modor написа:Dexter Lord написа:Който иска да отиде на истински концерт - датата е 8-ми юли.
![]()
![]()
Аз ще ходя на 8 - ми. Само ме е яд, че няма да има мангали покрай мен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Dexter Lord написа:Който иска да отиде на истински концерт - датата е 8-ми юли.
![]()
![]()
Kotzata написа:Ей, много ме убиват хора, които твърдят, че на маса може да се слуша само чалга. Явно само в България хората сядат на маси, ядат, пият, веселят се, а в останалите държави стоят прави и гледат тъпо
anton950 написа:Kotzata написа:Ей, много ме убиват хора, които твърдят, че на маса може да се слуша само чалга. Явно само в България хората сядат на маси, ядат, пият, веселят се, а в останалите държави стоят прави и гледат тъпо
Не,те се забавляват по друг начин,техен си,но просто на нас българите и изобщо на всички народи от Балканския полуостров културата ни е такава.
stf написа:Толкова хейтърски и толкова комплексарски драсканици скоро не бях чел ... ама така е бърка ви в здравенцето , че това е най - слушаната музика тук , ама колкото и да я плюете това няма се промени . Няма да цитирим имена на дискотеки в Студенски град , та когато и да отидеш в 1 метъл-рок диско , винаги едни и същи кочове , съотношения момчета-момичета 80-20% (в най-добрия случай ако се брой персонала разбира се) , отидеш някоя от типичните дискотека с 2 отделения , ще забележиш , че в чалга залата са в пъти повече от данс отделението , а и не си заобиколен изцяло от кочове .
П.С. Ако се мислите за нещо повече ако плюете чалгата ... жестоко се лъжете
r.h. написа:Ясно е, че този стил музика изживя своя връх. Вече не е като преди. Тогава можеше да събере над 10 000 зрители при това със платен вход. Днес това изглежда невъзможно. Чалгата ще си остане музика за маса, певиците ще продължат да ходят по-участия и да радват най-верните си фенове и толкова. Всъщност това е за добро, както за враговете и, така и за почитателите и. Най-вероятно ще спрат постоянните конфронтации между тях, които вече бяха дотегнали на обществото.
stf написа:Толкова хейтърски и толкова комплексарски драсканици скоро не бях чел ... ама така е бърка ви в здравенцето , че това е най - слушаната музика тук , ама колкото и да я плюете това няма се промени . Няма да цитирим имена на дискотеки в Студенски град , та когато и да отидеш в 1 метъл-рок диско , винаги едни и същи кочове , съотношения момчета-момичета 80-20% (в най-добрия случай ако се брой персонала разбира се) , отидеш някоя от типичните дискотека с 2 отделения , ще забележиш , че в чалга залата са в пъти повече от данс отделението , а и не си заобиколен изцяло от кочове .
П.С. Ако се мислите за нещо повече ако плюете чалгата ... жестоко се лъжете
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта