dunavfc написа:Cesc Fabregas написа:dunavfc написа:Боже господи,щом и човек като Димитър Рачков,почнахте да плюете,нещата значи не са добре.Очаквам скоро и към Краси Радков да има подобна тема.Рачков е уникален не само като актьор,но и като човек,не може да се определя какъв човек е той само,защото не бил дал автограф на някакво дете.Не се и знае каква е била точно ситуацията,може да се бъзикал,но момичето да не е разбрало.Нашите звезди поне не са като американсктие,които всеки втори се си има работа с наркотици,курви,скандали,алкохол и т.н
Пич, тва са някакви актьори, не са национални герои, че да не можем да ги "плюем"!![]()
Не става въпрос,че са просто актьори,а че човека се оплюва само заради това,че някакъв хамстер влиза в форума,пуска една тема за него и вече дай да го разпънем на кръста.Аз не съм приятел на Д.Рачков,дори нямам честа да съм му познат,но един човек си личи какъв е,дори и като играе в роля.А хора като Д.Рачков,Л.Нейков,Х.Гърбов и т.н няма как да са гадни копелета,хората са го казали,човек които те расмива,лошо не може да направи.
Хммм, с последното не съм съгласен. Давам за пример "всенародния любимец" Кръстьо Лафазанов, който е едно изключително противно същество. Не малко пъти съм го виждал как се държи и съм имал контакт с него. Надут до небесата и нервак, отвартителен тип.