Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?

Мнениеот Jorkorazporko » 09 юни 2011 08:26

ДА! НА фона на БСП, турците, атака и Трактора са си направо супер!

Потребителски аватар
vakuum
Контакти:

Мнениеот vakuum » 09 юни 2011 08:29

ДА доволен съм дано да искарат поне още един мандат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2011 08:41

Не. Въпреки че не подкрепям никоя форма или някоя от познатите форми на управление въобще мисля единствено НДСВ за малко да се отличи от другите, но не!
В последните 22 години...или защо не в последните 67 години, няма промяна. Някакви селАни и абсолютни тъпаци изживяващи се като бейове без да имат каквато и да е национална съвест и обществена отговорност седят и дерибействат на върха на държавата гледайки на народа като "рая", а на себе си като на богопомазани!
Да пошли на х.я они, блять!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 юни 2011 08:44

много съм доволен,жена ми и майка ми останаха без работа,след като те дойдоха на власт, на баща ми намалиха пенсията от 230 на 160 лева ,на мен ми отрязаха заплатата и от 310 на 240 ,и ни откраднаха колата и вече една година полицята я издирва,много сме доволни всички.едно голямо '' БРАВО '' за бойко -картофа и всички около него
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2011 08:47

batmanlevski написа:много съм доволен,жена ми и майка ми останаха без работа,след като те дойдоха на власт, на баща ми намалиха пенсията от 230 на 160 лева ,на мен ми отрязаха заплатата и от 310 на 240 ,и ни откраднаха колата и вече една година полицята я издирва,много сме доволни всички.едно голямо '' БРАВО '' за бойко -картофа и всички около него

Ужас!

Не съм сигурен, но мисля, че "по успехи" това правителство се нарежда след виденовото от началото на "Прехода". Но я има наистина и световната криза, де. Което пък не ги оправдава.
Според мен, с изключение на Плевналиев и донякъде Дянков (идеята му да свърже търговците с терминал на НАП беше добро пожелание, но неприложимо в крадливата ни икономика. А и го направи с бензиностанциите и много измамници умряха прави.) тея са абсолютните некадърници.

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 09 юни 2011 08:59

Твърдо НЕ! Очаквах това правителство да помисли малко и за хората- обикновените работници, които издържаме пенсионерите и плащаме техните заплати, но не. Само популизъм и рязане на ленти. Вече оставам с убеждението, че това е най-некадърното ни правителство след 90-та година. :oops: :evil: :idea:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2011 09:10

plamenst7 написа:Доволни или не,по-добро няма....

Eто заради това мислене, не гърците ми не знам кой няма да ни се смее. Определено чипа ни е много, ама много сбъркан и понякога си мисля, че максимата "Всеки народ заслужава съдбата си." е вярна.
Същото е и с футбола и националният ни отбор. Вижда се, че тези футболисти не са там по заслуги, а са уредкани. Треньорът ако не супер зле (вярно, че направи Партизан шампион и влязоха в ШЛ, ма там бързо ги разкриха. А и в първенство с два коня и слабата Звезда...) то поне не е добър. И пак: "с това разполагаме". Черна гора 700 000 души държава...
Яко сме сбъркани.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 юни 2011 09:19

Само аз ли не виждам анкетата :?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

jusi123
Контакти:

Мнениеот jusi123 » 09 юни 2011 09:24

Тук като погледнах колко хора са писали, че са доволни ми прилоша.. Явно повечето още не работят.. И от какво сте доволни ? От ръста на безработицата ? Или повишаването на цените? А това за кризата по света е нещо, с което не би трябвало да се притесняваме ние, защото кризата по чужбина засяга хората с дебели портмонета.За другите ако заплатата им е била 1800 евро сега им е 1500, а стандарта е като тук.. Едва ли някой ако получаваше на месец 1000-1500 лв щеше да мисли да напуска България, но уви..

Върни се в “Свободна зона”