Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

левскар07
Контакти:

Re: Всичко за управеленито на ГЕРБ

Мнениеот левскар07 » 18 юли 2011 00:43

THE G.A.M.E написа:
sostenere написа:Много ми е интересно защо парите, които взима всяка партия от бюджета (по 15 000 лв на депутат на месец) не бъдат дадени за здравеопазването или някоя друга сфера или поне да бъдат намалени ? Защо депутати си гласуват такива закони, с които превръщат кражбата от държавата узаконена ?

За съжеление - във въпросите си ти се съдържат и отговорите ...
Българският политик е "честен", докато не вкуси от власта ... :(

И забравя, че си е трил задника с шума и базаци, че са му миризливи ногите, че си бърка в носа с нокътя на малкия пръст, че е ял лук и чесън и смърди като бъхливо куче, че се оригва като въшлясъл циганин,че е носил шлифер с копчете с ромбоидна форма, че е носил кафяви протъркани обувки и тъмнозелени найлонови чорапи, че врата му винаги е бил обрасъл, че от ушите и носа му стърчак космарлаци, че си мие зъбите през месец, че се къпе само в събота, ако има вода, че хвърля по шепа одеколон под спарените си мишници и смърди на починал лебед, че не знае да раздели бала люцерна на три матарета. А иначе се смята, че е мЛогУ ЕнтелЕгентен.

sl11sofia
Контакти:

Всичко за управеленито на ГЕРБ

Мнениеот sl11sofia » 18 юли 2011 00:45

Никой в този форум не трябва да говори нищо за Комунистите и Турците - за тях добро или нищо .Те пребаха радиото което слушаше цяла България . С мръсните си закони , скапаните си далавери и пари от проценти и под масата. Съжалявам но ако не са Герб щяхте вие всичк ида говорите на Турски тука и нямаше да можете да надигнете глава .Защо не ревахте като СтанишеФ беше на власт , защото ви беше страх. Сега лаете щото виждате ,че нещо се случва в затъналата ни държава. Комунистите и Костов пребаха и спорта в България и всичко ....
Не съм за Бойко нито за никой - но съм против Комунистите и Турците - разберете го най после ... вие трябва да сте Българи и против антибългарите ... Плюйте си колкото искате бълвайте отрицателност и простотия но трябва да сте против гадовете който преебаха и Левски и Цска и Ловече и всички отбори .. Който дадоха пари в ръцете на Мафията на Гриша Ганчев на мафиотите в ЦСКа и допуснаха руската мафия през годините ... Чорни е зад Левски и Батков му е слуга .. то е ясно .. всичко е ясно ....Жалка история , много жалка ....
Колкото и да ви е гадно на всички и да плюете на нас ни трябва хан Крум И другаря Сталин за да ни оправят .... Просто е , трябва да умрат има няма 5000 човека за да живеят нормално 7 милиона ....Колкото и плачевн ода ви се струва ... Ние сме стадо и всяко стадо си има идиоти само дето нашето стадо ен се прочиства .. трябва ни чистка ....това е ...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 юли 2011 00:56

stannn написа:Аз предлагам да има избори всяка година. Ако не друго поне всички ще си вършат работата, а не като наближат избори да се почне едно усилено вършене на нещо което да покаже колко сме добри и, че ние сме точните хора. Минават изборите и всичко си е по старо му. Ето защо избори на 12 месеца. Като няма как да сменим формата на гласуване. Говоря за парламентарни и местни. Президента може да го сменяме и на 10 години. Той така или иначе е само представителна личност.

Аз пък предлагам друго.Да направим един референдум и да се присъединим като щат към САЩ. :) Освен икономическите, ще имаме и спортни предимства, напр. няма да пропускаме нито едно световно по футбол. ;) Проблемът обаче е, че Щатите няма да ни вземат, щото който се е захванал с нас, не е прокопсал. Византия я оправихме за два века, после турците ги довършиха. Виж самите турците ни озориха, пет века се мъчихме, мамицата им, докато им бастисаме империята, ама и тях уредихме. СССР ни бяха най-лесни - за 45 години ги пришляпахме, още се чудят кой и защо. Като гледам какво става с Гърция, Португалия и Испания, Европейския съюз и той пътник. Тук ще сме рекордьори, за по-малко от 10 г. ще го довършим. :)
Щатите обаче трудно се лъжат, трудно... :)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 18 юли 2011 01:05

dunavfc написа:
левскар07 написа:
dunavfc написа:Аз също харесвах царя и съм един от малкото му останали симпантизанти,но народът мисли по друго яче.Най-голямата грешка беше,че през 2005 съставиха правилтество с двете мизерни партийки бкп и дпс и от там беше ясно че НДСВ умира..А нещата бяха толкова елемнтарни тогава НДСВ трябваше да съставят правителството с помоща на синята коалиция и може би АТАКА и бсп и дпс щяха да гледат отстрани като мишки..Но не,царят искаше да си има сигурно местенце в правителството,Костов естествено не искаше да играе 2-ра дупка на кавала и накрая..Станишев Педераза с чудовишните 0 работни дни в своя мизерен живот премиер на Р.България...

