tynesider написа:dafquezz написа:South_Park написа:Умнико , преди да се създаде Атака , ДПС сигурно са били много разединени нали ?
Аман от малоумници , за разлика от нас, ДПС никога не са били разединени , там гласуват под строй и на 100%, независимо дали са доволни от ДПС или не , набий си го в евроатлантическата-глобализационна-толерантна-педалската кратуна
Умник съм, да, за разлика от теб. Странно ми е само как малоумно расистче може да е фен на Саут Парк. Напускането на няколко от основните членове на ръководството, включително един от създателите на партията, според теб не е разединение, така ли? Сериозно ли още има толкова тъпи копелета, които да вярват, че Волен работи за българските интереси?
Сериозно, иди се метни отнякъде, ще направиш света по-умно място. Вземи и няколко твои приятелчета с теб, наистина ще направиш услуга на обществото. Не съм сигурен дали на тоя свят има по-малоумна идеология от национализма - да бъдеш горд, от това в коя държава са се изчукали родителите ти. Съществуването на говна като теб е едно непростимо разхищение на кислород. Дано измрете всичките, и не забравяйте да се помъчите малко преди това.
Нищожество, ти дори не заслужаваш да те обижда човек! Толкова си жалък и комплексиран, че имам един съвет към теб - хващай първата каруца към АНАДОЛА! Там много ще ти се зарадват и ще си живеете в пълна хармония. Безроден боклук!
И как реши, че е комплексиран, а ти не си?Или изказаното мнение по въпроса за Болен Лидеров и неговото малоумно поведение е проява на комплекс?Комплекс от кого, от какво?
ПП-Като за ник с 3 поста във форума имаш прекалено голямо самочувствие!