Песен за огън и лед
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Песен за огън и лед
Пир за врани я превеждаха около година, при положение, че хората я чакаха цели 4 или 5 да излезе. Дано сега не е същото. Интереса е огромен, особено покрай сериала много нови хора се запалиха по поредицата и според мен ще си дадат зор да я излезне по-бързо. Дано това не доведе до много скапан превод обаче.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- DoubleTrouble
- Контакти:
Има, има
Влез във вибокса. Учуден съм, че сериала е 1:1 с книгите (Игра на Тронове и съвсем малка част от Сблъсък на Крале). Чакаме 2-ри сезон. Ама нещо не видях в мувидатабазето името на ДжъРъРъМартин - дано не изпростее.
бтв. "Танц с Дракони" е вече на УС пазара. Дано вече да се превежда.

Влез във вибокса. Учуден съм, че сериала е 1:1 с книгите (Игра на Тронове и съвсем малка част от Сблъсък на Крале). Чакаме 2-ри сезон. Ама нещо не видях в мувидатабазето името на ДжъРъРъМартин - дано не изпростее.
бтв. "Танц с Дракони" е вече на УС пазара. Дано вече да се превежда.
Знаете ли кога ще излезе 2 сезон на сериала ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- captain_drifuss
- Контакти:
И аз съм голям фен на поредицата и не споделям мнението не Регар, че деградира, втора и трета са много силни! само 4 е слабичка, но това е нормално при положение, че обхваща половината герои и то не най-интересните. Имам вътрешно инфо от БАРД, че 5-та ще е на пазара през септември!
Иначе сериала е много добър, но не може да се сравнява с машаба и детайлите на книгите, което си е нормално- би било прекалено скъпо особено за пилотен сезон...
бтв, споделяте ли мнението, че Джон Сноу ще се окаже син на Регар и Лиана (загатното е донякъде в книгата,че има нещо такова, а в американски фен форуми е основната тези за тайната на Лиана и Нед).
Иначе сериала е много добър, но не може да се сравнява с машаба и детайлите на книгите, което си е нормално- би било прекалено скъпо особено за пилотен сезон...
бтв, споделяте ли мнението, че Джон Сноу ще се окаже син на Регар и Лиана (загатното е донякъде в книгата,че има нещо такова, а в американски фен форуми е основната тези за тайната на Лиана и Нед).
captain_drifuss написа:
ДАДАДАДАДАДАДАДАДАДАДА
Аз казах, че си чакам Таргариените и изрично наблегнах на Денерис, ДЖОН и Тирион (за когото се предполага, че може да е син на Ерис)

- milan199440barca
- Контакти:
Аз гледах малко от сериала, но го зарязах. Интересно ми е какво ще се случи "Зимата". Не знам в коя книга ще дойде (ако не е дошла, изгледах 5-6 серии), но ще я прочета. А на родствените връзки им загубих края.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
shumnaliq написа:Знаете ли кога ще излезе 2 сезон на сериала ?
Мисля, че през април.
captain_drifuss написа:Имам вътрешно инфо от БАРД, че 5-та ще е на пазара през септември!
И аз знам, че ще излезе през септември на Бг-пазара.Колкото до Jon Snow - и аз мисля, че е син на Регар и съм убеден, че накрая ще се ожени за Дани, хем е сгодна мома, хем ще спазят традицията

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
А гледах сериала и сега чета първата книга...няма да отварям повече тая тема....
Ще ми отиде удоволствието да си ги чета
За 5 минути получих прекалено много нова информация 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- captain_drifuss
- Контакти:
@ Gil няма да ти отиде кефа, не се притеснявай, тук говорим за неща, които се коментират във форум и не са спойлери, плюс това самите книги имат много повече богатства, които няма как да ти ги развали един форум
@ JalkiSte +1 много логично и много яко ще се получи, но има два проблем- първо той е мъж на нощния страж и го готвят за Лорд командир- т.е няма как да се жени официално и второ нали си има вече любов (една дивачка), така че трябва нея да я разкарат, а Мартин и гради образа доста внимателно, значи не мисли скоро да я обива
@ Регар това за Ерис не го бях видял по форумите, но ще е много яко ако го докарат до там
кажи в някоя от книгите имали го загатнато по конкретно- аз съм ги чел, но отдаван и сега ги препорочитам (на втората съм) и си спомням, че Тивин Ланистър е бил Ръка на ерис дълго време, но не помня да са споменавали нещо по-пикантно...
@ JalkiSte +1 много логично и много яко ще се получи, но има два проблем- първо той е мъж на нощния страж и го готвят за Лорд командир- т.е няма как да се жени официално и второ нали си има вече любов (една дивачка), така че трябва нея да я разкарат, а Мартин и гради образа доста внимателно, значи не мисли скоро да я обива
@ Регар това за Ерис не го бях видял по форумите, но ще е много яко ако го докарат до там

За дивачката на Джон ще си мълча
Иначе за Тирион-мисля че имаше нещо подобно в третата или четвъртата книга, за визита на Ерис в Ланиспорт някъде около зачеването на Тирион, но може и да съм го чел в нещо фенско.
Колкото за сватба между Джон и Дани- тя има дракони и може да промени всичко
Според мен тя ще е все по-централна фигура в последните две книги. Плюс това имам странното чувство, че Бран и драконите ще приключат "другите" и от Вала няма да има нужда в бъдеще. Ама това са си мои догадки.

Иначе за Тирион-мисля че имаше нещо подобно в третата или четвъртата книга, за визита на Ерис в Ланиспорт някъде около зачеването на Тирион, но може и да съм го чел в нещо фенско.
Колкото за сватба между Джон и Дани- тя има дракони и може да промени всичко

Последна промяна от rhaegar на 20 юли 2011 14:41, променено общо 2 пъти.