"Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Re: "Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Мнениеот G.B.S » 10 юни 2011 23:06

Otherside написа:
G.B.S написа:
Otherside написа:Това със запалката му е като запазена марка :D

Поне да пушеше :!: :mrgreen:

:mrgreen:
Много ми е интересно как ще реагира когато разбере къде точно ходи на танци дъщеря му. И ако не се лъжа Иво я беше загледал точно нея, ще видим от това какво ще произлезе.

Да ти кажа, малко голяма и груба ми се вижда щерка му на инспектора.За 16 годишна можеше по сладка и по нежна да изберат.

Потребителски аватар
Otherside
Контакти:

Мнениеот Otherside » 10 юни 2011 23:11

И друга да беше, пак ще трябва да играе ролята на тинейджърка бунтарка, винаги опаки на татю си.
Човекът цял ден стрес в службата, върне се вкъщи, там пак неразбирателства.

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 10 юни 2011 23:15

Важно е Иво да я оправи :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 юни 2011 23:19

Иво е най-големият,истински се наслажадавам на ролята му,страхотно подходяща му е ролята на глава на бандата,но ми се струва,че в бъдеще ще стане по мек и по така да се каже човек,докато мене ме кефи,че първите серии беше много брутално и откачено копеле.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 10 юни 2011 23:20

НЯКОЙ забелязал ли е , че на запалката на инспектора има изобразена, леко изтрита, емблемата на "Цска" ? Загледайте се !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 юни 2011 23:24

track.and.field написа:НЯКОЙ забелязал ли е , че на запалката на инспектора има изобразена, леко изтрита, емблемата на "Цска" ? Загледайте се !

Това не знам ,но в стаята където се срещат Мартин и Попов отзад на стената има снимка на сръбския хулиган Иван Богданов :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 10 юни 2011 23:29

turbogena написа:
track.and.field написа:НЯКОЙ забелязал ли е , че на запалката на инспектора има изобразена, леко изтрита, емблемата на "Цска" ? Загледайте се !

Това не знам ,но в стаята където се срещат Мартин и Попов отзад на стената има снимка на сръбския хулиган Иван Богданов :lol:

ДА ! Тук има някаква скрита футболна пропаганда :lol:
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 юни 2011 23:31

Между другото това действие с запалката сигурно има някакъв скрит подтекст,защото на всяка серия го дават по 4-5 пъти.

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 10 юни 2011 23:37

Аз попринцип гледам само български сериали и най-добрият е Под прикритие. Винаги има интрига, екшън и напрежение. Хубаво, че е Митовски и Гочев да вдигнат рейтинга на БНТ, че телевизията умираше. Иначе любимите ми герой са Куката и Косъма (Бай Мангау) :lol: :lol: .
Последна промяна от plovdivchanina на 10 юни 2011 23:40, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 10 юни 2011 23:39

plovdivchanina написа:Аз попринцип гледам само български сериали и най-добрият е Под прикритие. Винаги има интрига, екшън и напрежение. Хубаво, че е Митовски и Гочев да вдигнат рейтинга на БНТ, че телевизията умираше. Иначе любимият ми герой е Куката и Косъма (Бай Мангау) :lol: :lol: .

Гледаш само български сериали ? Значи до преди 1 година сигурно си въртял всички епизоди на "Дунав мост" :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”