Боримиров и шурея Таке

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Боримиров и шурея Таке

Мнениеот The deacon » 01 юни 2009 12:34

viroglav написа:Каквото и да правиме в ЕКТ, не е по-лошо от вашите изяви, може да си сигурен. А за това, че сте влизали в груповата фаза на ШЛ ще ти кажа, че за ЦСКА такова участие би било срам. А с тези ваши поредни загуби от отбори по анонимни и от вас само опропастявате реномето на българския футбол. Тази година ми се струва, че ще продължите да срамите нацията, като гледам с какъв потенциал разполагате. Ама нищо, след това Батков ще ви купи титлата в БГ за утеха. 8-)

Сигурен ли си, че си от цдна?! Нещо все Левски ти е в устата ;) Не бери грижата на любимия ми отбор как ще играе, а се замисли за смешковците в червено, които за 4 мача не са вкарали и 1 гол!!! :) С тази резултатност непременно ще се представите достойно в турнирите ;)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юни 2009 12:36

А ти можеш ли да изредиш състава, с който тогава игра Ливърпул и да споделиш кои от футболистите дето са играли срещу нас са резерви...Би било много интересно за тези, които се информират само от вестниците на Батков кои са титуляри и кои не. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 01 юни 2009 12:39

viroglav написа:А ти можеш ли да изредиш състава, с който тогава игра Ливърпул и да споделиш кои от футболистите дето са играли срещу нас са резерви...Би било много интересно за тези, които се информират само от вестниците на Батков кои са титуляри и кои не. :lol: :lol: :lol:

Нали си капацитет - влез в интернет и провери състава, след като не си спомняш мача :) Аз не съм бюро справка!!! ;) Колкото до това какво бил купил Батков - много ми хареса как ви беше купил на 09.05 :P :) И срещу Ч.море, а и вчера срещу Литекс!!! Всички ви перна съчмата като чичовото и дудучето, ама какво да се прави - "Простотия на простотиите..." ;)

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 01 юни 2009 12:46

Абе и на вас ви се привижда че вчера сме дали пари на Миньор да ви скочи ама това е само защото не може да си признаете че те вашите "звезди 'толкова си могат.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юни 2009 12:47

Някъде да си прочел, че съм написал нещо за това, че в момента сме по добри от вас ? Напротив, но ние си играем мачовете, не ги уреждаме, а това е предпоставка, че в ЦСКА се работи сериозно, а не "на всяка цена". В това се състои разликата, а между другото това е мнение и на много мои приятели левскари. До това какво ще се случи тази година в ЕКТ с ЦСКА, лично аз съм отписал лига Европа. След томовото наследство, сега трябва да се започва всичко наново, но пък знае ли някой, може прословутият цесекарски дух у момчетата от школата да надделее. Ще поживеем, ще видим. А и с всичко казано до тук, не си прави извода, че съм против Левски да побеждава в ЕКТ, напротив. 8-)
Последна промяна от viroglav на 01 юни 2009 12:56, променено общо 1 път.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юни 2009 12:55

А що се отнася до резервите на отборите в Премиершип, ако поне малко си наясно ще знаеш, че такива просто няма, особенно в отбор, като Ливърпул, където и юношите струват по няколко милиона.Нооо, може и да не си наясно, знае ли човек... 8-)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 юни 2009 14:30

viroglav написа:А що се отнася до резервите на отборите в Премиершип, ако поне малко си наясно ще знаеш, че такива просто няма, особенно в отбор, като Ливърпул, където и юношите струват по няколко милиона.Нооо, може и да не си наясно, знае ли човек... 8-)

Значи Павел Н`гог не е резерва в Ливърпул така ли?
Дали скоро е играл мач като тутиляр? :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 01 юни 2009 18:07

@james - само изтъквам връзката като пояснение за човека изказал се преди мен. ;)

@viroglav - срам несрам ние ще играем в шампионската лига... отново. Били сме там и отново ще бъдем и можеш да си сигурен, че всеки път ще се връщаме по-силни. Пък вие дерзайте.

Върни се в “Свободна зона”