Нова книга на пазара: "Аз, Бойко"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Нова книга на пазара: "Аз, Бойко"

Мнениеот marmi52 » 17 авг 2011 16:54

:lol:
Изображение

"Аз, Бойко"
Комична и недотам книга от сценаристите на Слави ще излезе до няколко дни на пазара. Издава я издателство "Сиела".

Ето и няколко откъса от нея:

"В тая книга съм разказал сичко, за сички неща. Ей това кълбо, къде го виждате на снимката съм го направил с тия две ръце. Тва океани, континенти, планини, реки, сичко ... От-до !
Направих го кълбото, резнах му лентичката, ама бех сам ...
В началото немаше нищо. Бехме само аз и нищото. И все пак, аз бех малко по-голем от нищото. Но иначе - пълна скука. Като пръднеш и ехото се носи с векове, но нема кой да му се възхити ... Пълна скука ! ...
Пръкнах аз Вселената и веднага се появиха криминални проблеми. Нароиха се първите космически групировки. Това Големата мечка, т'ва Малката мечка, брат им Мечо Пух, братя Галеви, братя Галилео Галилееви ... Секви междузвездни гастрольори.
Казах си: "Ибахти Пипоните Они че ме Нервират ! Съкратено ИПОН". Набързо им спретнах една космическа каратека и им свих сармите.
По едно време си викам: "Това с Вселената ми дойде малко на баир-лозе !" Требва да създам некой, на който да делегирам малко права и задължения. И понеже тогава си немах Цецо, Данчето Фандъкова и останалите съсели, се принудих да си направя некои солташак. И кой, кой да е тоя, онче-бонче, счупено пиронче, Господ ще е тоя. Прас - плеснах аз с ръце и ето ти го Дедо Боже ...
Веднага щом пръкнах Господ му казах: "Ей,чшш ! Падни за педесе !" И тaка се появи първото слово и първото число. Господ се просна за педесе, аз обаче му казвам: "Остави, имаш желание. Дай да се захващаме за работа, щото във Вселената има некои недовършени неща - магистрала Тракия, Млечния път, а черните дупки гълтат толкова асфалт, че направо незнам кво че ги правиме ..."

:lol:

Култово ! Политическата сатира е нещо не много познато у нас. Типично за балканска страна, тя се е посреща на нож от властимащите ... Винаги и при всички власти !
В развитите демокрации тя е отдавна позната. Там има, както книги, така и анимационни филми и шоута с изцяло политическа насоченост, целящи да осмеят недостатъците на политиците.
Бих я прочел с интерес и бих се посмял, а вие ?

http://www.vbox7.com/play:496c23ec&start=3
[offtopic]А, беше време, когато Слави и Бойко бяха приятели .... :lol:[/offtopic]
Последна промяна от marmi52 на 18 авг 2011 08:09, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Нова книга на пазара: "Аз, Бойко !"

Мнениеот Levskar_90 » 17 авг 2011 16:56

Щом е на Слави не мерси, тоя Трифонски е по противен и от картофа ...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 17 авг 2011 16:58

Свежо.. :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 авг 2011 17:05

А сценаристите на Слави кога ще извадят от устите си определени органи на Гоце, Серж и Доган ? Абсолютни смешници, злобни и селски комплексари, изчерпали се отдавна и пускащи плоски и просташки шеги с давност 30-40 години ;) Спомнете си как хвалеха и се мазнеха на Борисов преди време, за да стане ясно що за хора са ...
Изображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Нова книга на пазара: "Аз, Бойко"

Мнениеот Kotooshu » 17 авг 2011 17:06

Доста е глупаво , селския шоумен с голямото АЗ и неговите шутове да пишат за другото голямо АЗ !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 17 авг 2011 17:08

Тези т.нр. сценаристи са кукли на конци за гологлавия чалгаджия. До вчера превъзнасяха Бойко до небесата, а после когато не минаха далаверките на шефа им за онзи терен до Японския и влияние в ГЕРБ изведнъж почнаха да пиша и говорят глупости за него...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 17 авг 2011 17:16

Веднага щом пръкнах Господ му казах: "Ей,чшш ! Падни за педесе !" И тaка се появи първото слово и първото число.

:lol: :lol: :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 17 авг 2011 17:17

Viktor4o_Rs написа:А сценаристите на Слави кога ще извадят от устите си определени органи на Гоце, Серж и Доган ? Абсолютни смешници, злобни и селски комплексари, изчерпали се отдавна и пускащи плоски и просташки шеги с давност 30-40 години ;) Спомнете си как хвалеха и се мазнеха на Борисов преди време, за да стане ясно що за хора са ...

Славчо се надяваше покрай Бойко да влезне в "ненавижданата,мръсна,гадна,..." политика,но не му излезнаха сметките и пое път на слугинаж на гореспоменатите!Сценаристите му мн умни,мн кадърни,всичко знаещи пък приличат на някви алкохолизирани бийтълси!Хората загубиха интерес към предаването и ако не са им актьорите са загубени!
Славчо е искрен колкото Митьо Пищова е спал с 9324 жени!

prov
Контакти:

Мнениеот prov » 17 авг 2011 17:22

Боко Тиквоча не заслужава чак такова внимание. ;)
Последна промяна от prov на 17 авг 2011 17:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 17 авг 2011 17:23

Марми за пореден път се излагаш, като кифладжия..Тея сценаристи са ебати смешниците.. друго си е да плюеш по ГЕРБ и после да си каниш Румен Петков.. Сценаристите се показаха като платени курви, и особено през последната година паднаха всички маски..Във всички, скечове, кастинги е намесен Бойко Борисов в негативен план.. яко яко зле..А простия учиндолски селянин, пръв приятел с Гергов, коли и беси в БТВ и затова си го позволява това.. Всички знаем, че БТВ е официоз на Първанко.. също виден гост при учиндолеца.. Като факти мога да ти дам, че за книгата си Президент на РъБъ, Иво Инджев иска кадър от шоуто на слави, когато гостува Зорка Първанова, а публиката са Гоце, един митничар и строителен бос, същия този, който е подарил апартамент на Първанко по-късно, от ШОУТО казват, че НЕ ПАЗЯТ ЗАПИС ОТ ПРЕДАВАНЕТО! Други видни гости при селяка, са синовете на партията Андрей Райчев и Кънчо Стойчев(социолозите милионери), които са инвеститори в Black Sea Rama(най-доброто голф игрище в България, проектирано от Гари Плейър(ако това име ти говори нещо)) заедно със Красимир Гергов. Така че си ебати жалкия комуняга.. верно че Бойко се насра в много области, верно е че пълно с лайняни кадри като фидосова, цецка цачева и цецко в много аспекти.. обаче и страшно много се направи, и фирмите на държавна хранилка гръмнаха.. и сега комунягите са пръскат от яд и пуснали платените писачи, да обливат форумите.. Китайското правителството плаща на такива като теб да пишат по китайските форуми.. плащат им по 50 цента.. на тебе к'ва ти е мизата..? 1 на ден? или го правиш за доброто на парията майка? Ебати комунистическия боклук си, честно!

Върни се в “Свободна зона”