Програма за картинки !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Програма за картинки !
Искам да попитам дали съществува програма с която мога да върна стария вид на картинка, която е преправена с paint или photoshop примерно. На 95% съм сигурен, че го няма като възможност, но ако има някой нещо нека сподели, МНОГО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН 

Re: Програма за картинки !
имаш нужда не от програма а от магия( ако добре те разбирам де)
bnborisov написа:имаш нужда не от програма а от магия( ако добре те разбирам де)
+++

bnborisov написа:имаш нужда не от програма а от магия( ако добре те разбирам де)
Форума на Хари Потър е две пресечки по-надолу...

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Значи, споделих ви, че надали има такава програма, но просто искам да разбера дали тази "магия" може да се осъществи

- ivailo5kov
- Контакти:
MapTy_ftw написа:Значи, споделих ви, че надали има такава програма, но просто искам да разбера дали тази "магия" може да се осъществи![]()
ако изкупуваш стари картини ми пиши

SLAVIA_FOREVER - БАТЕ ВСЯКА ТЕМА МИ СЕ ПОДИГРАВАШ И Я ЗАКЛЮЧВАШ ДА НЕ БЕШЕ ОНОВА ЧЕНГЕ КОЕТО УЦЕЛИХ С ШИШЕТО ?
- ivailo5kov
- Контакти:
MapTy_ftw написа:Значи, споделих ви, че надали има такава програма, но просто искам да разбера дали тази "магия" може да се осъществи![]()
ако изкупуваш стари картини ми пиши

SLAVIA_FOREVER - БАТЕ ВСЯКА ТЕМА МИ СЕ ПОДИГРАВАШ И Я ЗАКЛЮЧВАШ ДА НЕ БЕШЕ ОНОВА ЧЕНГЕ КОЕТО УЦЕЛИХ С ШИШЕТО ?
ivailo5kov написа:MapTy_ftw написа:Значи, споделих ви, че надали има такава програма, но просто искам да разбера дали тази "магия" може да се осъществи![]()
ако изкупуваш стари картини ми пишиа за чистенето по добре само с вода
[offtopic]ХАХАХАХАХАХАХАХА

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- liverpool96
- Контакти:
Изтегли си PhotoScape ако искаш. Програмата има доста функции и можеш спокойно да си ги разгледаш. Работя с нея вече 2 години и ми върши работа безотказно
Аз също не те разбрах много, но все пак ти давам една наистина качествена програма.