Започваме тази масирана акция до ДАЗЗ и Президента на Република България ,за да помогнем на Николета и Павел.Моля ви копирайте всичко написано по долу ,за да няма грешки при изпращането... Отворете пощата си и изберете да напишете писмо.
В пoлето "До" или "to" копирайте следното:
press@president.bg , n.markov@prb.bg , infocenter@prb.bg , gospodari@gospodari.com , tazi_sutrin@btv.bg , 1x1@kanal3.bg , 5za4@kanal3.bg , neudobnite@kanal3.bg , zdravei_bulgaria@ntv.bg , story@slavishow.com , e.akcia@gmail.com
В следващото поле, което се казва "относно" или "Subject" копирайте следното: Писмо до Държавната Агенция за Закрила на Детето
И накрая текста на самото писмо:
Писмо до Държавната Агенция за Закрила на Детето
Копие до:
Президента на Република България
Нова телевизия , БТВ , Канал 3
Господари на ефира
Полско посолство
Уважаеми г-не/г-жо председател на ДАЗД и всички лица, работещи в агенцията, потресени съм от кадрите, излъчени по Нова телевизия, на 28 .05.2009 г, във връзка с двете деца - Николета и Павел. Крайно недопустимо е професионалисти, работещи с деца, отговорни за физическото и психическото им състояние, да позволяват подобни сцени на насилие. Защото това е насилие. Не можем да приемем, че Вашите служители са допуснали да се стигне до подобно нещо. Именно, защото са професионалисти, би следвало да направят изводи дали тази майка е способна до осигури подходяща среда за нормалното развитие на децата й. Защото нито една отговорна и заинтересована за състоянието и развитието на децата си майка, ни би ги подложила на това психическо изтезание. На кадрите ясно си личи грубото, насилствено и безразлично отношение на майката и бабата на двете деца. Вашите служители, както и всички други държавни такива, са отговорни за случилото се, независимо, че има съдебна заповед за отвеждането на децата. Тези служители са длъжни да се уверят, че майката е способна да се грижи за тях. А както се вижда на записа, това съвсем не е така, още повече, че те са присъствали на мястото на събитието. Те не са ли се запитали, след като пред камера и толкова много хора, тази майка се отнася така с децата си, какво би направила, ако са сами? След като всички видяха тази подигравка с децата, нито един родител не би се чувствал уверен в това да разчита на Вас, при нужда от помощ. Нито едно дете не Ви би потърсило, ако се нуждае от закрила, тъй като ясно се видя, че такава НЕ осигурявате.Николета и Павел са български граждани, и каква защита им oсигорява нашата държава? Как допускате те да бъдат отвлечени пред очите на толкова хора? Чии интереси се защитават пак ? Случилото се,ще остави неизлечими травми в децата,кой помисли за това?!?! Обръщаме се с апел към държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца.
Настояваме за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление. http://vbox7.com/play:dab7d60b
Отвлечените деца от Асеновград
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отвлечените деца от Асеновград

