Одобрявате ли Р.Плевнелиев за Президент?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Одобрявате ли Р.Плевнелиев за Президент?

Мнениеот acmilan » 19 юни 2011 20:57

Pro-European написа:
acmilan написа:Аз вече нямам фаворит за изборите,след като Светльо Малинов загуби предварителните избори на Синята коалиция,но ако гласувам,ще е за Румен Христов,защото все пак е кандидат на сините.Не ме вълнуват кандидатите на комунягите,Боко и кандидатурата на Тройната коалиция,скрит фаворит на балотажа Пръмова.Все пак Плевнелиев е единствената свястна фигура на ГЕРБ и е логично той да е кандидатът им за президент.

съгласен съм с нещата, които казваш без коментара ти за Меги. то не е и коментар, а повече клише или заклеймяване.
Тя направи сериозни неща на евро-ниво, в сектор, който беше току-що създаден - защита на потребителите, има потенциала да излъчва послания.
Аз съм страшно против на публични места да бъдат кадри на ДС и комунист. управление като доносник Гоце. ама за децата и роднините на такива хора не е честно да го искаме, не мислиш ли? всеки има шанс да се развие без да плаща данък за роднините си, смятам.

Колега,не я заклеймявам аз,това е ясно за всеки мислещ човек,какъвто ми се струваш ти ;) Всички знаем кой стои зад Кунева и не става въпрос само за това на кого е снаха.А и госпожата е известна като мадам yes,все пак.Определено между Плевнелиев и нея,предпочитам него,макар че не бих гласувал за който и да било от тях.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

bronzov
Контакти:

Мнениеот bronzov » 19 юни 2011 20:59

Cesc Fabregas написа:
bronzov написа:Кой беше Плевнeлиев? Онзи "велик" строител, които изгражда магистрали върху пепел, за него ли говорим?
При това на двойно по-висока цена за километър, отколкото вървят в Европа(9 милиона, а в Европа-по 3 милиона на км)?!?
Горкият, не е виновен. Всичките министри от това правителство, начело с първия между неравните-Б. Борисов, са под всякаква критика! Няма смисъл да ги критикуваме, те не могат да се поправят.
Както казва Станишев-трябва да ги бием по шапките,докато паднат от власт! Борбата трябва да е за отстраняването им от властта, за да защитим Отечеството ни, което е в беда!!!

Дааа, дай да върнем Гей Станишеф, той ше ни оправи, ама буквално! :roll:

След бедствието, наречено управление на ГЕРБ, никой няма да може да ни"оправи", вече няма да има какво да се опустошава.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 21:00

acmilan написа:Не знам за теб,но аз винаги съм бил син избирател,не съм конкретно в момента за една от двете партии повече от другата,СДС или ДСБ,твърдо ги подкрепям заедно,но не може да се отрече,че на тези избори,ДСБ изкара доста по-качествени кандидати,които имат и сериозен мажоритарен вот,извън синия електорат.Дано Прошко стане кмет на София,защото в момента градът няма кмет,има наместник,кукла на конци.Прошко не е и част от модела Софиянски със заменките,Софийски имоти и т.н.,а и явно се е доказал като районен кмет.Колкото до Боко Тиквата(прякорът му от годините като бригадир в СИК),какво да ти кажа,мнозинството от хората харесват подобен типаж и си мислят,че той е алтернативата на комунистите и турците...

На мен това ще са ми първи избори, защото съм на 19, но винаги съм се интересувал и съм следял нещата, кога повече, кога по-малко. Имам си общо-взето изградено мнение и си държа на него. Явно то съвпада с твоето ;)
най-мразя не-гласувалите, тия са най-големите мишоци, само знаят да мрънкат и да плюят, като дойдат турците или Гей Станишеф и неговата скапана орда от комунистически отрепки! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 21:01

bronzov написа:
Cesc Fabregas написа:
bronzov написа:Кой беше Плевнeлиев? Онзи "велик" строител, които изгражда магистрали върху пепел, за него ли говорим?
При това на двойно по-висока цена за километър, отколкото вървят в Европа(9 милиона, а в Европа-по 3 милиона на км)?!?
Горкият, не е виновен. Всичките министри от това правителство, начело с първия между неравните-Б. Борисов, са под всякаква критика! Няма смисъл да ги критикуваме, те не могат да се поправят.
Както казва Станишев-трябва да ги бием по шапките,докато паднат от власт! Борбата трябва да е за отстраняването им от властта, за да защитим Отечеството ни, което е в беда!!!

Дааа, дай да върнем Гей Станишеф, той ше ни оправи, ама буквално! :roll:

След бедствието, наречено управление на ГЕРБ, никой няма да може да ни"оправи", вече няма да има какво да се опустошава.

