Сериозно по темата.В началото на кризата 2008 г.ВСИЧКИ банки изтеглиха авоарите си в централите.Сега,колкото и Левон да ни успокоява се случва същото.Колкото и да обясняват ,че имат 1000+ % ликвидност...
Между другото забравяте "Емпорики" и още една,не и помня името...
Какво става с гръцките банки в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- фифи перото
Re: Какво става с гръцките банки в България
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Имаше тема на подобна тематика часове по-рано. Кво си се заоплаквал? Ти си роб, бе авторчето. Що им си се доверил на тия мошеници, не само на гърците, ами на банките най-общо?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Sword Coast Boys написа:Имаше тема на подобна тематика часове по-рано. Кво си се заоплаквал? Ти си роб, бе авторчето. Що им си се доверил на тия мошеници, не само на гърците, ами на банките най-общо?
Това е модерното робство. Този път робството е доброволно, в смисъл никой не идва да те плени и да работиш на плантациите в Америка примерно. Днес отиваш, подписваш си договора с банката и си чисто нов роб. Е, не на местният земевладелец или феодал, днес си роб на банката.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Hrabar написа:Sword Coast Boys написа:Имаше тема на подобна тематика часове по-рано. Кво си се заоплаквал? Ти си роб, бе авторчето. Що им си се доверил на тия мошеници, не само на гърците, ами на банките най-общо?
Това е модерното робство. Този път робството е доброволно, в смисъл никой не идва да те плени и да работиш на плантациите в Америка примерно. Днес отиваш, подписваш си договора с банката и си чисто нов роб. Е, не на местният земевладелец или феодал, днес си роб на банката.
С една дума казано,демокрация
- Sword Coast Boys
- Контакти:
А обиждам???
Цитирам мнението на гърците за нас.
Факт, на тоя кирлив полуостров само те отстояват националния си интерес през последните 50 години. Я Кипър, я Македония, я спрат няколко тира турска помия на границата.
бай дъ уей: http://news.ibox.bg/news/id_1285432286 Ей това някога ще си позволим ли някога дори да си го помислим без да попитаме на Ердоган емисарите?
Цитирам мнението на гърците за нас.
Факт, на тоя кирлив полуостров само те отстояват националния си интерес през последните 50 години. Я Кипър, я Македония, я спрат няколко тира турска помия на границата.
бай дъ уей: http://news.ibox.bg/news/id_1285432286 Ей това някога ще си позволим ли някога дори да си го помислим без да попитаме на Ердоган емисарите?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Между другото, когато подписвате договор с някоя банка,да четете клаузите и алинеите, много често е напълно безмислено.В много от тях, има една клауза, най-важната , която гласи,че банката по всяко време и едностранно,може да си променя тарифите, лихвени проценти, други условия по договора. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- фифи перото
Madridist написа:Между другото, когато подписвате договор с някоя банка,да четете клаузите и алинеите, много често е напълно безмислено.В много от тях, има една клауза,която гласи,че банката по всяко време и едностранно,може да си променя тарифите, лихвени проценти, други условия по договора.
О, кажи им го.Никой не чете .А после...рИвът...
Няма ли думата ФИКСИРАН....
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
-
Вярно е, че клаузите трябва да се четът, ама трябва и да се познава закона.
Възможно е някои от клаузите да са недействителни, аз лично съм забелязвал много такива при разни договори за покупко-продажба.
Сега, разбира се, не знам какъв е бил договора и случая с ОББ, за който говорим. Както и не познавам закона в особено голяма детайлност, просто казвам, че по принцип, това че едно нещо го пише в договора не значи, че има някаква тежест.
Възможно е някои от клаузите да са недействителни, аз лично съм забелязвал много такива при разни договори за покупко-продажба.
Сега, разбира се, не знам какъв е бил договора и случая с ОББ, за който говорим. Както и не познавам закона в особено голяма детайлност, просто казвам, че по принцип, това че едно нещо го пише в договора не значи, че има някаква тежест.
- фифи перото
arsenala.blogspot написа:Вярно е, че клаузите трябва да се четът, ама трябва и да се познава закона.
В договорите на банките НЯМА недействителни клаузи..А в договорите за покупко-продажба,явно си попаднал на ...

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
-
Визирах Технополис и техномаркет