Pro-European написа:acmilan написа:Аз вече нямам фаворит за изборите,след като Светльо Малинов загуби предварителните избори на Синята коалиция,но ако гласувам,ще е за Румен Христов,защото все пак е кандидат на сините.Не ме вълнуват кандидатите на комунягите,Боко и кандидатурата на Тройната коалиция,скрит фаворит на балотажа Пръмова.Все пак Плевнелиев е единствената свястна фигура на ГЕРБ и е логично той да е кандидатът им за президент.
съгласен съм с нещата, които казваш без коментара ти за Меги. то не е и коментар, а повече клише или заклеймяване.
Тя направи сериозни неща на евро-ниво, в сектор, който беше току-що създаден - защита на потребителите, има потенциала да излъчва послания.
Аз съм страшно против на публични места да бъдат кадри на ДС и комунист. управление като доносник Гоце. ама за децата и роднините на такива хора не е честно да го искаме, не мислиш ли? всеки има шанс да се развие без да плаща данък за роднините си, смятам.
Колега,не я заклеймявам аз,това е ясно за всеки мислещ човек,какъвто ми се струваш ти