Да бе, а при ония лисунгер бяхме много добре, нали?! Аз в съзнателния си живот не помня да е бил такъв батак, освен частичните ми спомени от 97ма! Хич не ми ги хвали тея боклуци! ГЕРБ може да не са кой знае кво, но по-зле от Гей Станишеф аз не съм видял! Не твърдя, че няма, а че не съм видял! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 юни 2011 21:03

Няма да гласувам за никого.Нито за президент, нито за кмет.До тук бях.Омръзна през 4 години да "упражнявам правото си на избор", и все да съм потърпевш от излъганите си надежди.Както,между впрочем 99,9 % от българите.Е,стига вече.Сега и от тук нататък ще упражнявам правото си на избор, а то е ДА НЕ ГЛАСУВАМ! Поне няма да ме гризе съвестта, че моят глас е помогнал на разни хрантутници да се "облекат във власт" и да забравят на какво дередже са обикновените хора като мен.Това е.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юни 2011 21:05

Ако се кандитатира, може би. Има време до изборите. Знам обаче, че не бих гласувал за кандитат издигнат от ДПС, БСП или Атака.

bronzov, спри се! Не знаеш на чие командване си. Пък и не е забавно, да ти се четат постовете.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 19 юни 2011 21:05

AC Milan,
Кой стои зад нея в момента нямам представа.
Човек, който е печелил по 25 000 евро на месец като комисар и големи обезщетения при напускането си - напълно публично при приключване мандата на комисар, може да си позволи да е независим. дори и чисто финансово.

ако Меги е Madam Yes, то нека си припомним, че тя беше главен преговарящ с ЕС. Резултат - България влезе в ЕС, факт. и по тази причина мога да работя в европейска институция, което в момента и правя.
Членството в ЕС е многократно по-важно от два реактора, 95% ще го отречат, водени от свещен националистически гняв, но останалите 5% мислещи - сред които слагам теб ;), би трябвало да се съгласят.
Румен Христов не е кандидат, който да заслужава вот - много слаб избор на СДС, за които иначе вероятно, вероятно ще гласувам на следв. избори (засега поне мисля така). Малинов наистина щеше да е много силен кандидат.
Авторът на темата: Ще спре ли..

ROB HALFORD
Контакти:

Мнениеот ROB HALFORD » 19 юни 2011 21:07

Плевннелиев е единственият министър на когото симпатизирам в това правителство. Но факта, че обвързан с Боко Тиквата го прави неприемлив.
Сините с пълна дупка - дали някой ще гласува за тях или няма да отиде да гласува е все тая. Колкото по-бързо отидат в историята, толкова по-добре.
Така, че или Кунева или кандидат на БСП.
И малко пояснения - Георги Първанов не е бил доносник (агент към 6-то управление), а научен работник свързан с македонската кауза (1-во управление). Той е работил за интересите на България, подобно на друг голям българин - Божидар Димитров.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 юни 2011 21:08

ROB HALFORD написа:Плевннелиев е единственият министър на когото симпатизирам в това правителство. Но факта, че обвързан с Боко Тиквата го прави неприемлив.
Сините с пълна дупка - дали някой ще гласува за тях или няма да отиде да гласува е все тая. Колкото по-бързо отидат в историята, толкова по-добре.
Така, че или Кунева или кандидат на БСП.
И малко пояснения - Георги Първанов не е бил доносник (агент към 6-то управление), а научен работник свързан с македонската кауза (1-во управление). Той е работил за интересите на България, подобно на друг голям българин - Божидар Димитров.

После да не се чудиш,защо народа имигрира ?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 юни 2011 21:09

Cesc Fabregas написа:
acmilan написа:Не знам за теб,но аз винаги съм бил син избирател,не съм конкретно в момента за една от двете партии повече от другата,СДС или ДСБ,твърдо ги подкрепям заедно,но не може да се отрече,че на тези избори,ДСБ изкара доста по-качествени кандидати,които имат и сериозен мажоритарен вот,извън синия електорат.Дано Прошко стане кмет на София,защото в момента градът няма кмет,има наместник,кукла на конци.Прошко не е и част от модела Софиянски със заменките,Софийски имоти и т.н.,а и явно се е доказал като районен кмет.Колкото до Боко Тиквата(прякорът му от годините като бригадир в СИК),какво да ти кажа,мнозинството от хората харесват подобен типаж и си мислят,че той е алтернативата на комунистите и турците...

На мен това ще са ми първи избори, защото съм на 19, но винаги съм се интересувал и съм следял нещата, кога повече, кога по-малко. Имам си общо-взето изградено мнение и си държа на него. Явно то съвпада с твоето ;)
най-мразя не-гласувалите, тия са най-големите мишоци, само знаят да мрънкат и да плюят, като дойдат турците или Гей Станишеф и неговата скапана орда от комунистически отрепки! :!:

Аз гласувам от 2007 г.,но винаги съм се интересувал и съм бил на тези позиции.Колкото до гласуването,балотажът,може би,ще го пропусна...И аз съм на мнение,че е хубаво да се гласува,но няма как да подкрепя Кунева,кандидат на БСП или на ГЕРБ...Евентуално ако е Плевнелиев срещу комуняга или втората им непартийна кандидатура М.К.,може и да гласувам за него,но не съм решил.За кмет на Стара Загора,ще гласувам за синия кандидат,но тук е почти ясно,че ГЕРБ ще спечели без особен проблем.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Свободна зона”