Хр.Царев: Научих, че вече не съм в Оборище от мой съотборник

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Хр.Царев: Научих, че вече не съм в Оборище от мой съотборник

Мнениеот орчо войвода » 16 сеп 2011 23:57

Преди минути дойде изненадващата новина, че вратарят, който изведе Оборище във В-групата - Христо Царев, вече не е част от отбора. Христо беше един от любимците на панагюрската публика, а читателите на ПИА го избраха за футболист на 2010 година в класацията на сайта. Той и Николай Воденичаров бяха номинирани от щаба на Оборище за класацията "Спортист на 2010 година на Община Панагюрище". Царев ще остане в историята на Оборище като един от най-класните футболисти, заставали под гредата на тима. Той е юноша на "Левски", шампион с отбора си, с участие в юношеския национален отбор. През изминалия сезон Христо се разписа и като голмайстор, отбелязвайки няколко дузпи и дори гол от фал - постижение уникално за футболистите на този пост. Съотборниците му твърдят, че той е изключително честен и почтен човек и не крият учудването и разочарованието си от мотива и начина по който вратарят е освободен. Освободен от отбора е и защитникът Даниел Николов. Свързахме се с Христо Царев, за да разберем какво се е случило.

- Току що научихме, че вече не си част от Оборище. Какво се случи, каква е причината за напускането ти?

- Причината за напускането ми така и не ми беше обяснена както трябва. Първото което е, не научих от треньорския щаб, а от мой съотборник. Бях обвинен във симулативна игра, което е безумно и мисля че съм показал, че не заслужавам това което направиха.

- А имаше ли преди това някакви намеци от треньорите или от ръководството на клуба, че не им харесва играта ти? Имаха ли някакви забележки към теб?

- Никoй не ми е казал нищо конкретно, всичко си вървеше както трябва и изведнъж ме обвинаха във симулативна игра...

- След като очевидно не си говорил с ръководството на клуба, би ли им казал нещо сега, чрез сайта ни?

- Отказах на други отбори само защото Оборище имаше цели и докато не бяха постигнати, нямаше да се откажа и винаги съм давал всичко отбора да върви нагоре.

- Ти си поредният класен футболист, който напуска отбора след влизането във В групата. Преди теб си отидоха Хърков, Еленкин, Марио Димитров... Каква според теб е причината за това текучество?

- Неправилна политика според мен трябваше да се запази ядрото на отбора и просто да се направят няколко попълнения да се повиши конкуренцията.

- Упорито се говори, че много странични хора се месят в определянето на състава, в селекцията и други важни неща. Вярно ли е това?

- Много хора се прават на треньори.

В България навсякъде го има и затова футболът ни е на такова ниво.

- С какви чувства си тръгваш от Панагюрище?

- Явно това, с което съм помогнал на отбора, не се оцени и съм огорчен от ръковотството за това как постъпиха с мен, но пък повечето хора в града ме оцениха.

- Ще пожелаеш ли нещо на отбора?

- Пожелавам да са живи и здрави най вече да продължават да се развиват и да имат само успехи

- Може би е рано да те питам, но все пак - имаш ли вече някакви планове?

- Аз съм амбициозен имам си планове но предпочитам да ги запазя в тайна за сега.
Това, което стана не може да ме спре да продължа.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ljIPpBLdj6A&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube] Интересно,Царев е титуляр само при загубата срещу Левски Елин Пелин,на другата загуба срещу Перун Кресна пазеше Линков,който определено имаше вина за първия гол. http://pia-news.com/index.php/news/2010 ... q-qq-.html

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Re: Хр.Царев: Научих, че вече не съм в Оборище от мой съотборник

Мнениеот noi » 17 сеп 2011 01:24

И за двата гола срещу Перун Линков имаше вина, а на края за капак напсува публиката и се опита да се сбие с изпълнителния директор на кресничани. Само бързата намеса на полицията предотврати по-сериозни последици за вратаря.

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 17 сеп 2011 08:03

Поредния странен ход предприе шефът на Оборище Лука Ангелов часове преди областното дерби срещу ОФК Хебър 2011 в Пазарджик. Днес от отбора на Оборище бяха освободени вратарят Христо Царев и Даниел Николов, пише pzsport.info.

Мотив за изгонването на двамата е "симулативна игра". Според неофициална информация, Лука Ангелов се усъмнил, че Царев и Николов са взели пари от негови политически противници и затова решил да ги разчисти."Селяния до шия е в Панагюрище. То затова никога няма да се оправи футболът ни", бе единственият коментар на освободения вратар Христо Царев. В особено положение е бил поставен и нападателят Янко Янков-Майната. Той пък е "замразен" за 5 мача, тъй като според шефа "нищо не играел". Припомняме, че през седмицата босът на панагюрци направи неформална рокада на треньорския мостик. Според нея досегашният старши-треньор Любо Симов зае мястото на помощника си Пламен Славеев-Кигъна, а пък последния стана старши. Ако Славеев успее да вземе положителни резултати в следващите 4 кръга, ще остане на поста старши-треньор. http://football24.bg/novina/58662-izgon ... agiurishte

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 17 сеп 2011 08:49

луката явно се е взел насериозно

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 17 сеп 2011 08:57

Още в самото начало на сезона, отбора са разби и май-май "Б" група през крив макарон. И догодина отбора няма да го има. Интересно тогава Луката кой ще обвини тогава.
Тоя се държи като типичния роден персонаж, президент на футболен клуб. Лука Ангелов- Остап Бендер/Бай Ганьо вилнее в "Оборище" (Панагюрище).
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 17 сеп 2011 09:39

Labros написа:Още в самото начало на сезона, отбора са разби и май-май "Б" група през крив макарон. И догодина отбора няма да го има. Интересно тогава Луката кой ще обвини тогава.
Тоя се държи като типичния роден персонаж, президент на футболен клуб. Лука Ангелов- Остап Бендер/Бай Ганьо вилнее в "Оборище" (Панагюрище).

http://milionerite.com/index.php?option ... iew&id=384

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 17 сеп 2011 12:33

mennen написа:Много добър и навременен ход.

факт е че психиката необходима за игра в различните нива на футбола е различна. това е причината УЖ добри футболисти от едно нива , преминавайки в друго просто се губят. Най-фрапиращия за мен е Гонзо. Някои се сещат навреме и се връщат от където им е мястото. Същото е и с ръководството.
Но за "Оборище" е все още рано да се каже - "Чистим шкартото" или е нещо друго......

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 17 сеп 2011 14:16

орчо войвода написа:
Labros написа:Още в самото начало на сезона, отбора са разби и май-май "Б" група през крив макарон. И догодина отбора няма да го има. Интересно тогава Луката кой ще обвини тогава.

http://milionerite.com/index.php?option ... iew&id=384

И...? Какво ме интересува колко кинти има в банкови сметки или пък колко фирми има? Да не ми е орал и копал на нивата случайно (аз село нямам, но такава е приказката) :?: Поредния богаташ имащ политически амбиции, искащ да яхне народа и да го управлява.
Направил е отбор с неговите кинти- добре. Ама да се меси в работата на треньорите, да гони играчи заради меко казано странни за футбола причини- уж били взели пари от "негови политически противници"- айде моля ти се. Лука Ангелов- Байганьовския Остап Бендер.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 17 сеп 2011 14:45

Според мене, по-добре финансовият благодетел да се намеси навреме(освен ако не пере парички, но г-н Ангелов не е такъв).... С две думи, може каруцата да се е обърнала, когато имаш пълно доверие на каруцаря, а и кацата с меда може да е празна когато се довериш на медаря!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Върни се в “Свободна зона”