Спецакция търси наркотици във фен-клуб на Левски
01 юни 2009 | 11:01
Един от фен-клубовете на Левски в столицата е претърсен в рамките на операция по разбиване на престъпна група за разпространение и съхранение на наркотици.
Предполага се, че част от участниците в престъпната група са активни фенове на синия футболен отбор.
От МВР обаче отказаха да уточнят дали в клуба са намерени наркотици и дали са иззети доказателства.
Общо 14 адреса в София и страната са претърсени в рамките на акцията на полицията и прокуратурата. Десет от адресите са в София, а други четири в страната.
Задържани са 10 лица по подозрение за съхранение и разпространение на наркотици.
При обиските са иззети наркотици, които при изследване с полеви тест реагират на кокаин и марихуана.
Освен това са открити и везни, мобилни телефони, фалшиви американски долари и други предмети, за които предстои да бъде установено дали имат отношение към престъпната дейност на групата.
По неофициална информация бандата е свързана със сочения за наркобос Христофорос Аманатидис - Таки.
При обиска на един от адресите в София на полицейските сили е оказана съпротива.
Това е наложило използването на физическа сила и помощни средства, съобщават от МВР.
news.bg
Re: Боримиров и шурея Таке
То половината им титли са спечелени по престъпен начин, вклюително и вчерашната.
тоя съдя е за разтрел направо.същия не даде дузпите за сливен преди4 кръга.
ама иде БАТЕ.гответе се за УСМИВКИ от Старите ленти.
Все пак тази година е юбилея АНТВЕРП.
Сигурен съм че ще се отбележи ДОСТОЙНО!!!
забравихте и престъпника Чорни в списъка!
И к'во? Имало престъпници сред фен клуба на Левски...И к'во? Няма такива сред фен клуба на цска? Че ваш бивш собственик го разстреляха,друг ваш бивш собственик избегна присъда заради депутатски имунитет.И кво? ЛЕВСКИ е шампион,пък вие си плюйте срещу вятъра 

110 години любов!
mezdrata написа:То половината им титли са спечелени по престъпен начин, вклюително и вчерашната.
Мили Сево..много тъжно,че най-голямата радост за привържениците на вашия отбор са загубите на нашия

110 години любов!
groti написа:mezdrata написа:То половината им титли са спечелени по престъпен начин, вклюително и вчерашната.
Мили Сево..много тъжно,че най-голямата радост за привържениците на вашия отбор са загубите на нашиятъжно за вас
не се радваме ами страдаме шото плюете по името на България.
за 100 години история не сте произвели един средно-европейски футболист.
и никога нема да имате такъв шото си уреждате мачовете и ползвате секакви служебни номера.
БАТЕ и КАКА ви казват ВСЪЩНОСТ колко е ЧАСА!!!
Левски са шампион. И кво, дреме ми на шмайзера. Сигурно очаквате да се изпозастреляме поради факта, че Батков ви е купил поредната титла.

viroglav написа:Левски са шампион. И кво, дреме ми на шмайзера. Сигурно очаквате да се изпозастреляме поради факта, че Батков ви е купил поредната титла.![]()
![]()
абе и мен не ме е яд вече.
ясно е че след като от 20 години държът БФС и журналистите са техни
така ще е.
проблема е че така се съсипва фурбола.
тия са просто едни селяндури дето искат да са царе на село.
viroglav написа:Левски са шампион. И кво, дреме ми на шмайзера. Сигурно очаквате да се изпозастреляме поради факта, че Батков ви е купил поредната титла.![]()
![]()
Всъшност пикаеш газ от яд,колкото и да се правиш,че не ти пука.И нормално де.За пореден път се преебавате сами.И този път не Батков ви е виновен,че 4 мача нямате вкаран гол

110 години любов!
mezdrata написа:groti написа:mezdrata написа:То половината им титли са спечелени по престъпен начин, вклюително и вчерашната.
Мили Сево..много тъжно,че най-голямата радост за привържениците на вашия отбор са загубите на нашиятъжно за вас
не се радваме ами страдаме шото плюете по името на България.
за 100 години история не сте произвели един средно-европейски футболист.
и никога нема да имате такъв шото си уреждате мачовете и ползвате секакви служебни номера.
БАТЕ и КАКА ви казват ВСЪЩНОСТ колко е ЧАСА!!!
Не се радвате? Хайде скрий се. То бяха фоерверки на мачовете не в ШЛ.Ма нормално де..Къде сте виждали вие мач от груповата фаза на ШЛ в България

110 години любов!
То е ясно, че заради посинелите първенството ни ще е едно от най слабите и корумпираните в Европа. А когато стане въпрос за корупция се оправдават, че и в Англия имало, и в Германия, и в Италия, и къде ли не. Бербатов бил слаб футболист, Мартин също, за Стоичков да не говорим, само те не разбраха, че златна топка се дава на най-добрия в света. А като започнат да олекват в доводите си, следващата приказка е, че въпросните не са от нашата школа... Смях... Не виждат обаче факта, че единствения им неуреден мач през пролетниа полусезон беше срещу Сливен, но за там бяха подсигурили съдията. Не по врат, а по шия. А от къде толкова пари, може би от наркотици...