Попфолк(Чалга)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Попфолк(Чалга)
Футбола е мъжкарски спорт и му отива по яка твърда музика как ви се струва това вдига купата отбор и да звучи Малина,Къпина, Екстра Нина,вместо We are the champions-QUEEN ,така че това е музиката за футбола-рок.Иначе за разпускане и настроение си е чалгата.Направо умирам от смях като чуя музиката на стадиона в Ловеч имам чувството че след малко ще се опъват тежки маси вместо да се играе футболен мач.
- Middlesbrough
- Контакти:
cska_90 написа:Абе може ли такова нещо бе-да няма тема за най-якия стил в музиката!!Излагате се бе КОЛЕГИ!!!![]()
![]()
Писна ми тука само от рокаджии и метъли-я се стегнете!!!Футболен форум ли сме или................'
Аре наздраве и ...................и да паднем и да бием.................![]()
АрееееееееееееееееееееееееееееОфтопик:
много голяма песен

Офтопик:
cska_90, чалгата и текстовете на песните както каза за коли, пари, жени, секс и т.н, визията на поп-фолк певиците, цялата пошлост в държанието им са превърнали 95 % от младите хора между 14-22 години в едни деградирали същества, които нямат никакви ценности, идеали, а целта им са гореспоменатите работи и няма как да очакваш от тях вместо да висят по чалготеките, кафенетата, да се снимат по кенефите момичетата, нагласени като копие на техните идолки... да седнат и да прочетат нещо смислено, за част от нашата история примерно, защото много голяма част не знаят важни дати и личности за България, какво остава да седнат да слушат новините, да чуят какво точно се случва в България и после защо няма гражданска позиция, ами ето заради това. Това не е упрек към теб, че и ти си такъв, ти може да влизаш в 5 %, но не те познавам, за да говоря.
ПС В кой университет учиш, ако не е тайна ?

ПС В кой университет учиш, ако не е тайна ?

Последна промяна от sostenere на 14 юни 2011 01:45, променено общо 1 път.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Аз си слушам всичко попринцип и ми е кеф. Слушам метъл, хард рок, рап, чалга, хаус, техно, поп може и нещо да съм изпуснал
. Имам над 20 гб песни в компа от Лейди Гага до Металика от Емануела до Еминем и от Серж Девант до Дийп Пърпъл. А на мен винаги ми е било страно имено тези които слушат само чалга, само рок или само хип хоп трябва да има разнообразие както със жените така и с музиката
. Пък и не смятам, че музиката може да те направи тъп например както се написа в не едно или две мнение до момента и специално чалгата. Музиката е създадена да те забавлява и да се кефиш на нея, а не да те възпитава и оправя държави. Нашата държава отдавна е в това положение още преди комунизма, така че търсете първоизточниците, а не обвинявайте дадени стилове музика, че са ни докарали до тука.

Офтопик:
Последна промяна от da12 на 14 юни 2011 01:46, променено общо 1 път.
е чак пак "много" ... виж на бургаската гара си е класика ... 

da12 написа:Имам над 20 гб песни в компа от Лейди Гага до Металика от Емануела до Еминем и от Серж Девант до Дийп Пърпъл.
ми те всичките избороени са си чалгаджии от класа

Hacko1912 написа:da12 написа:Имам над 20 гб песни в компа от Лейди Гага до Металика от Емануела до Еминем и от Серж Девант до Дийп Пърпъл.
ми те всичките избороени са си чалгаджии от класа![]()

- Middlesbrough
- Контакти:
da12 написа:Аз си слушам всичко попринцип и ми е кеф. Слушам метъл, хард рок, рап, чалга, хаус, техно, поп може и нещо да съм изпуснал. Имам над 20 гб песни в компа от Лейди Гага до Металика от Емануела до Еминем и от Серж Девант до Дийп Пърпъл. А на мен винаги ми е било страно имено тези които слушат само чалга, само рок или само хип хоп трябва да има разнообразие както със жените така и с музиката
. Пък и не смятам, че музиката може да те направи тъп например както се написа в не едно или две мнение до момента и специално чалгата. Музиката е създадена да те забавлява и да се кефиш на нея, а не да те възпитава и оправя държави. Нашата държава отдавна е в това положение още преди комунизма, така че търсете първоизточниците, а не обвинявайте дадени стилове музика, че са ни докарали до тука.
Офтопик:
+123123 и аз съм така : )

Офтопик:
Тези като мене, които си слушат поп си им е добре...Краля си знае работата

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.