Името на новата зала в София - дискусия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Името на новата зала в София - дискусия
Б.Б-Арена
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Xamy написа:Alex написа:Абе, искам да кажа нещо, което се пропуска - ЗАЩО МЕСТЯТ ВОЛЕЙБОЛА ОТ ВАРНА В СОФИЯ?!?!?!? Аз пък искам да си ходя на море и да гледам мачовете през лятото, варненци го заслужават, защо всичко хубаво трябва да се разваля и да се мести в София??? Вместо да развиваме спорта и културата на все повече места и да се борим за масовост, ние пак избиваме рибата с тъпотия... вижте по какви затънтени градчета България е играла квалификации, ако например в Разлог нямаше волейбол, сега Ники Пенчев никой нямаше да го знае кой е, вместо да правим спорта достояние на повече хора, ние пак го вкарваме в София и в телевизора... :/
Щото е столица. Даже Столица. Как може да има нещо в Провинцията? като ти се ходи в Провинцията, да се виждаш с Провенциалисти, ходи. Ама щом е нещо Национално, то значи Столично и мястото му е къде...у Столицата.
Иначе беше крайно време да имаме и ние голяма зала и да се провеждат значими събития. Само да видим да не стане циганска работа.
прав си

е аз съм от малкото будали родени в столицата, но живеещи в провинцията, въпреки несгодите произтичащи от това

А за залата, надявам се поне з концерти да става, ама като знам ББ как режеше от бюджета... абе дано не са се осрали
[center]
[/center]

- Fridtjof Nansen
- Контакти:
Изобщо не ме притеснява обстоятелството, че новата зала може да се казва "Армеец". Панчаревци са толкова армейци, колкото аз съм космонавт! 

Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
Ужасно име,алоооооо не сме 1970г. Защо направо не я кръстите Комсомолец.
Fridtjof Nansen написа:Панчаревци са толкова армейци, колкото аз съм космонавт!
За Титан АС 23 ли говориш... или за Урвич 1960

Залата в Пловдив може да я кръстят - IPON CENTER!
- modor
- Контакти:
Еми това е "Армеец Арена" остава името 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Тва дето левскарите нямало да ходят на "армеец арена", щото така не им харесвало е пълна идиотщина, но изобщо не се изненадвам.
До известна степен може да го сравним с нежелание на ЦСКАрите да ходят на стадион "Васил Левски", щото името им напомняло за отбора...

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !