Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Мнениеот MCMXIII » 30 юни 2011 08:04

modor написа:
Dexter Lord написа:Който иска да отиде на истински концерт - датата е 8-ми юли.

:!: :!: :!:

Аз ще ходя на 8 - ми. Само ме е яд, че няма да има мангали покрай мен :) Как ли ще се веселя без чалга :?:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 30 юни 2011 08:11

Темата не е за и против чалгата,но тръгна в тази посока,затва да се изкаааажа и аз!Елеметарен стил 'музика' е чалгата,крадени турски :evil: ,сръбски :evil: и гръцки :evil: повърни стават 'тотални' хитове у нас.Освен това доколкото съм им чувал граченето са Преслава от стотиците певачки наистина има гласови данни,абе долна,пропаднала работа.Имаме най-прекрасният фолклор,дивни и завладяващи мелодии така че НЕ НА ЧАЛГАТА!
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!

Потребителски аватар
zara boy
Контакти:

Мнениеот zara boy » 30 юни 2011 08:12

У Р А АААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 30 юни 2011 08:14

БРАВО! Оправи ми се настроението за седмица напред! Дано и догодина да няма!

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 30 юни 2011 08:37

Kotzata написа:Ей, много ме убиват хора, които твърдят, че на маса може да се слуша само чалга. Явно само в България хората сядат на маси, ядат, пият, веселят се, а в останалите държави стоят прави и гледат тъпо :)
:) :) :)

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 30 юни 2011 08:39

anton950 написа:
Kotzata написа:Ей, много ме убиват хора, които твърдят, че на маса може да се слуша само чалга. Явно само в България хората сядат на маси, ядат, пият, веселят се, а в останалите държави стоят прави и гледат тъпо :)

Не,те се забавляват по друг начин,техен си,но просто на нас българите и изобщо на всички народи от Балканския полуостров културата ни е такава.
:?: :!: :?: :!:

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 30 юни 2011 08:43

Това е супер новина!!!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 30 юни 2011 08:54

stf написа:Толкова хейтърски и толкова комплексарски драсканици скоро не бях чел ... ама така е бърка ви в здравенцето , че това е най - слушаната музика тук , ама колкото и да я плюете това няма се промени . Няма да цитирим имена на дискотеки в Студенски град , та когато и да отидеш в 1 метъл-рок диско , винаги едни и същи кочове , съотношения момчета-момичета 80-20% (в най-добрия случай ако се брой персонала разбира се) , отидеш някоя от типичните дискотека с 2 отделения , ще забележиш , че в чалга залата са в пъти повече от данс отделението , а и не си заобиколен изцяло от кочове .
П.С. Ако се мислите за нещо повече ако плюете чалгата ... жестоко се лъжете

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NdFSxOyZOFU&feature=player_embedded[/youtube]

Ето какво постигна чалгата ....

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 30 юни 2011 08:56

r.h. написа:Ясно е, че този стил музика изживя своя връх. Вече не е като преди. Тогава можеше да събере над 10 000 зрители при това със платен вход. Днес това изглежда невъзможно. Чалгата ще си остане музика за маса, певиците ще продължат да ходят по-участия и да радват най-верните си фенове и толкова. Всъщност това е за добро, както за враговете и, така и за почитателите и. Най-вероятно ще спрат постоянните конфронтации между тях, които вече бяха дотегнали на обществото.

Добре би било на честотите на Вероника да тръгне нещо смислено!

koeff
Контакти:

Мнениеот koeff » 30 юни 2011 08:57

stf написа:Толкова хейтърски и толкова комплексарски драсканици скоро не бях чел ... ама така е бърка ви в здравенцето , че това е най - слушаната музика тук , ама колкото и да я плюете това няма се промени . Няма да цитирим имена на дискотеки в Студенски град , та когато и да отидеш в 1 метъл-рок диско , винаги едни и същи кочове , съотношения момчета-момичета 80-20% (в най-добрия случай ако се брой персонала разбира се) , отидеш някоя от типичните дискотека с 2 отделения , ще забележиш , че в чалга залата са в пъти повече от данс отделението , а и не си заобиколен изцяло от кочове .
П.С. Ако се мислите за нещо повече ако плюете чалгата ... жестоко се лъжете

Ти не си нормален. Да, най-слушаната музика е в твоите среди, демек гетото. Нямало да цитира дискотеки в Студ. град... какво да им цитираш - там се е събрала цялата родна извънградска простотия. Какво означава "метъл-рок диско"? В последните години колко чалга "звезди" са си позволили концерт на стадион и да е платен? Вие, чалгарите, може да напълните стадион само ако концерта е безплатен и има кетъринг. :)

Върни се в “Свободна зона”