Що за идиоти са "идолите" у нас ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Що за идиоти са "идолите" у нас ?

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юни 2011 23:59

nekakav написа:
batekrasi написа:
nekakav написа:Бесният татко да се притеснява не за "идолите" у нас, у вас и по света, а за лабилната психика на дъщеря си. Какво унижение те гони? Че чак и плакало детето ... горкичката :(

Да не говорим, че ако даде и 1 автограф, няма как да откаже на десетките други деца, които ще искат. Но не, айде да надуем гайдата тука, че поредната прищявка на детето не е задоволена ...

Сложете ми доживотен бан за думите - ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ... СЕЛЯНИН ПРОСТ , ДА ТИ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО !!!

Е стига бе, много си жесток ... сега никой няма да ми даде автограф, заради тая "тъпкана" клетва :(

:lol: :lol: :lol: :lol: Иначе неговото изказване е много цивилизовано и "гражданско", няма две мнения! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 12 юни 2011 00:00

Аз пък имам оригинална фанелка на Жоро Бекъма със автограф лично от Рачков. Супер си е човека, стига сте плюли. Не си мислете че известните личности са длъжни 24/7 да обръщат внимание на всеки. И те си имат личен живот и право на свобода.
А и израза ти че дъщеря ти се е "докопала" до него си показва че кой знае къде и как го е гонила, което си е в известна доза пресилено.

Ама така или иначе - всички са тюфуеци!
Изображение

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 12 юни 2011 00:00

batekrasi написа:
nekakav написа:Бесният татко да се притеснява не за "идолите" у нас, у вас и по света, а за лабилната психика на дъщеря си. Какво унижение те гони? Че чак и плакало детето ... горкичката :(

Да не говорим, че ако даде и 1 автограф, няма как да откаже на десетките други деца, които ще искат. Но не, айде да надуем гайдата тука, че поредната прищявка на детето не е задоволена ...

Сложете ми доживотен бан за думите - ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ... СЕЛЯНИН ПРОСТ , ДА ТИ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО !!!

+1 браво , НЕКАКАВ иди си в тоалетната да се изсереш и лягай при 100 кг си женка :)
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 юни 2011 00:01

batekrasi написа:

Я се съобразявай малко бе...В такива моменти ми е мъчно за децата с такива родители.Ако моя баща расъждава така и си излива комплексарщината по форумите,явно нещо не е както трябва.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 юни 2011 00:17

За Рачков конкретно не мога да говоря, защото не го познавам и не съм го виждал наживо :) По-известните хора, които съм срещал и с които имам снимки са Кръстю Лафазанов и бат ви Милко Калайджиев, смело мога да кажа, че и двамата са много точни пичаги :)
Известните хора, които имат малко мозък в главата, няма да се отнесат никога лошо със свой почитател, защото ние, техните фенове, ги правим това, което са и без нас те са нищо ;) И по-умните много добре осъзнават този факт, защото хората си говорят и една такава негатвна случка за някоя звезда, може да има по-голямо влияние, отколко си мислите.
Изображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 юни 2011 00:26

Стига сте плюли по хората БРЕ !
Първо и на мен не ми харесват други личности , но няма да седна да ги плюя на всякаде .
Второ , никой не е длъжен да дава автограф , а лично за Рачков съм сигурен , че сте го хванали във НЕПОДХОДЯЩ момент , случва се . Сега да плюем по всеки за най- малкото нещо .....
трето .Имаме къде , къде по-проблеми управляващи , ние сме тръгнали по- обикновенните данъкоплатци да хулим и то за глупости .

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 юни 2011 00:30

Cesc Fabregas написа:Хммм, с последното не съм съгласен. Давам за пример "всенародния любимец" Кръстьо Лафазанов, който е едно изключително противно същество. Не малко пъти съм го виждал как се държи и съм имал контакт с него. Надут до небесата и нервак, отвартителен тип. :!: За Краси Радков съм съгласен, че му личи че е пич, както и за Виктор Калев, но за Рачков не съм толкова убеден. ;)

Това пък откаде го измисли ? Лично съм го виждал , а пък майка ми доста пъти е била във негова компания и определено не сме на твойто мнение . Весел и пълен със лафове . И двама не се лъжем лесно от хората .

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 юни 2011 00:33

DmG написа:
Cesc Fabregas написа:Хммм, с последното не съм съгласен. Давам за пример "всенародния любимец" Кръстьо Лафазанов, който е едно изключително противно същество. Не малко пъти съм го виждал как се държи и съм имал контакт с него. Надут до небесата и нервак, отвартителен тип. :!: За Краси Радков съм съгласен, че му личи че е пич, както и за Виктор Калев, но за Рачков не съм толкова убеден. ;)

Това пък откаде го измисли ? Лично съм го виждал , а пък майка ми доста пъти е била във негова компания и определено не сме на твойто мнение . Весел и пълен със лафове . И двама не се лъжем лесно от хората .

не го измислих. просто такова ми е мнението за него. Дали харесваш някого е субективно, мен просто ме дразни... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 12 юни 2011 02:11

Ако това е истина значи Рачков е пълно леке. Като си звезда ще се държиш като такъв. Само че в БГ телевизионния ефир е притежание на една малка група от хора и текучество почти няма, само се сменят курвите като остареят, а постовете се предават по наследство. Това не е шоубизнес.
Веско Маринов може да раздава автографи на глутница озверели бабички, а тоя галфон не. Ех, че жалко човече...
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 12 юни 2011 03:26

Не знам какво му харесвате толкова на елементарните скечове на въпросния Рачков и защо го големеете. Просто поредния актьор. Като цяло жоро бекъма и подобни образи са толкова тъповати, че не мога да разбера какво толкова ви забавлява. А да се смяташ, че да имаш автограф от Рачков е "нещо"...
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Върни се в “Свободна зона”