябва да кажеш къде точно се намираш, за да може да те насочим най-правилно.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]

- Владо_ЦСКА
- Контакти:
В момента в който си подписал с БТК-Виваком, си улучил десятката. Ако го смениш, късмет
Аз лично, предпочитам да знам, че винаги ще имам нет, отколкото да ме е страх, че ще се появи някое облаче и ще ми "ПАДНЕ"
))
От две години съм на АДСЛ и по-доволен не мога да бъда. Важното е винаги да "ИМА"
Дреме ми, дали ще сваля някой филм за 10 или 20 минути

От две години съм на АДСЛ и по-доволен не мога да бъда. Важното е винаги да "ИМА"

Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Бих препоръчал Max Telecom, стига да имаш покритие, както каза един от предните потребители. Аз съм техен абонат от 2 години и съм много доволен. Имат двудневен тестов пероид, за който можеш да разбареш дали ще ти върши работа
Успех!

Ако нямаш врагове, нямаш характер...
-
- Контакти:
Владо_ЦСКА написа:В момента в който си подписал с БТК-Виваком, си улучил десятката. Ако го смениш, късметАз лично, предпочитам да знам, че винаги ще имам нет, отколкото да ме е страх, че ще се появи някое облаче и ще ми "ПАДНЕ"
))
От две години съм на АДСЛ и по-доволен не мога да бъда. Важното е винаги да "ИМА"![]()
Виватела е 6 ,ама мобилния е пълна боза още си патя от него

Владо_ЦСКА написа:В момента в който си подписал с БТК-Виваком, си улучил десятката. Ако го смениш, късметАз лично, предпочитам да знам, че винаги ще имам нет, отколкото да ме е страх, че ще се появи някое облаче и ще ми "ПАДНЕ"
))
От две години съм на АДСЛ и по-доволен не мога да бъда. Важното е винаги да "ИМА"![]()
Това са абсолютни глупости, за първи път чувам някой да е доволен от адсл-а! Какво означава да "има", ами аз винаги имам, без да съм на виваком, как става този номер според теб?
Всичко зависи къде точно живее човек, адсл само в краен случай, когато няма друга алтернатива.
Believe in better
[/offtopic]

връзвайте се на когото искате само да не е на БТК–адсл това е една мошеническа банда за 20 лева такса ти правят договр за 15 мегабита,но реално ти доставят 2 най-много 3 мегабита като оправданието име че кабелите им били стари,а нямали пари за нови и така плащаш 20 лева за 15 ,а получаваш 3 .абсолютни мошеници
ПОПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН : КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КАРТОФА И БОЙКО БОРИСОВ ,А ТЕ ОТГОВОРИЛИ : КАРТОФА Е ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН И НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
А съм на Спектрумнет на оптика.За каквото си плащам това получавам,няма вятър няма сняг нета не спира 

CIS BG, ама не знам при вас дали го има.Тука в нашия район доста хора са на него-аз лично съм към тях 3-4 години вече, първо в Благоевград и сега вкъщи-нямат грешка.
Иначе приятелите ми, които учеха в София бяха страшно доволни от Мегалан, ама сега като са от Мтел не знам дали са за доверие.
Иначе приятелите ми, които учеха в София бяха страшно доволни от Мегалан, ама сега като са от Мтел не знам дали са за доверие.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Артилериста
- Контакти:
))
Абсолютно съм съгласен с теб.Аз също съм на BTK ADSL от 3 години и съм много доволен.Моят съвет е да не се отказваш

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"