Що за идиоти са "идолите" у нас ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Що за идиоти са "идолите" у нас ?

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юни 2011 23:48

dunavfc написа:
Cesc Fabregas написа:
dunavfc написа:Боже господи,щом и човек като Димитър Рачков,почнахте да плюете,нещата значи не са добре.Очаквам скоро и към Краси Радков да има подобна тема.Рачков е уникален не само като актьор,но и като човек,не може да се определя какъв човек е той само,защото не бил дал автограф на някакво дете.Не се и знае каква е била точно ситуацията,може да се бъзикал,но момичето да не е разбрало.Нашите звезди поне не са като американсктие,които всеки втори се си има работа с наркотици,курви,скандали,алкохол и т.н

Пич, тва са някакви актьори, не са национални герои, че да не можем да ги "плюем"! :roll: :!:

Не става въпрос,че са просто актьори,а че човека се оплюва само заради това,че някакъв хамстер влиза в форума,пуска една тема за него и вече дай да го разпънем на кръста.Аз не съм приятел на Д.Рачков,дори нямам честа да съм му познат,но един човек си личи какъв е,дори и като играе в роля.А хора като Д.Рачков,Л.Нейков,Х.Гърбов и т.н няма как да са гадни копелета,хората са го казали,човек които те расмива,лошо не може да направи.

Хммм, с последното не съм съгласен. Давам за пример "всенародния любимец" Кръстьо Лафазанов, който е едно изключително противно същество. Не малко пъти съм го виждал как се държи и съм имал контакт с него. Надут до небесата и нервак, отвартителен тип. :!: За Краси Радков съм съгласен, че му личи че е пич, както и за Виктор Калев, но за Рачков не съм толкова убеден. ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 юни 2011 23:48

embatae написа:
nekakav написа:Бесният татко да се притеснява не за "идолите" у нас, у вас и по света, а за лабилната психика на дъщеря си. Какво унижение те гони? Че чак и плакало детето ... горкичката :(

Да не говорим, че ако даде и 1 автограф, няма как да откаже на десетките други деца, които ще искат. Но не, айде да надуем гайдата тука, че поредната прищявка на детето не е задоволена ...

И каква му е работата на Рачков според теб ? Да седи и да си чеше оная работа ли ? Ще и даде нали по телевизията е много лоялен,умен какъв ли не ? Ето го истинското му лице ! Момичето един път ще го гледа няма да го гледа всеки ден защо да не й даде автограв ?!?! Явно и ти си същия мърлио като него

Ти бил ли си на въпросната ситуация,че се пениш толкова много ? Виждам,че си някакъв абсолютно комплексиран тип,но за съжеление ти няма как да разбереш хора кат Рачков,най-малкото защото си някакъв социален инвалид,които освен семейството му,друг не го познава и няма проблемите които известните хора имат.

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 11 юни 2011 23:51

Cesc Fabregas написа:
dunavfc написа:хората са го казали,човек които те расмива,лошо не може да направи.

Хммм, с последното не съм съгласен. Давам за пример "всенародния любимец" Кръстьо Лафазанов, който е едно изключително противно същество.

Че теб кривите гримаси на Лафазанов разсмиват ли те?

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 11 юни 2011 23:52

embatae написа:
nekakav написа:Бесният татко да се притеснява не за "идолите" у нас, у вас и по света, а за лабилната психика на дъщеря си. Какво унижение те гони? Че чак и плакало детето ... горкичката :(

Да не говорим, че ако даде и 1 автограф, няма как да откаже на десетките други деца, които ще искат. Но не, айде да надуем гайдата тука, че поредната прищявка на детето не е задоволена ...

И каква му е работата на Рачков според теб ? ...

Да си изиграе представлението, за което ти и останалите зрители сте си платили по някакъв начин /билет за представление, такса за телевизия и т.н./. Всичко друго би било направено на добра воля, а не по задължение.

embatae
Контакти:

Мнениеот embatae » 11 юни 2011 23:52

dunavfc написа:
embatae написа:

И каква му е работата на Рачков според теб ? Да седи и да си чеше оная работа ли ? Ще и даде нали по телевизията е много лоялен,умен какъв ли не ? Ето го истинското му лице ! Момичето един път ще го гледа няма да го гледа всеки ден защо да не й даде автограв ?!?! Явно и ти си същия мърлио като него

Ти бил ли си на въпросната ситуация,че се пениш толкова много ? Виждам,че си някакъв абсолютно комплексиран тип,но за съжеление ти няма как да разбереш хора кат Рачков,най-малкото защото си някакъв социален инвалид,които освен семейството му,друг не го познава и няма проблемите които известните хора имат.

хАХа смешко ??? Вярвай си ! :) таа отново на въпроса за Рачков...Тии кога разбра Рачков толкова много а ?...сигурно и домашния тел му знаеш и каква марка дрехи носи...?
K Z M !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юни 2011 23:54

nekakav написа:
Cesc Fabregas написа:
dunavfc написа:хората са го казали,човек които те расмива,лошо не може да направи.

Хммм, с последното не съм съгласен. Давам за пример "всенародния любимец" Кръстьо Лафазанов, който е едно изключително противно същество.

Че теб кривите гримаси на Лафазанов разсмиват ли те?

Не, напротив ;) Точно затова съм писал 'всенародният любимец", защото не знам какво му харесват толкова. Не може да се отрече, че е един от любимите актьори на българина... ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 11 юни 2011 23:55

embatae написа:хАХа смешко ??? Вярвай си ! :) таа отново на въпроса за Рачков...Тии кога разбра Рачков толкова много а ?...сигурно и домашния тел му знаеш и каква марка дрехи носи...?

Комуникационните ти умения са на много ниско ниво, оттам колегата си прави извод, че си социален инвалид. Не искам да те обидя, приеми го като насока от непознат. :)

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 11 юни 2011 23:56

Сложете ми доживотен бан за думите - ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ... СЕЛЯНИН ПРОСТ , ДА ТИ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО !!!

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 11 юни 2011 23:57

nostradamus написа:Рачков е чорбар,лайното Слави Трифонов също,явно има някаква пряка зависимост между идиотизма и кой футболен клуб подкрепяш.

Има пряка зависимост между тебе и кретенията.А за последната глупост сътворена от футболист на УЕСКИ(макар и бивш)попитай Боримиров.Само говедо може да направи масов бой на детски турнир.Та кажи при кои е по-голямата простотия???А по темата,такива като Рачков се помислиха за големите звезди,за това аз лично не гледам тъпите шоу програми на нашите така наречени комедианти.

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 11 юни 2011 23:58

batekrasi написа:

Сложете ми доживотен бан за думите - ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ... СЕЛЯНИН ПРОСТ , ДА ТИ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО !!!

Е стига бе, много си жесток ... сега никой няма да ми даде автограф, заради тая "тъпкана" клетва :(

Върни се в “Свободна зона”