Честит рожден ден на Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честит рожден ден на Томислав Русев
Честит рожден ден Томе! Бъди жив и здрав !
Между другото ,Томето ли ще коментира мача ни довечера от Търнава 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ МНОГО ГОДИНИ.
- santiliana
Днес любимият ми спортен журналист е рожденник, ЧРД, Томе!
Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари и пари- за всичко останало.
През всичките години, откакто съществува създаденото от теб спортно шоу "ГОНГ" почти не съм изпускал предаване.Няма друг като теб спортен журналист, който така да достига до душата на спортния запалянко.Може би, защото си също така темпераментен както повечето от нас и всичко,не само спортно, случващо се около нас те касае "лично".
Миналата година,когато пак отправих поздрав тук за тогавашния ти рожден ден вметнах, че благодарение на твоите предавания и духа,който носят, успях леко-полеко "да си стъпя на краката" след загубата ми на най-милия ми човек...
Защото през всичките години коментарите ти дават смисъл и някакъв своеобразен стимул за това- да продължим да се борим до край.
Благодаря ти, че те има!
Наздраве и бъдете щастливи с Ирина и с децата!
Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари и пари- за всичко останало.
През всичките години, откакто съществува създаденото от теб спортно шоу "ГОНГ" почти не съм изпускал предаване.Няма друг като теб спортен журналист, който така да достига до душата на спортния запалянко.Може би, защото си също така темпераментен както повечето от нас и всичко,не само спортно, случващо се около нас те касае "лично".
Миналата година,когато пак отправих поздрав тук за тогавашния ти рожден ден вметнах, че благодарение на твоите предавания и духа,който носят, успях леко-полеко "да си стъпя на краката" след загубата ми на най-милия ми човек...
Защото през всичките години коментарите ти дават смисъл и някакъв своеобразен стимул за това- да продължим да се борим до край.
Благодаря ти, че те има!
Наздраве и бъдете щастливи с Ирина и с децата!
mnogo kasmet i 6tastie giv i zdrav i cqloto ti semeistvo i LEVSKI da ti podari edna podeda
ЧРД ! Да си жив и здрав като България 1300 години !!!
Като чуя името Т.Русев, първото нещо което правя е да се усмихна !!!!
Като чуя името Т.Русев, първото нещо което правя е да се усмихна !!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Жив и здрав още 100 години, а след това още 100 по толкова.
Честит Рожден Ден господин Русев.Дано довечера вашият и мой любим Левски ни зарадва с красива победа.
Честит рожден ден г-н Русев!
С пожелания за дълги години щастливи мигове, отдавайки ги на спортната журналистика и любимите хора. Бъди здрав и все така обективен и милеещ за родния футбол. Надявам се младите журналисти да виждат в твое лице пример за подражание.
Не загубвай страхотното си чувство за хумор, което кара нас, твоите слушатели с нетърпение да чакаме настъпването на 17-я час от денонощието
Успех Томе! И само напред.......
С пожелания за дълги години щастливи мигове, отдавайки ги на спортната журналистика и любимите хора. Бъди здрав и все така обективен и милеещ за родния футбол. Надявам се младите журналисти да виждат в твое лице пример за подражание.
Не загубвай страхотното си чувство за хумор, което кара нас, твоите слушатели с нетърпение да чакаме настъпването на 17-я час от денонощието
Успех Томе! И само напред.......
- Roger_Federer
- Контакти:
ЧРД Томе!Ти си може би най големият спортен журналист в момента!Много здраве,щастие,успех,късмет и любов на теб и цялото ти семейство!Още дълги години да ни радваш със спортно шоу Гонг,дай боже и някой ден мечтата ти (ни) да се сбъдне и отново да имате собствено спортно радио!А,да,също така и много емоции,още днес твоя Левски да те зарадва с победа!