Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Мнениеот Muscarin » 30 юли 2011 19:01

marmi52 написа:8-)

Спирам телевизора, защото ще повърна ! По Канал 1 се бълва такава пропаганда, каквато и по времето на Бай Тошо не съм виждал и чувал.
Строени са спортисти, певици, популярни личности, които с някакво приповдигнато настроение хвалотят новото чудо на строителството, едва ли не ...
Построена зала ... И какво толкова ? В другите държави хората имат по няколко такива отдавна !
У нас - истерия и хвалебствия, все едно сме стъпили на планета от друга галактика.
Предизборната кампания на ГЕРБ май се открива днес ... :lol:
Под строй декламират хвалебствени слова и боготворят неземното творение .... :lol:
Някак така между другото, уж случайно, но в същото време подозрително ритмично, никой от хвалителите не пропуска да спомене заслугите на Краля Слънце ...
Журналистката на Канал 1 е в делириум ! :lol:
Постоянно ни повтаря, колко невероятна е новата зала ... Започвам да си мисля, че ни внушава извънземност на нещо съвсем земно, за да не казвам обикновено ....
Погнусих се ! Ще се ощипя, за да видя дали не сънувам кошмарен сън от средата на 60-те и 70-те години на миналия век ...
Очаквам всеки момент да излязат на подиума чавдарчета и пионерчета, които да маршируват и махат на официалната ложа ...
Не, не е сън ! Истина е ! И това се случва през 2011 година ! :o

[offtopic]Изненадан съм, че уважаваното от мен радио "Гонг" също изпадна в някаква неразбираема за мен еуфория ...[/offtopic]

+100000000000000000000000000

Гадост!

JINAT

Мнениеот JINAT » 30 юли 2011 19:02

Ужас!!!!Това и по време на "комунизъма" не съм го виждал.Тези се самозабравиха по-бързо и от предните.Такъв шут ще получат заради подигравката с Варна,че свят ще им се завие.И така наречения кмет на София(Банкя) ще ми обяснява,че нямало нужда да се ходи до Варна през лятото за мачове.Утре вдигам банкет,че няма да идват шопи във Варна.

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 30 юли 2011 19:03

PFC Litex написа:Публиката в София явно няма все още опит как се подкрепя волейболен мач, защото са доста пасивни.

Те най-запалените фенове останаха извън залата. Само туристи са сега. Като се плаща за билет и като дойдат ултрасите на Левски и Цска ще е друго
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юли 2011 19:03

Вижте сега,понеже пак почнаха квалификациите из форума,поне за себе си мога да кажа,че съм щастлив,че в България има подобно съоръжение,проблемът е начинът,по който се представя то-като велик успех на премиера,на неговото управление и т.н.Парите са от данъци,такси,държавни вземания и т.н.,т.е. на всички българи,фирмата,която проектира и строи залата пък е частна.Така че не трябва да излиза все едно вождът я е построил с двете си мощни ръце.И проблемът не са само слагачите,а и самият той,защото на него му харесва подобно отношение.Да не говорим,че София си има кмет,макар и само на книга,който би трябвало да говори за инфраструктурата на града,друг е въпросът,че е пълна подигравка да се говори за метро,шосета и т.н. на откриване на една спортна зала.Можеше спокойно да излезе Бойко да благодари на всички участници в строежа,да пожелае успех на българските спортисти и това е,но не...По принцип не съм човек,който мрази,но ненавиждам комунистите,управлението на Тройната коалиция беше престъпно и некомпетентно в множество отношения,но проектът за тази зала,решението за нейното построяване беше взето от предишното правителство...В този смисъл,не обявявайте всеки,който не е привърженик на Борисов за комунист,самият той е член на БКП,кандидатствал е в Държавна сигурност,негов идол е Тодор Живков,участвал е в една от групировките,които бяха създадени от комунистите,така че не го изкарвайте анти-комунист или нещо подобно.Да не забравяме и думите му,че е бил готов да остане главен секретар,ако министър на вътрешните работи не беше станал Румен Петков,т.е. той е бил готов да бъде част от управлението на Тройната коалиция.Така че,гледайте малко по-сериозно на нещата от гледна точка на политиката.От гледна точка на спорта,тази зала е нужна на българския спорт и трябва да бъде само началото на адаптирането му към съвременния световен спорт.
Последна промяна от acmilan на 30 юли 2011 19:05, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 юли 2011 19:05

Right_side написа:
PFC Litex написа:Публиката в София явно няма все още опит как се подкрепя волейболен мач, защото са доста пасивни.

Те най-запалените фенове останаха извън залата. Само туристи са сега. Като се плаща за билет и като дойдат ултрасите на Левски и Цска ще е друго

Само като ги видя как махат като видят движещата се камера на крана и побеснявам. Сеирджии :evil:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 30 юли 2011 19:05

JINAT написа:Ужас!!!!Това и по време на "комунизъма" не съм го виждал.Тези се самозабравиха по-бързо и от предните.Такъв шут ще получат заради подигравката с Варна,че свят ще им се завие.И така наречения кмет на София(Банкя) ще ми обяснява,че нямало нужда да се ходи до Варна през лятото за мачове.Утре вдигам банкет,че няма да идват шопи във Варна.

Недей така 8-) Хората не са виновни,че има тъпи политици :lol: На нас ни е ясно,че Боко е заебал Варна и Североизтока и на изборите ще му покажем симпатиите си.

Залата е супер,публиката поне в този мач театрална,но 2 часа предизборно шоу си беше в повече 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 юли 2011 19:05

JINAT написа:Ужас!!!!Това и по време на "комунизъма" не съм го виждал.Тези се самозабравиха по-бързо и от предните.Такъв шут ще получат заради подигравката с Варна,че свят ще им се завие.И така наречения кмет на София(Банкя) ще ми обяснява,че нямало нужда да се ходи до Варна през лятото за мачове.Утре вдигам банкет,че няма да идват шопи във Варна.

Кирето хюмнето във Варна ще го д*ха на есен. Герберите също.

Потребителски аватар
savov123
Контакти:

Мнениеот savov123 » 30 юли 2011 19:06

Боже колко сте задръстени.Кое ни е наред в тая държава,че хората зала направиха а вие ги олювате.Нямам думи.Каквато и политическа игра да е догодина ще посрещат финалите.Май ако не бе тази зала нямаше да стане това.Много сте зле хора.Не занимавайте нормалните хора с вашите глупости.Наистина заради такива като вас НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМЕ.Направо не мога да повярвам на всичките тези коментари написани.Едно хубаво нещо да имаме и вие го заплюхте.!!!!!!!
На този свят всичко е преходно!!!!Само ЦСКА е вечно

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 30 юли 2011 19:07

Те тези,които са в залата са пълни туристи...Някакви лели,чичковци и т.н,които надали ще гледат волейбол друг път през живота си,но хайде,нали е безплатно...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 30 юли 2011 19:07

Е*ахти умрелите фенове, честно. Във Варна беше супер атмосфера, голямо шоу ставаше.

Върни се в “Свободна зона”