Какво ще кажете за iPhone 4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venom

Re: Какво ще кажете за iPhone 4

Мнениеот venom » 06 сеп 2011 01:01

phoenix написа:
venom написа: :) :) :) Къв' гъзар бе пичове? :lol: Те хората си купуват къщи, коли, яхти вие тука с един телефон ще ми се фукате, пък бил той и айфон. :)
Очевидно не си запознат с народопсихологията на българина :mrgreen: Айфона масово се купува заради гъзарията, Андроид телефоните се купуват, за да се ползват по работа, а Симбин-а се купува от болни Нокия фенове, за които не е важно да си купят телефон, а просто да знаят, че са си купили Нокия ;)

И каква работа върши андроида? :lol:

venom

Мнениеот venom » 06 сеп 2011 01:07

joring написа:Ако ще хвърляш 1000-ка за телефон, в момента няма по-добри от Samsung Galaxy SII, HTC Sensation или HTC EVO 3D, тази iТъпотия 4 по никакъв начин не може да се бори с тях.

@venom
Човека търси висок клас телефон, каква е тази шит@ва нокия с6-01 където я предлагаш, малък неудобен дисплей, грозен дизайн, симбиян... WTF?

ЕЕЕ добре де, съгласих въпреки, че 0.3 инча разлика в дисплея не е чак толкова... Ама може С7 да си вземе, тя е с 3.5 като айфона и е по-добра галакси простотията. Кажи нещо, което андроида може, а симбиана не.

venom

Мнениеот venom » 06 сеп 2011 01:15

Плюс това joring айфона е най-добрия телефон в момента и е далеч по-добър от всякви самсунги, нтс-та и други правени от жълтури простотии.

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 06 сеп 2011 01:22

venom, това е поздрав за теб :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg[/youtube]

barman
Контакти:

Мнениеот barman » 06 сеп 2011 01:26

venom написа:
joring написа:Ако ще хвърляш 1000-ка за телефон, в момента няма по-добри от Samsung Galaxy SII, HTC Sensation или HTC EVO 3D, тази iТъпотия 4 по никакъв начин не може да се бори с тях.

@venom
Човека търси висок клас телефон, каква е тази шит@ва нокия с6-01 където я предлагаш, малък неудобен дисплей, грозен дизайн, симбиян... WTF?

ЕЕЕ добре де, съгласих въпреки, че 0.3 инча разлика в дисплея не е чак толкова... Ама може С7 да си вземе, тя е с 3.5 като айфона и е по-добра галакси простотията. Кажи нещо, което андроида може, а симбиана не.

Тва да сравняваш C7 със Samsung Galaxy SII е все едно да сравняваш един компютър с 2ГХЦ процесор с такъв с 2ГХЦ двуядрен :mrgreen: :mrgreen: няма никаква разлика нали :lol: А за андроида веднага мога да ти кажа, че превъзхожда с пъти симбиана откъм интерфейс ;)

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 06 сеп 2011 01:27

Е добре де,тук всички си хвалят своите телефони и операционните им системи,не е ли възможно всеки да си сложи каквато ОС му харесва,независимо с каква го е взел?
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

MapTy_ftw
Контакти:

Мнениеот MapTy_ftw » 06 сеп 2011 01:27

Искам да попитам, тъй като не съм много запознат, някой можели да ми изброи голям набор от телефони, които работят с безплатен интернет достъп както са Айфон (или те са единствените)... ?

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 06 сеп 2011 01:28

venom написа:ЕЕЕ добре де, съгласих въпреки, че 0.3 инча разлика в дисплея не е чак толкова... Ама може С7 да си вземе, тя е с 3.5 като айфона и е по-добра галакси простотията. Кажи нещо, което андроида може, а симбиана не.

Не е само до 0,3 инча за да стигне iШайбата, дисплея е супер неудобен за игри и браузване, понеже е направен тясен и по-издължен същото е и в c7, явно дизайнерите на нокия докато са ги създавали не са мислили за удобството на потребителя, а как да го отвратят от боравенето с телефона.
Като ОС всяка по отделно си има своите плюсове и минуси, но не можеш да отречеш, че в момента андроид се развива най-бързо и става все по атрактивен, но понеже ме питаш с какво е по-добър, ще ти отговоря с първото което се сетя, а именно възможностите да си персонализираш потребителският интерфейс на телефона до неузнаваемост. Овен че можеш да си направиш изцяло твое меню и подредба на бутоните, може да го направиш да изглежда досущ като iOS, WP7 или симбиян, като последните 2 определено са си извращение. :mrgreen:
Не знам какво се хванахте само за ОС на телефоните, а пропуснахте хардуера им? И трите предложения които направих са с 4.3" дисплеи, двуядрени процесори, ново поколение 3д ускорители за "неземна" графика на игрите, а ево-то е и с 3Д дисплей и 3Д камера/и, като можеш да гледаш 3Д клипове, снимки, да правиш 3Д клипове и снимки, а и най-скоро време се очакват множество 3Д игри с които просто свободното време ще бъде заето на макс.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

venom

Мнениеот venom » 06 сеп 2011 01:43

joring написа:
venom написа:ЕЕЕ добре де, съгласих въпреки, че 0.3 инча разлика в дисплея не е чак толкова... Ама може С7 да си вземе, тя е с 3.5 като айфона и е по-добра галакси простотията. Кажи нещо, което андроида може, а симбиана не.

Не е само до 0,3 инча за да стигне iШайбата, дисплея е супер неудобен за игри и браузване, понеже е направен тясен и по-издължен същото е и в c7, явно дизайнерите на нокия докато са ги създавали не са мислили за удобството на потребителя, а как да го отвратят от боравенето с телефона.
Като ОС всяка по отделно си има своите плюсове и минуси, но не можеш да отречеш, че в момента андроид се развива най-бързо и става все по атрактивен, но понеже ме питаш с какво е по-добър, ще ти отговоря с първото което се сетя, а именно възможностите да си персонализираш потребителският интерфейс на телефона до неузнаваемост. Овен че можеш да си направиш изцяло твое меню и подредба на бутоните, може да го направиш да изглежда досущ като iOS, WP7 или симбиян, като последните 2 определено са си извращение. :mrgreen:
Не знам какво се хванахте само за ОС на телефоните, а пропуснахте хардуера им? И трите предложения които направих са с 4.3" дисплеи, двуядрени процесори, ново поколение 3д ускорители за "неземна" графика на игрите, а ево-то е и с 3Д дисплей и 3Д камера/и, като можеш да гледаш 3Д клипове, снимки, да правиш 3Д клипове и снимки, а и най-скоро време се очакват множество 3Д игри с които просто свободното време ще бъде заето на макс.

Да, вярно е, че за андроид излизат безброй много приложения всеки ден и това е голямо предимство. В симбиана обаче си има вграден flash player. Клипове, флаш сайтове, флаш игри само си купуваш телефона и почваш, няма нужда да инсталираш разни добавки и глупости.

Потребителски аватар
mihito
Контакти:

Мнениеот mihito » 06 сеп 2011 01:45

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RPC23tylA2Q[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b90JYDM32bo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DVISw4H3RyI&feature=related[/youtube]

Аз съм с Xperia Neo и съм супер доволен.
Андроида си е супер !!!
The Red Army Forever!!!
С червено знаме,шалче в ръка
ще обходим цялата Земя,
за да видим онази игра,
мечта за всички отбори по света.
Има,има истина една
тя е само,само ЦСКА!

[IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner9/?u=mihito&u3=11561540&rcv=1]

Върни се в “Свободна зона”