Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
За този случай, съобщиха днес, в своята емисия по БТВ. Вие как смятате, правилно ли е постъпило момчето ? Направи ми впечатление от новината, че собственикът на парите се е отчел само с благодарствено писмо. Надявам се, поне едно колело или някой плейстейшън да купи на момчето. Също така, пускам тази тема, защото доста често чувам колко зле възпитано било младото поколение, как нямало никакъв морал при тях и т.н.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Never_Mind написа:Sardukar написа:Какво значение има на кой са парите? Изборът зависи от личното възприятие на всеки за правилно и грешно! Браво на третокласника!
Ако знаеш , че парите ги е изгубил някой наркодилър дали така ще мислиш?
kingofpop написа:еми пича е много малък 3 ти клас нормално да направи така ако беше на 15-16 год мислите ли че нямаше да си ги вземе....вие говорите така, но ако на вас ви паднат тия пари друго ше кажете и правите
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 10 госта