Две години от смъртта на MJ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Две години от смъртта на MJ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI[/youtube]

Офтопик:
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Явно тоя само аз не мога да го понасям...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
R.I.P.
един от най-великите си остава.

- KategorieC
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Явно тоя само аз не мога да го понасям...
Не си само ти повярвай ми. Аз го бях забравил този дори,аз също не го понасям. Маймуна, която иска да стане бяла и пее против расизма- оксиморон, нали

Айде умрял умрял,толкова! На смуут темите са безумни , умирам да се хиля с него. Само Гара Дембели може да направи също толкова безумни постове.
П.С Чакаме Мадона,че да станат Крал и Кралица. Негро и Латиноска. Мария , Майкъл те зове от синьото небе

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
KategorieC написа:Cesc Fabregas написа:Явно тоя само аз не мога да го понасям...
Не си само ти повярвай ми. Аз го бях забравил този дори,аз също не го понасям. Маймуна, която иска да стане бяла и пее против расизма- оксиморон, нали![]()
Айде умрял умрял,толкова! На смуут темите са безумни , умирам да се хиля с него. Само Гара Дембели може да направи също толкова безумни постове.
П.С Чакаме Мадона,че да станат Крал и Кралица. Негро и Латиноска. Мария , Майкъл те зове от синьото небе
E до голяма степен съм съгласен с теб, но гледай сега какво ще настане срещу тебе( и мене)

На педофилите-педерасти им е там мястото. Или там, или в панделата!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
И на мен не ми допада, само 2-3 песни му харесвах, но за мъртвите или добро, или нищо. Да почива в мир.
Cesc Fabregas написа:KategorieC написа:Cesc Fabregas написа:Явно тоя само аз не мога да го понасям...
Не си само ти повярвай ми. Аз го бях забравил този дори,аз също не го понасям. Маймуна, която иска да стане бяла и пее против расизма- оксиморон, нали![]()
E до голяма степен съм съгласен с теб, но гледай сега какво ще настане срещу тебе( и мене)![]()
На педофилите-********и им е там мястото. Или там, или в панделата!
Сеск, не съм очаквал нещо подобно да излезе от клавиатурата ти !!! Другия олигофрен няма да го коментирам, явно толкова му е "багажа". Обаче с оглед на постовете, които съм чел от теб, още повече че сме съфорумци и другаде, имах друго мнение. Просто ми падна в очите с 2 реда. Никой не е длъжен да чете глупостите ви, при положение че цял свят отбелязва годишнината от кончината, на един от най-великите изпълнители на нашето време !
RIP M.J.

- KategorieC
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:KategorieC написа:Cesc Fabregas написа:Явно тоя само аз не мога да го понасям...
E до голяма степен съм съгласен с теб, но гледай сега какво ще настане срещу тебе( и мене)![]()
На педофилите-********и им е там мястото. Или там, или в панделата!
Много си прав ,аз знам реакцията , която ще последва,но да си призная не ми пука

М.Дж е педофил, доказан, за мен е престъпник, пък ако ще и Библията да е измислил! По същата логика може да се пусне тема " Бая години от смъртта на Румяна " , темите са с еднаква значимост. Реших да бъда политкоректен и да не показвам повече "престъпмисъл".И тя е от определен етнос

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- pesho_1913
- Контакти:
Ми като не ви харесва, защо го коментирате

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
Офтопик: