Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Мнениеот crap » 04 юни 2011 18:50

Най-важната кандидатура я няма-тази на Светльо Хиподилски!!! Бързо да я сложите :evil:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 04 юни 2011 19:10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SyH0Aalsi9s[/youtube]
crap написа:Най-важната кандидатура я няма-тази на Светльо Хиподилски!!! Бързо да я сложите :evil:
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 04 юни 2011 20:48

Кашчей написа:В нашата фирма на вишистите (дали не са висшисти :mrgreen: ) от половин година им казвам, че трябва да оправят мястото на един-единствен отвор в един детайл и все още не са го оправили.Как такива хора ще ми определят бъдещето на мен, ъм?

ПП-Вишисти са последователите на маршал Петен и поддръжници на колаборционното правителство на Франция във Виши ;)

Ок, за "висшисти" и "вишисти" честно си признавам, не знам как е правилно, ще се поинтересувам. А иначе, честно, кой предпочиташ да ти определя бъдещето - някой, макар и фиктивно, но все пак образован по някакъв начин, или Гошо по прякор Тъпана, от село Слокощица, Кюстендилско, на който радостите в живота са му да кара Гоуфо, да пърди, да си бърка в носа и да слуша Преслава?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юни 2011 21:19

dafquezz написа:
Кашчей написа:В нашата фирма на вишистите (дали не са висшисти :mrgreen: ) от половин година им казвам, че трябва да оправят мястото на един-единствен отвор в един детайл и все още не са го оправили.Как такива хора ще ми определят бъдещето на мен, ъм?

ПП-Вишисти са последователите на маршал Петен и поддръжници на колаборционното правителство на Франция във Виши ;)

Ок, за "висшисти" и "вишисти" честно си признавам, не знам как е правилно, ще се поинтересувам. А иначе, честно, кой предпочиташ да ти определя бъдещето - някой, макар и фиктивно, но все пак образован по някакъв начин, или Гошо по прякор Тъпана, от село Слокощица, Кюстендилско, на който радостите в живота са му да кара Гоуфо, да пърди, да си бърка в носа и да слуша Преслава?

Аха... а Преслава дали не я слушат и доста "образовани" люде?Защо бат` Ваньо от Драгалевци да ми е пътеводната звезда на мен и каквото ми посочи-това да е?Достатъчен ми беше преди 5 години, когато се развихри и наложи неизбираема кандидатура.
Това, че имаш висше не винаги те прави по-качествен човек.Примери бол и тук, във форума, но.. млъкни сърце!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

bronzov
Контакти:

Мнениеот bronzov » 04 юни 2011 21:27

От посочените в списъка единствено Стефан Данаилов заслужава доверието ми.
Той обаче на няколко пъти обяви, че не е съгласен да бъде издигнат . Останалите са десни и не ме интересуват. Със сигурност ще гласувам за кандидата на социалистите, като се надявам, че ръководството на БСП няма да допусне грешката да даде подкрепата си за личности като М. Кунева.

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 04 юни 2011 21:38

Малинов,разбира се

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 04 юни 2011 22:36

bronzov написа:От посочените в списъка единствено Стефан Данаилов заслужава доверието ми.
Той обаче на няколко пъти обяви, че не е съгласен да бъде издигнат . Останалите са десни и не ме интересуват. Със сигурност ще гласувам за кандидата на социалистите, като се надявам, че ръководството на БСП няма да допусне грешката да даде подкрепата си за личности като М. Кунева.

абе то с един МОЛ не може се оправи човечеца, че камо ли с цяло президентство!
социалистите са голяма партия, със серозен кадрови потенциал, така че ще си изкарат без проблем собствен кандидат за президент, но може би той ще е толкова мижав, че дефакто ще подпомогне Кунева на балотажа!
на тея избори можем и да видим как леви и десни ще си подадат ръка само и само да преборят кандидата на ГЕРБ!
определено смятам, че тея избори ще са с няколко градуса по-забавни от предишните, затова ги поемете и вие с по-високо градусова напитка, че иначе може да се депресирате от видяното и чутото по разните им предизборни диспути и дуели!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Свободна зона”