Как ми се иска някои хора да бяха на мястото на онези 16 души от автобуса.
8-годишната Николета, която бе отнета от баща й Тодор Василев вече е извън страната. Това съобщи за Дарик бащата на момиченцето. Детето бе отнето при акция в Асеновград с участието на съдия-изпълнител, полиция и представители на социалните служби, подробностите за която предизвикаха силен обществен отзвук и негодувание.
По думите на бащата, дъщеря му вероятно е било изведена от страната през нощта. Това е станало със самолет. Момиченцето е било изведено от майка й Барбара без необходимите за това документи и неясно как е преминало граничния контрол. Той допуска, че това е станало със съдействието на полските дипломати у нас. В момента той е пред посолството на Полша у нас и ще иска обяснение от полския консул.
По рано днес Тодор Василев се е срещнал с министър Гергана Паси. Василев каза пред Дарик, че на срещата е видял снимки на дъщеря си, на които по думите му тя е видимо упоена. Василев не знае как те са попаднали у министър Гергана Паси.
По думите на бащата, дъщеря му вероятно е било изведена от страната през нощта. Това е станало със самолет. Момиченцето е било изведено от майка й Барбара без необходимите за това документи и неясно как е преминало граничния контрол. Той допуска, че това е станало със съдействието на полските дипломати у нас. В момента той е пред посолството на Полша у нас и ще иска обяснение от полския консул.
По рано днес Тодор Василев се е срещнал с министър Гергана Паси. Василев каза пред Дарик, че на срещата е видял снимки на дъщеря си, на които по думите му тя е видимо упоена. Василев не знае как те са попаднали у министър Гергана Паси.
- ALEX_D_GREAT
- Контакти:
Re: ОТВЛЕЧЕНИТЕ ДЕЦА ОТ АСЕНОВГРАД
Бижутера написа:За децата две мнения няма,но искам да знам и бащата кви ги е вършил,все пак не всеки се жени за полякиня и отива да живее във Варшава
Винаги ще има такива като теб. Надеждата ми е, че в бъдеще ще бъдете малцинство. Гнус ме е от теб бе човек.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !
- Бижутера
- Контакти:
ALEX_D_GREAT написа:Бижутера написа:За децата две мнения няма,но искам да знам и бащата кви ги е вършил,все пак не всеки се жени за полякиня и отива да живее във Варшава
Винаги ще има такива като теб. Надеждата ми е, че в бъдеще ще бъдете малцинство. Гнус ме е от теб бе човек.
ако осереш и тая тема и прокси няма да ти помогне,обещавам ти

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- ALEX_D_GREAT
- Контакти:
Бижутера написа:ALEX_D_GREAT написа:Бижутера написа:За децата две мнения няма,но искам да знам и бащата кви ги е вършил,все пак не всеки се жени за полякиня и отива да живее във Варшава
ако осереш и тая тема и прокси няма да ти помогне,обещавам ти
Аз позицията си я изразих навсякъде в интернет днес. И нищо няма да ми попречи да го направя и тук. В такава ситуация многото мислене пречи. Мислиш за бащата , за майката, защо той отишъл да живее във Варшава и т.н. А е толкова просто - представете си че при каквито и да било обстоятелства някой ви взима малките ви деца крещящи помощ. Ами какво да го мислим, философи? както казах и някъде другаде - пука ми за закони , ЕС и посланници и куки и съдии изпълнители. Събирам една бригада и правим на кайма всеки който приближи до децата ми. А ти искаш да откараш спора на някаква интелектуална плоскост. Ами бъркаш. Като имаш деца ще разбереш. Който не е съгласен с мен нека се постави на мястото на бащата. и тогава да мисли и философства.
п.с.
стига си спамил и тази тема заради личната ни непоносимост.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !
- slavia_forever
- Контакти:
ALEX_D_GREAT написа:Аз позицията си я изразих навсякъде в интернет днес. И нищо няма да ми попречи да го направя и тук. В такава ситуация многото мислене пречи. Мислиш за бащата , за майката, защо той отишъл да живее във Варшава и т.н. А е толкова просто - представете си че при каквито и да било обстоятелства някой ви взима малките ви деца крещящи помощ. Ами какво да го мислим, философи? както казах и някъде другаде - пука ми за закони , ЕС и посланници и куки и съдии изпълнители. Събирам една бригада и правим на кайма всеки който приближи до децата ми. А ти искаш да откараш спора на някаква интелектуална плоскост. Ами бъркаш. Като имаш деца ще разбереш. Който не е съгласен с мен нека се постави на мястото на бащата. и тогава да мисли и философства.
п.с.
стига си спамил и тази тема заради личната ни непоносимост.
[offtopic]Той не е философ, а бижутер...

Все пак въпреки това, че те намирам за прав, не трябва да забравяме, че понякога истината има и две страни. Когато живееш с някой, особенно във възрастта на децата, то свикваш с него и в същия момент е лесно, да се манипулира детското съзнание. Дори ако бащата не е, от най-добрите примери на обществото, ако си до него в тази възраст, какъвто и да е, няма начин да няма привързване. Също ако майката живее с тях, дори и да не е за пример, децата щяха да пищят за нея. Не го защитавам, а се старая, както обикновено, да бъда обективен и да гледам и от двете страни. Не забравяй, че започнах с това, че най-вероятно си прав, но старай се да не гледаш субективно, тоест праволинейно и само в едната посока, за да си справедлив в преценките си.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]