Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Мнениеот Alex » 11 сеп 2011 10:08

Oнемях от мнението на Marmi, който по принцип пише смислени работи.

Какъв помак е Плевнелиев?!?!?!?!? Каккво му е изписано на лицето ?!?!??! И какво не харесахте на Гоце Делчев - този край на БГ, запазва най-добри показатели като безработица, раждаемост и т.н. от доста времем насам. (не искам и да си представям как живеят хората по видинско например).

Плевнелиев е един доста свестен човек, може би се броят на пръсти тези като него в ГЕРБ... жлако, че искат да правят президент.

пп тема за размисъл, ако някой помак не е мохамеданин и крие, че е помак, той помак ли е? А неговите деца?!?!?
[center]Изображение[/center]

haha

Мнениеот haha » 11 сеп 2011 11:42

vaskonti написа:
haha написа:На мене ми е интересно,колко наивници ще гласуват за марионетката на Бойко :lol:

На мен пък ми е интересно умните и интелигентни хора като теб за кого ще гласуват. Ако пък няма да гласуват, интересно ми е от позиция на какви са седнали да дават акъл на другите какво да правят. А, сетих се от позицията на какви - на умни и интелигентни.

Неуспешно се правиш на интересен ;) Много съжалявам,че обидих твоя човек Росен (който върши страшно много работа) :(.А за кого ще гласувам-за тайната на вота чувал ли си :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 сеп 2011 16:55

haha написа:
vaskonti написа:
haha написа:На мене ми е интересно,колко наивници ще гласуват за марионетката на Бойко :lol:

На мен пък ми е интересно умните и интелигентни хора като теб за кого ще гласуват. Ако пък няма да гласуват, интересно ми е от позиция на какви са седнали да дават акъл на другите какво да правят. А, сетих се от позицията на какви - на умни и интелигентни.

Неуспешно се правиш на интересен ;) Много съжалявам,че обидих твоя човек Росен (който върши страшно много работа) :(.А за кого ще гласувам-за тайната на вота чувал ли си :lol:

Като ми говориш за тайна на вота защо се интересуваш колко хора ще гласуват за Росен?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

haha

Мнениеот haha » 11 сеп 2011 21:04

Страшно си умен,да си ме видял да питам кои поименно ще гласуват за него?По твоята уникална логика,не трябва да се броят гласовете,защото това нарушава тайната на вота.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2011 08:59

haha написа:Страшно си умен,да си ме видял да питам кои поименно ще гласуват за него?По твоята уникална логика,не трябва да се броят гласовете,защото това нарушава тайната на вота.

А аз да съм питал конкретно някой как ще гласува? Ти питаш наивниците как ще гласуват, аз питам умните и интелигентни как ще гласуват! Каква е разликата? Това, че съм вкарал теб във втората група? Ами, извинявам се, ако се засягаш от това.
[/center]

haha

Мнениеот haha » 12 сеп 2011 13:56

vaskonti написа:А аз да съм питал конкретно някой как ще гласува? Ти питаш наивниците как ще гласуват, аз питам умните и интелигентни как ще гласуват! Каква е разликата? Това, че съм вкарал теб във втората група? Ами, извинявам се, ако се засягаш от това.

vaskonti написа:Като ми говориш за тайна на вота защо се интересуваш колко хора ще гласуват за Росен?

Добре бе,ти също не питаш поименно,ама твърдиш,че моят въпрос нарушавал тайната на вота :roll: Ей Богу (както казва един известен българин),ако ми обясниш каква е логиката ти,ще ти кажа браво.И спокойно,последното нещо което ще ме засегне е спор по интернет.

bronzov
Контакти:

Мнениеот bronzov » 12 сеп 2011 17:59

Ще гласувам за двойката Ивайло Калфин-Стефан Данаилов. Браво на Ламбо http://www.cross.bg/index/article/articleid/1246447
От тези избори започва падението на ренегатите от ГЕРБ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2011 19:29

haha написа:
vaskonti написа:А аз да съм питал конкретно някой как ще гласува? Ти питаш наивниците как ще гласуват, аз питам умните и интелигентни как ще гласуват! Каква е разликата? Това, че съм вкарал теб във втората група? Ами, извинявам се, ако се засягаш от това.

vaskonti написа:Като ми говориш за тайна на вота защо се интересуваш колко хора ще гласуват за Росен?

Добре бе,ти също не питаш поименно,ама твърдиш,че моят въпрос нарушавал тайната на вота :roll: Ей Богу (както казва един известен българин),ако ми обясниш каква е логиката ти,ще ти кажа браво.И спокойно,последното нещо което ще ме засегне е спор по интернет.

Ще ти обясня логиката ми още веднъж, но с други думи. Ти задаваш общ въпрос колко ли наивници ще гласуват за Росен, аз пък задавам също така общо въпрос за кого ще гласуват умните и интелигентни! Не виждам какво сложно за разбиране има! Очевидно е, че ти с твоя въпрос визираш, например, мен, аз пък с моя въпрос визирам, например, теб!
Често ти казвам, ако и сега не ме разбереш, аз по-просто не мога да го обясня.
И между другото, нямам за цел да засягам някой. Ако някой се засяга, то значи има проблем със себе си(говоря по принцип, не конкретно за теб в случая).
[/center]

haha

Мнениеот haha » 12 сеп 2011 20:12

Както и да е,спорът ни става от безсмислен към още по-безсмислен.Гласувай за когото решиш,аз ще направя същото и т`ва е.Pросто не ми се спори повече.

Върни се в “Свободна зона”