Европейския съюз - новият Съветски съюз?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Европейския съюз - новият Съветски съюз?

Мнениеот CTAHKO » 22 юли 2011 11:35

dodo7271 написа:И аз мисля, че са пълни глупости. Тази статия е много удобно обяснения за собствената ни неспособност да се възползваме от възможностите, които ни дава ЕС. Понеже ние (българите и руснаците) сме свикнали все някой друг да ни оправя, да мисли за нас, за това сега обвиняваме ЕС, че сме бедни.

Интересно мнение :roll: А гърци,испанци,португалци,ирландци и те ли са свикнали някой друг да ги оправя,и те ли си търсят оправдания :roll: Е поне те ги намират :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

antisirakov

Мнениеот antisirakov » 22 юли 2011 11:40

европейския съюз е просто възстановяване на колониалната система в която България е в стойка партер. време е да се освобождаваме преди да са ни освободили знаете кои

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 юли 2011 11:48

CTAHKO написа:
dodo7271 написа:И аз мисля, че са пълни глупости. Тази статия е много удобно обяснения за собствената ни неспособност да се възползваме от възможностите, които ни дава ЕС. Понеже ние (българите и руснаците) сме свикнали все някой друг да ни оправя, да мисли за нас, за това сега обвиняваме ЕС, че сме бедни.

Интересно мнение :roll: А гърци,испанци,португалци,ирландци и те ли са свикнали някой друг да ги оправя,и те ли си търсят оправдания :roll: Е поне те ги намират :)

Ами конкретно за гърците, с които имам контакти и познавам от 1980 г., които са толкова мързеливи, че ако ги болеше толкова, колкото ги мързеше, щяха да бъдат постоянно на морфин, плаща ЕС, плащаме ти и аз, Станко. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юли 2011 11:50

CTAHKO написа:Еййй,никой не чете,никой не слуша ;) Човека не е казал,че Русия е по-добре от ЕС,нито пък да се откажем от ЕС и да се присъединим към Русия ;) той просто сравнява настоящия ЕС с бившия съветски режим :!: И в доста отношения е прав :!: А това дали ни харесва и дали ще си го признаем е отделен въпрос ;)

chepishev73 написа:Пълни глупости, ама от където и да го погледнеш, си е баш така. Русия, като не е в ЕС, да не са зле? Иди да видиш там криза има ли???? :lol: ЕС та ЕС - голяма работа като сме в ЕС. И защо трябва да сме в някакъв "С"??

Как ще коментираш това мнение ? И най-вече ме интересува съгласен ли си с написаното,за да си направя сметката какво ти е мисленето..

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 юли 2011 11:51

antisirakov написа:............време е да се освобождаваме преди да са ни освободили знаете кои

Давай, г-н Фратю! Иван Селямсъза и Варлаам Копринарката са с теб! Земята трепери!!! :lol: :lol: :lol:
[offtopic]Всякаква прилика с герои на дядо Вазов е случайна. ;)[/offtopic]
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 22 юли 2011 11:54, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Мнениеот julian_kondrad » 22 юли 2011 11:53

gamaun написа:Я не люблю людей типа Буковского, но должен признаться: на самом деле он прав. Ему не за чем врать, сам он давно является жителем планеты. И очень хорошо знает и западную демократию (искушаюсь поставить кавычки), и восточный "коммунизм". Так что задумайтесь, господа "европейцы", прежде чем пылько бросать дурные слова в адрес человека, видавшего многое на своем веку. И доказавшего, что может думать своею головой, что не боиться высказывать вслух свое мнение наперекор власти.
[offtopic]Руският език не е нищо друго освен старобългарски (макар там да се използва терминът "църковнославянски"), но запазен в голяма степен от тюркоезично влияние.[/offtopic]

+1
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юли 2011 11:54

Относно гърците сме на едно мнение ;) Да не говорим,че най-много за техния мързел плащат германците :) Относно тях,съм на мнение че изобщо не трябваше да им наливат пари,а да ги оставят да фалират и сега другите държави,които съм изброил нямаше да са на това дередже :!: Но евробюрократите са на друго мнение ;) Но това е една друга и много дълга тема :) И точно поради тази причина си мисля,че има доста верни неща които е казал автора :!:
Последна промяна от CTAHKO на 22 юли 2011 12:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 юли 2011 12:01

CTAHKO написа: ......И точно поради тази причина си мисля,че има доста верни неща които е казал автора :!:

Ами авторът говори и за независимост... От неговата (руската) камбанария това е въможно, само че за каква независимост можем да говорим ние с нашите тричави задници?! Ние сме независими дотолкова, доколкото (почти) нищо не зависи от нас. Ако не са руснаците, ще е ЕС, ако не е ЕС ще са американците, ако не са американците, ще са китайците - все някой ще ни командва. Лично аз препочитам, все пак това да е ЕС, където и ние българите имаме някакъв глас. ;)

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 22 юли 2011 12:01

dunavfc написа:
chepishev73 написа:Пълни глупости, ама от където и да го погледнеш, си е баш така. Русия, като не е в ЕС, да не са зле? Иди да видиш там криза има ли???? :lol: ЕС та ЕС - голяма работа като сме в ЕС. И защо трябва да сме в някакъв "С"??

Ти си болен мозък бе :shock: Как може да сравняваш Русия с ЕС бе ненормалник ? Нямало криза в Русия,ей богу толкова си прост,че незнам има ли смисъл да ти обяснявам такива елементарни неща.Руснаците могат само да си мечтаят да имат стандарта Франция,Германия,Великобритания,Испания...Ти чул ли си някой нормален европеец да емигрира в Русия ? Знаеш ли,че там хората изобщо не живеят по-добре дори и от нас българите,дето сме последната дупка на кавала ?

Човекът е видял, че има няколко магната като Абрамович и е решил, че цялата страна е богата. Нищо, че реалността е такава, че богатите са много богати (и малко на брой), а бедните са много бедни ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юли 2011 12:02

dunavfc написа:
Как ще коментираш това мнение ? И най-вече ме интересува съгласен ли си с написаното,за да си направя сметката какво ти е мисленето..

Мнението ми е,че Русия наистина е по-добре от доста европейски държави(имам предвид в макроикономически план),а дали самото население на тази държава е по-бедно от нас или не :roll: не мога да кажа,защото не съм запознат.Факт е обаче,че ЕС е зависим от Русия,а не обратното.Факт е и че руснаците идват в България,а не обратното.Е ако това е тяхната беднотия...предпочитам тяхната беднотия пред българската :!: Относно това какви изводи ще си направиш относно МОЕТО МИСЛЕНЕ :) :) :) Все ми е тая :)

Върни се в “Свободна зона”