Вестниците...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nascko
Контакти:

Re: Вестниците...

Мнениеот nascko » 01 сеп 2011 22:57

"Кашчей" изходи се неподготвен, "Старт" беше седмичник който се издаваше в сряда, далеч преди да се появи вестник "Футбол"
Ако ми цитираш брой на в. "Футбол" от 1976 ще млъкна, ама май няма такъв.....
Рожденния ден на "Старт" е 08.06.1971 :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 сеп 2011 23:11

Вестник Старт е нещо като прототипа на сайта Гонг сега :) Кой ли не събираше отборите на последната страница! Безспорният хит по онова време в областта на спорта!
Иначе като дете дебнех всеки брой на Дъга. Но най-хитово беше списанието Пиф, което излизаше всеки вторник. Докарваха го в РЕП-а към 5 следобеда, но ние се редяхме още от обяд, защото идваха само по 20 бройки и беше лудница. Как съм се радвал на играчките, които вървяха с него... Като пораснах мъничко любимо ми стана списанието Паралели, също и Космос. Космос сега пак излиза, ама е зле, навремето беше много по-добро.
Спомени...не се бях сещал за тия неща от поне 10-15 години :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 01 сеп 2011 23:25

nascko написа:"Кашчей" изходи се неподготвен, "Старт" беше седмичник който се издаваше в сряда, далеч преди да се появи вестник "Футбол"
Ако ми цитираш брой на в. "Футбол" от 1976 ще млъкна, ама май няма такъв.....
Рожденния ден на "Старт" е 08.06.1971 :)

С Челси Лондон на последната страница.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 01 сеп 2011 23:36

Преди си взимах Сектор Г и много се надъхвах :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
val67
Контакти:

Мнениеот val67 » 01 сеп 2011 23:38

В момента според мен в-к,,Меридиан мач,, е горе-долу, казвам горе-долу добър, полуобективен /т.е.поравно отразява отборите на ЦСКА и Левски/ - по това се познава дали е безпристрастен или не според мен.Пуснаха наскоро за 10-и път страхотно списание със всички снимки на отборите от А и Б група.,
,,7 дни спорт,, пишат в малко шегаджийски стил, не цепят басма на никого(критикуват когато трябва), коментарите на някои от журналистите са много добри.
Но ,,ТЕМА Спорт,, е пълна трагедия.Пет страници за ЦСКА, по половин или една цяла за Левски.По една за Литекс и другите отбори.Опитват се да копират ,,Мер.Мач,, със цветни снимки на отборите, но са далече от истината.От редакторите най-добре пише Желю Станков, Мариан /или както там му е името/ Макариев - най-тъпо, несвързани изречения, разнопосочна мисъл, не можеш да схванеш какво иска да ти каже.Т.Е. много говори, но нищо не казва - неща, които преди това са били засегнати във вестника, в новините по ТВ или Интернет, той пак ги споменава.Може би защото е най-зле информиран или въобще не е!Вероятно човек слабо образован.
С две думи - напълно пристрастен вестник, спонсориран от ТИТАН.Това казва всичко!

Нещо като вестниците в Испания, единият за Реал Мадрид, другият за Барселона.

С две думи вестниците от онова време които бяха, не могат да бъдат достигнати въобще,бил съм на опашка с около 40-50 души във най-свирепия студ, но и времената са други.Сега сме гола вода - нац.отбор, за клубните отбори нямам думи.

Селекционерът на Англия Ф.Капело извика за утрешния мач с България шестима от Манчестър Сити, петима от Манчестър Юнайтед, трима от Челси и двама от Ливърпул.А селекционерът на България Лотар Матеус извика за мача с Англия шестима от Син Сити, петима от Найт Флайт/Night Flight/, трима от БИАД и двама от ПЛАНЕТ...

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 01 сеп 2011 23:39

Воеводо, аз съм 1963, а ти?
Иначе "философа" Кашчей нещо замлъкна.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 сеп 2011 23:40

вестник "футбол" си спомням, че струваше 0,05 лв, "Старт" беше 0,25 лв, не пропусках брой заради отборите на последната страница. Бях ги залепил по всички стени в квартирата. Даже пуснах и връзки с продавачката на РЕП -а в Бургас зад механотехникума и никога не ме забравяше ! Сигурно имам запазени и няколко тетрадки с изрезки от "Старт". Когата влязох в казармата също го получавах редовно, благодарение на сестра ми, която го пращаше в два плика залепени един срущу друг. ЕЕЕЕЕЕЕЕхххх, хубави времена бяха !!!

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 01 сеп 2011 23:45

nascko написа:Воеводо, аз съм 1963, а ти?

1962.

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 01 сеп 2011 23:50

орчо войвода написа:
nascko написа:Воеводо, аз съм 1963, а ти?

1962.

RESPECT!

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 01 сеп 2011 23:58

hristo1306 написа:вестник "футбол" си спомням, че струваше 0,05 лв, "Старт" беше 0,25 лв, не пропусках брой заради отборите на последната страница. Бях ги залепил по всички стени в квартирата. Даже пуснах и връзки с продавачката на РЕП -а в Бургас зад механотехникума и никога не ме забравяше ! Сигурно имам запазени и няколко тетрадки с изрезки от "Старт". Когата влязох в казармата също го получавах редовно, благодарение на сестра ми, която го пращаше в два плика залепени един срущу друг. ЕЕЕЕЕЕЕЕхххх, хубави времена бяха !!!

В родният ми град се редяхме на опашка един час преди да пристигнат вестниците,продавачките пък продаваха СТАРТ минимум с още два вестника,като единият задължително беше Работническо дело.

Върни се в “Свободна зона”