Няма какво да се каже друго освен...почивайте в мир...
Дано никога повече не се случват такива трагедии.
Обявен национален траур !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- valkata_levski
- Контакти:
Re: Обявен национален траур !
Искам да ви питам нещо.Според вас бездушен ли е българина? Тоест сега се \"шокирах\" ( силно казано понеже аз съм свикнал с тая пренебрежителност) за факта , че на много хора не им дреме.Тоест те казват... абеее айде сега , случва се, и се връщат към битовите си проблеми.Тоест това как ви се струва ? Има ли нужда да се изпада в шок и ужас, или трябва да го отметнем като поредния инцидент в гнусната ни татковина? Българина можеби вече се е наситил на такива ужаси и вече не му прави впечатление? Според мен е доста жалко на някой да не им пука кой знае колко, но заа 15 мин. на улицата можете да се убедите , че на някои не им дреме кой знае колко, и казват само \" е жалко е много това което се случва\". Или можеби аз самия сам много афектиран и от това което каза и Томислав, слушах го и сега очаквам сички да са в траор и да спрат даже да работят магазините??
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- vinagisvas
- Контакти:
Най-искрени съболезнования на близките.
Нека бог да прости загиналите и да даде заслуженото на виновните........
минах през църквата и им запалих по една свещичка не знам имената на тези хора да ги спомена и в молитвата, но това едва ли е толкова важно........нека ГОСПОД да ги отведе на по хубаво място...........
довечера ще сложа няколко свещи и на терасата
довечера ще сложа няколко свещи и на терасата
Корупция навсякъде! И го отнасят обикновени добри хора!
- fabregas_949
- Контакти:
vinagisvas написа:Най-искрени съболезнования на близките.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Д А ПОЧИВАТ В МИР !!!
-
- Контакти:
Да почиват в мир...
ПП: Мисля, че с това по-долу се изчерпва темата...
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
ПП: Мисля, че с това по-долу се изчерпва темата...
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
mormona написа:Искам да ви питам нещо.Според вас бездушен ли е българина? Тоест сега се \"шокирах\" ( силно казано понеже аз съм свикнал с тая пренебрежителност) за факта , че на много хора не им дреме.Тоест те казват... абеее айде сега , случва се, и се връщат към битовите си проблеми.Тоест това как ви се струва ? Има ли нужда да се изпада в шок и ужас, или трябва да го отметнем като поредния инцидент в гнусната ни татковина? Българина можеби вече се е наситил на такива ужаси и вече не му прави впечатление? Според мен е доста жалко на някой да не им пука кой знае колко, но заа 15 мин. на улицата можете да се убедите , че на някои не им дреме кой знае колко, и казват само \" е жалко е много това което се случва\". Или можеби аз самия сам много афектиран и от това което каза и Томислав, слушах го и сега очаквам сички да са в траор и да спрат даже да работят магазините??
Гнусна ни е татковината за съжаление,за 20 години и се е.. майката на нашата татковина!Виновни сме всички ние за това че постоянно ни е.. в г.. и седим и си мълчим!Може би сме свикнали на такива ужаси и само цъкаме с език,всеки се е заврял в черупката си и се чуди как да преживява!И когато гледах новините и цялата трагедия си мислех че няма повече какво да видя,видях как теглеха едни деца като животни от фондация Закрила на децата!Какво ни е нормалното на нашата татковина,има ли изобщо неще нормално в тая държава?Май не!

- Бижутера
- Контакти:
Странно,по новините казаха,че автобуса не е имал спирачен път,следователно не се е опитал да намалява скоростта.
Понеже горе-долу разбирам стигам до извода,че или шофьора е бил пиян и изобщо не е реагирал или е нямало и грам спирачна течност в автобуса.Защото ако е натиснал спирачката и педала е потънал,значи няма течност и превозното средство не е обслужено,за което вина носи фирмата превозвач!А спирачна течност е изтекла най-вероятно заради скъсани спирачни мъркучи,тоест проблема не е станал за 15 мин,защото спирачен мъркуч не се поврежда току-така....май стигаме до извода,че този рейс е бил неизправен,а ако излезе,че е бил наред значи шофьора е бил пиян.
Понеже горе-долу разбирам стигам до извода,че или шофьора е бил пиян и изобщо не е реагирал или е нямало и грам спирачна течност в автобуса.Защото ако е натиснал спирачката и педала е потънал,значи няма течност и превозното средство не е обслужено,за което вина носи фирмата превозвач!А спирачна течност е изтекла най-вероятно заради скъсани спирачни мъркучи,тоест проблема не е станал за 15 мин,защото спирачен мъркуч не се поврежда току-така....май стигаме до извода,че този рейс е бил неизправен,а ако излезе,че е бил наред значи шофьора е бил пиян.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!