Драги, през 2005 год. НДСВ имаше само 53 мандата, бсп - 82, ДПС - 34. От 53 до 121 колко са необходими!?!
Не НДСВ, а ние умираме, в пряк и преносен смисъл, от тогава насам.
Зная какво мисли народа - да го оправя някой. А не да си плюе на ръчичките и да се захване да прави нещо полезно, колкото и трудно да е вече. Ще става и по-трудно, защото докато се хващахме като шарани на пробутваните ни манипулации за прословутите Царски имоти /сигурно ще цъфнем и вържем с няколко хиляди дка земи и гори и три сгради на по десетки години/ и 800-те дни, хайдуците разпарчатосаха тортата наречена Бг. И ще продължаваме да плюем Царя до трето пришествие, а хайдуците ще продължават да си разпределят т.н. пари от евпофондовете.
Ще продължават да си строят "гимназии", яхтени пристанища, ще продължават да си карат най-модерни яхти, ав-ли, вече и самолети, ще продължават да ши.ат/ с изивинение/ разни силиконки и измислени миски, ще продължават да ни ограбват земите и горите, да ни убиват, изнасилват и поробват дъщерите, ще продължават да ни разкатават фамилията...
А ние ща продължаваме да псуваме Царя.

Май не ми прочете мнението много обстойно..аз имах предвид ако НДС състави правителство с подкрепата на синята коалиция и евентуално АТАКА..НДСВ имаха 53 депутати + 37 от синята коалиция колко стават... 90 и евентуално + 21 от атака и щеше да се получи едно симпатично число 111,само с 6 по-малко от на сегашното правителство.

Напротив, прекрасно те разбрах, но с 111 човека, мнозинство от 240! няма как да се направи. И затова Царят върна мандата без да провежда консултации даже. Друг вариант нямаше.
И още нещо, първо бсп получи мандат да състави правителство и сергейчо се закле като премиер, а за правителството му не достигна едни глас, та цирка беше голям, ако си спомняш. Това обаче е друга тема. По-важното го писах по-горе.
А сегашното правителство беше подкрепено от всички с изключение на бсп - 40 депутата и ДПС - 38 депутата. Елементарна аритметика.

Потребителски аватар
Локомотив1926
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926 » 18 юли 2011 08:53

На който не му изнася да се изнася !
[rimg]http://awa.hit.bg/4.png[/rimg] [rimg]http://awa.hit.bg/2.jpg[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/c.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/5.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/e.png[/rimg]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8TG2aw32e8k[/youtube][/offtopic]
[center]Изображение
Изображение[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2011 09:52

Локомотив1926 написа:На който не му изнася да се изнася !

То това си е непрекъснат процес от 1990 г. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 юли 2011 10:03

Локомотив1926 написа:На който не му изнася да се изнася !

:lol:
Ами то в момента само на циганите им изнася в БГ , и на все още вярващите в това какъв пич е Боко и как го слуша Цоко, и какви чудни законоковачи са Искра и Лъчо . Къде да се изнасяме, аз викам Боко да се изнася нали сме лош матриал а пък той е европейски христиандемократ :lol: .
Хареса ми описанието на управлението на ББ в поста на един потребител :
"Е па ти па си мноо убав".
Това е , откакто е дошъл на власт когато го попитат нещо на което той не може да отговори (от некомпетентност) чуваме неща от типа на "Ходете да садите картофи !!!".

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 юли 2011 12:34

Не знаех, че аз съм я започнал тази тема и то преди година :mrgreen:

1. По време на управлението на НДСВ беше пика на строителството и както се казва на всеки ъгъл можеше да си намериш работа и затова безработицата и покупвателната способност беше висока и бяхме икономически стабилни. Проблема е, че не може вечно да се строи.

2. Не се прехласвайте по къщичката от карти САЩ, защото в близко бъдеще ще се срине по-бързо и от търговските си центрове. Единствено безразборното печатане на пари за сега ги спасява, но дълга им все расте и расте и накрая ще се превърнат в една пустиня.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 юли 2011 23:49

pampi написа:
stannn написа:Аз предлагам да има избори всяка година. Ако не друго поне всички ще си вършат работата, а не като наближат избори да се почне едно усилено вършене на нещо което да покаже колко сме добри и, че ние сме точните хора. Минават изборите и всичко си е по старо му. Ето защо избори на 12 месеца. Като няма как да сменим формата на гласуване. Говоря за парламентарни и местни. Президента може да го сменяме и на 10 години. Той така или иначе е само представителна личност.

Аз пък предлагам друго.Да направим един референдум и да се присъединим като щат към САЩ. :) Освен икономическите, ще имаме и спортни предимства, напр. няма да пропускаме нито едно световно по футбол. ;) Проблемът обаче е, че Щатите няма да ни вземат, щото който се е захванал с нас, не е прокопсал. Византия я оправихме за два века, после турците ги довършиха. Виж самите турците ни озориха, пет века се мъчихме, ******та им, докато им бастисаме империята, ама и тях уредихме. СССР ни бяха най-лесни - за 45 години ги пришляпахме, още се чудят кой и защо. Като гледам какво става с Гърция, Португалия и Испания, Европейския съюз и той пътник. Тук ще сме рекордьори, за по-малко от 10 г. ще го довършим. :)
Щатите обаче трудно се лъжат, трудно... :)

Много рядко ми се случва,някое мнение да ми се стори толкова забавно и оригинално,евала за което :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Всичко за управлението на ГЕРБ

Мнениеот TodorT » 20 юли 2011 23:59

Добре, как ще съм доволен от управлението ?! Какво пише ЕС за нас в доклада си, какво чете Бойко? :oops: Според правителството сме перфектни във всяко едно отношение, дори ЕС ни е признал... да де, ама доклада пълен с критики !? Постоянно се опитваме да замажен очите на народа... :oops:

Върни се в “Свободна зона”