Oнемях от мнението на Marmi, който по принцип пише смислени работи.
Какъв помак е Плевнелиев?!?!?!?!? Каккво му е изписано на лицето ?!?!??! И какво не харесахте на Гоце Делчев - този край на БГ, запазва най-добри показатели като безработица, раждаемост и т.н. от доста времем насам. (не искам и да си представям как живеят хората по видинско например).
Плевнелиев е един доста свестен човек, може би се броят на пръсти тези като него в ГЕРБ... жлако, че искат да правят президент.
пп тема за размисъл, ако някой помак не е мохамеданин и крие, че е помак, той помак ли е? А неговите деца?!?!?
Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент
[center]
[/center]

vaskonti написа:haha написа:На мене ми е интересно,колко наивници ще гласуват за марионетката на Бойко
На мен пък ми е интересно умните и интелигентни хора като теб за кого ще гласуват. Ако пък няма да гласуват, интересно ми е от позиция на какви са седнали да дават акъл на другите какво да правят. А, сетих се от позицията на какви - на умни и интелигентни.
Неуспешно се правиш на интересен

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:vaskonti написа:haha написа:На мене ми е интересно,колко наивници ще гласуват за марионетката на Бойко
На мен пък ми е интересно умните и интелигентни хора като теб за кого ще гласуват. Ако пък няма да гласуват, интересно ми е от позиция на какви са седнали да дават акъл на другите какво да правят. А, сетих се от позицията на какви - на умни и интелигентни.
Неуспешно се правиш на интересенМного съжалявам,че обидих твоя човек Росен (който върши страшно много работа)
.А за кого ще гласувам-за тайната на вота чувал ли си
Като ми говориш за тайна на вота защо се интересуваш колко хора ще гласуват за Росен?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Страшно си умен,да си ме видял да питам кои поименно ще гласуват за него?По твоята уникална логика,не трябва да се броят гласовете,защото това нарушава тайната на вота.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Страшно си умен,да си ме видял да питам кои поименно ще гласуват за него?По твоята уникална логика,не трябва да се броят гласовете,защото това нарушава тайната на вота.
А аз да съм питал конкретно някой как ще гласува? Ти питаш наивниците как ще гласуват, аз питам умните и интелигентни как ще гласуват! Каква е разликата? Това, че съм вкарал теб във втората група? Ами, извинявам се, ако се засягаш от това.
vaskonti написа:А аз да съм питал конкретно някой как ще гласува? Ти питаш наивниците как ще гласуват, аз питам умните и интелигентни как ще гласуват! Каква е разликата? Това, че съм вкарал теб във втората група? Ами, извинявам се, ако се засягаш от това.
vaskonti написа:Като ми говориш за тайна на вота защо се интересуваш колко хора ще гласуват за Росен?
Добре бе,ти също не питаш поименно,ама твърдиш,че моят въпрос нарушавал тайната на вота

Ще гласувам за двойката Ивайло Калфин-Стефан Данаилов. Браво на Ламбо http://www.cross.bg/index/article/articleid/1246447
От тези избори започва падението на ренегатите от ГЕРБ.
От тези избори започва падението на ренегатите от ГЕРБ.
haha написа:vaskonti написа:А аз да съм питал конкретно някой как ще гласува? Ти питаш наивниците как ще гласуват, аз питам умните и интелигентни как ще гласуват! Каква е разликата? Това, че съм вкарал теб във втората група? Ами, извинявам се, ако се засягаш от това.vaskonti написа:Като ми говориш за тайна на вота защо се интересуваш колко хора ще гласуват за Росен?
Добре бе,ти също не питаш поименно,ама твърдиш,че моят въпрос нарушавал тайната на вотаЕй Богу (както казва един известен българин),ако ми обясниш каква е логиката ти,ще ти кажа браво.И спокойно,последното нещо което ще ме засегне е спор по интернет.
Ще ти обясня логиката ми още веднъж, но с други думи. Ти задаваш общ въпрос колко ли наивници ще гласуват за Росен, аз пък задавам също така общо въпрос за кого ще гласуват умните и интелигентни! Не виждам какво сложно за разбиране има! Очевидно е, че ти с твоя въпрос визираш, например, мен, аз пък с моя въпрос визирам, например, теб!
Често ти казвам, ако и сега не ме разбереш, аз по-просто не мога да го обясня.
И между другото, нямам за цел да засягам някой. Ако някой се засяга, то значи има проблем със себе си(говоря по принцип, не конкретно за теб в случая).
Както и да е,спорът ни става от безсмислен към още по-безсмислен.Гласувай за когото решиш,аз ще направя същото и т`ва е.Pросто не ми се спори повече.