Попфолк(Чалга)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Re: Попфолк(Чалга)

Мнениеот G.B.S » 14 юни 2011 23:38

Cesc Fabregas написа:
G.B.S написа:За България съм съгласен с теб,аз от по големите концерти съм бил само на DEPECHE MODE щото са ми мюбима група на ст.Локомотив 45-50000 бяхме.А иначе във световен мащаб какво да кажа за ЕЛЕКТРОНА МУЗИКА БЕРЛИН :!: LOVE PARADE 1 500 000хил души.И не си прави грешен извод че не харесвам рок музика,има много стоиностни парчета,просто електрониката :mrgreen: ми е на сърце от малък.Така че както казах 20 август заповядаите на слънчев бряг ;) 8-)

Сега, тука навлизаме в различна област. Не знам колко са събирани на открито на рок и метък концерти, говоря само с пресни примери :geek: Иначе знам, че в чужбина се събират много по тея хаус или електронните концерти, нали даже тълпата беше сгазила някви хора на някакво такова мероприятие миналата година :roll: 8-)

Аха, мисля че в Бохум не съм сигорен.Общо взето в БГ рока е много по распространен от ел.музиката което няма лошо. Най се дразня че хората които се кефиме на Електрона музика ни слагат под един знаменател със сички наркомани,което не е така.Важно е купон да става ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 юни 2011 23:53

G.B.S написа:
Cesc Fabregas написа:
G.B.S написа:За България съм съгласен с теб,аз от по големите концерти съм бил само на DEPECHE MODE щото са ми мюбима група на ст.Локомотив 45-50000 бяхме.А иначе във световен мащаб какво да кажа за ЕЛЕКТРОНА МУЗИКА БЕРЛИН :!: LOVE PARADE 1 500 000хил души.И не си прави грешен извод че не харесвам рок музика,има много стоиностни парчета,просто електрониката :mrgreen: ми е на сърце от малък.Така че както казах 20 август заповядаите на слънчев бряг ;) 8-)

Сега, тука навлизаме в различна област. Не знам колко са събирани на открито на рок и метък концерти, говоря само с пресни примери :geek: Иначе знам, че в чужбина се събират много по тея хаус или електронните концерти, нали даже тълпата беше сгазила някви хора на някакво такова мероприятие миналата година :roll: 8-)

Аха, мисля че в Бохум не съм сигорен.Общо взето в БГ рока е много по распространен от ел.музиката което няма лошо. Най се дразня че хората които се кефиме на Електрона музика ни слагат под един знаменател със сички наркомани,което не е така.Важно е купон да става ;)

е прав си, във всяко стадо си има и мърша, както има и наркомани и пияници сред рокаджиите, така има и сред вас, така има и сред чалгаджиите! Не мразя електронната музика, защото не е така натрапвана като чалгата! Има я основно в кафенетата, като не ти харесва-ставаш-и си тръгваш, докато оная помия е навсякъде и няма спирка. :roll: Аз не харесвам и електрическа музика, ама всеки си има вкус, важното е да не го натрапва на другите ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 14 юни 2011 23:59

Пускаите РАДИО АЛФА просто кърти

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 15 юни 2011 00:10

Най се кефа на мацка,кат се качи на масата да завърти гъзо и да се мисли за много арна.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 юни 2011 00:13

G.B.S написа:Най се кефа на мацка,кат се качи на масата да завърти гъзо и да се мисли за много арна.

Абе ти остави тва, най-яко е като отстрани на блузата и или панталона да висят разни сланини и месища :x :evil: Ебаси отврата! :x
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 15 юни 2011 00:22

Cesc Fabregas написа:
G.B.S написа:Най се кефа на мацка,кат се качи на масата да завърти гъзо и да се мисли за много арна.

Абе ти остави тва, най-яко е като отстрани на блузата и или панталона да висят разни сланини и месища :x :evil: Ебаси отврата! :x

Най жалкото е ,че по тия заведения има много красиви млади момичета в които има потенциал ама на 16год изхабени брат меришат на мухал.А тва е модата в момента за съжеление.Май невървим на добре,и само летището е спасението.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 юни 2011 04:39

G.B.S написа:
Cesc Fabregas написа:

Затова и казах,че всеки си има вкус! Най-смешното е, че един от най-постоянните ми клиенти е DJ и слуша хаус, електронна музика, това не му пречи, да се разцепва при мене от рок ( на живо изсвирен), аз му уважавам предпочитанията, но и той уважава какво се слуша в моята кръчма! Канен съм вече и на плажно парти на такава музика ( Боже, как ще отида не знам?!), Но щом той постоянно идва, аз съм длъжен да реагирам адекватно! Всичко е въпрос на компромис, само да няма чалга!!!!!!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 юни 2011 04:41

cska_90 написа:Абе може ли такова нещо бе-да няма тема за най-якия стил в музиката!!Излагате се бе КОЛЕГИ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Писна ми тука само от рокаджии и метъли-я се стегнете!!!Футболен форум ли сме или................'
Аре наздраве и ...................и да паднем и да бием................. :mrgreen:

[vbox]a1a0456299[/vbox]

Арееееееееееееееееееееееееееее :mrgreen:

[offtopic]Моля-уважаеми модове-знам,че сте фенове на друг стил-ама не ми трийте темичката! :mrgreen:[/offtopic]

Това нали ти си го написал?! Да не би да се изтри темата?!.............

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 15 юни 2011 10:06

Чалгата е номер 1!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 15 юни 2011 16:59

Не Петъо-аз го написах да-ама викам че може да я изтриете-щото нали има тема за музика-та затова- ;) ;)

И понеже зехме изпитО неска -да подгрееееееееееееем!!!Айдеееееееееее

[vbox]81727e91[/vbox]
Изображение

Върни се в “Свободна зона”