ЧАЛГА КОНЦЕРТ НА СТАДИОН БОТЕВ! ЗА ИЛИ ПРОТИВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЧАЛГА КОНЦЕРТ НА СТАДИОН БОТЕВ! ЗА ИЛИ ПРОТИВ
Щом като слушаш чалга си селянин, то значи ли, че ако слушаш Раймщайн си гей 
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Щом като слушаш чалга си селянин, то значи ли, че ако слушаш Раймщайн си гей
За рамщайн не знам,не ми харесват.Обаче за Васко (азис) съм категоричен
Аз даже ще си призная,че мечтая за афтограв от Азис.Само така без да забележи охраната ще му вкарам един докто ми се подписва.
Имах предвид ъперкът да му вкарам,че 100% помияра ще помисли,че и аз съм помияр
Имах предвид ъперкът да му вкарам,че 100% помияра ще помисли,че и аз съм помияр
И като епилог към темата от мен ще споделя,че най-великия концерт в БГ,беше на най-големия стадион в най-великия град.Всеки присъствал в не толкова далечната 1999 година ще го потвърди.
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
Тея пък единия бил потресен, другия бил твърдо против ..
Абе аланколута. Че те всяка година концертите на чалгаджиите или на славито са на кънчова поляна бе, пилета смешни
Все едно от вчера знаят
Няма такива тъпи мерзавци
Абе аланколута. Че те всяка година концертите на чалгаджиите или на славито са на кънчова поляна бе, пилета смешни
Все едно от вчера знаят

Гагарин Обича Локо написа:Тея пък единия бил потресен, другия бил твърдо против ..
Абе аланколута. Че те всяка година концертите на чалгаджиите или на славито са на кънчова поляна бе, пилета смешни![]()
Все едно от вчера знаят![]()
Отложи се епилога.Така беше преди Емилия да намести оплодения си задник на трибуна жоро илиев.За труп или хубаво или нищо ама и той беше селска пръчка и си слушаше чалгата
Нямам нищо против чалгата,но не трябва да се правят концерти по стадионите .. Мястото и е в дискотеките и кръчмите - това е !
Това е чувството,което в нас гори ..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rZGkNRwlPrQ&feature=related[/youtube]
Против съм всякакви концерти по стадионите без значение дали е чалга или нещо друго
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
hetfield написа:Гагарин Обича Локо написа:Тея пък единия бил потресен, другия бил твърдо против ..
Абе аланколута. Че те всяка година концертите на чалгаджиите или на славито са на кънчова поляна бе, пилета смешни![]()
Все едно от вчера знаят![]()
Отложи се епилога.Така беше преди Емилия да намести оплодения си задник на трибуна жоро илиев.За труп или хубаво или нищо ама и той беше селска пръчка и си слушаше чалгата
Абе шушомиго, от 10 години пайнер ви идват на стадиона и всички села ви тъпчат поляната !
Кво ми говориш за великия ЖОРО ИЛИЕВ ?