TodorT написа:Blue_Girl написа:На бачкане си ударих коляното в 1 стол и сега ме боли, зверски.
Силве, ако не е тайна, какво бачкаш, та си удряш колената в столове
Залагам на сервитьорка. Другото, за което си мисля, е 18+
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:Blue_Girl написа:На бачкане си ударих коляното в 1 стол и сега ме боли, зверски.
TodorT написа:THE G.A.M.E написа:megan fox написа:Само де не се окаже в Манчестърско синьо, че тия араби както пазарят... А и САФ не е вечен!
Е, те тръгнаха по модела на Челси още преди 2 години ...
Челси при баце Роман в първата му година май взеха купата на Лигата, но на Абрамович не му стигна и изгони Раниери, после във втората му година Жозе обра трофеите ...
А тия от Сити карат трета година с един - единствен трофей ...![]()
Нещо ме кара да мисля, че няма да ги огрее дори да настигнат Челси, пък какво остава за градският си съперник - Юнайтед ...
Може и да стане.... ама се съмнявам да успеят с Манчини
megan fox написа:
Все в един момент на арабите ще им светне лампата в главата, че с Манчини не става и ще го разкарат, ама кого да вземат?
AnalBreaker написа:С твоя начин на живот до 2022 да си пукнал, старче![]()
!
AnalBreaker написа:TodorT написа:Blue_Girl написа:На бачкане си ударих коляното в 1 стол и сега ме боли, зверски.
Залагам на сервитьорка. Другото, за което си мисля е 18+
megan fox написа:TodorT написа:Ми нормално... и аз бих се притеснил
Айде да правим залози кой пръв ще настигне Бижутера...
Фаворитите май сме аз и Блу-то...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
megan fox написа:Супер... На една вълна сме. Тогава защо не пишеш в раздела на Барса?
THE G.A.M.E написа:AnalBreaker написа:С твоя начин на живот до 2022 да си пукнал, старче![]()
!
ЧИ к'во ми е на начина бре ?
- Не пуша ...
- "Не пия" ...
- По жени не ходя ( то е грехота да се ходи по жени ... само спя с тях ) ...![]()
- Тичам си за здраве ...![]()
Те !? ...
megan fox написа:Защо не и двете. То вече се знае, че е сервитьорка, но може да е еротична сервитьорка в заведение ала Плейбой бар.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта