Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Мнениеот Кашчей » 04 юни 2011 16:12

tynesider написа:
dafquezz написа:
South_Park написа:Умнико , преди да се създаде Атака , ДПС сигурно са били много разединени нали ?
Аман от малоумници , за разлика от нас, ДПС никога не са били разединени , там гласуват под строй и на 100%, независимо дали са доволни от ДПС или не , набий си го в евроатлантическата-глобализационна-толерантна-педалската кратуна :lol:

Умник съм, да, за разлика от теб. Странно ми е само как малоумно расистче може да е фен на Саут Парк. Напускането на няколко от основните членове на ръководството, включително един от създателите на партията, според теб не е разединение, така ли? Сериозно ли още има толкова тъпи копелета, които да вярват, че Волен работи за българските интереси?
Сериозно, иди се метни отнякъде, ще направиш света по-умно място. Вземи и няколко твои приятелчета с теб, наистина ще направиш услуга на обществото. Не съм сигурен дали на тоя свят има по-малоумна идеология от национализма - да бъдеш горд, от това в коя държава са се изчукали родителите ти. Съществуването на говна като теб е едно непростимо разхищение на кислород. Дано измрете всичките, и не забравяйте да се помъчите малко преди това.

Нищожество, ти дори не заслужаваш да те обижда човек! Толкова си жалък и комплексиран, че имам един съвет към теб - хващай първата каруца към АНАДОЛА! Там много ще ти се зарадват и ще си живеете в пълна хармония. Безроден боклук!

И как реши, че е комплексиран, а ти не си?Или изказаното мнение по въпроса за Болен Лидеров и неговото малоумно поведение е проява на комплекс?Комплекс от кого, от какво?

ПП-Като за ник с 3 поста във форума имаш прекалено голямо самочувствие!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 04 юни 2011 16:16

Кашчей написа:И как реши, че е комплексиран, а ти не си?Или изказаното мнение по въпроса за Болен Лидеров и неговото малоумно поведение е проява на комплекс?Комплекс от кого, от какво?

ПП-Като за ник с 3 поста във форума имаш прекалено голямо самочувствие!

Приятелю, не разбираш как работи логиката на лумпена - ако не си съгласен с него, значи си турчин, а от това по-лошо няма. Други варианти не съществуват, тиквите им са 8-битови и не могат да проследят много възможности едновременно :lol:

nattt
Контакти:

Мнениеот nattt » 04 юни 2011 16:23

dafquezz написа:
tynesider написа:Нищожество, ти дори не заслужаваш да те обижда човек! Толкова си жалък и комплексиран, че имам един съвет към теб - хващай първата каруца към АНАДОЛА! Там много ще ти се зарадват и ще си живеете в пълна хармония. Безроден боклук!

Няма нищо по-хубаво от това да ядосаш лумпен-расист :lol:

Дай ми някакви насоки. На мен нещо не ми се получава :cry:

Потребителски аватар
tynesider
Контакти:

Мнениеот tynesider » 04 юни 2011 16:28

Уважавам всяко мнение, насочено към даден политически лидер или партия, дори това да е против убежденията ми. Всеки е свободен да избира партията си, религията си, отбора си. Но когато чета подобни "умотворения":" Не съм сигурен дали на тоя свят има по-малоумна идеология от национализма - да бъдеш горд, от това в коя държава са се изчукали родителите ти. Съществуването на говна като теб е едно непростимо разхищение на кислород. Дано измрете всичките, и не забравяйте да се помъчите малко преди това." - извинявам се, но това е чиста проба злоба и КОМПЛЕКСАРЩИНА...!

ПП. Благодаря! Трябва да имам 4000+ за да изкажа мнение във форума ли?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 юни 2011 16:30

Аз пък съм сигурен, че Волен е минимум на балотаж ;)
Изображение

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 04 юни 2011 16:31

Схемата е много проста. БСП издигат кандидат, колкото да не е без хич, минава първия тур и още на пресконференцията лидерите им заявяват, че подкрепят Кунева на балотажа. Оттук нататък следва една седмица на яростна атака от страна на всички срещу герберския кандидат. И има голям резон в това, не случайно нито БСП нито Герб издигат кандидати, просто изчакват, за да видят каква ще е конкуренцията и да си направят планове все пак.
Когато говорим за президен, аз от изброените не виждам по- подходящ човек от Малинов-визия, знания, оратор, интелигентен. Отстояващ позицията си.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 04 юни 2011 16:32

tynesider написа:Уважавам всяко мнение, насочено към даден политически лидер или партия, дори това да е против убежденията ми. Всеки е свободен да избира партията си, религията си, отбора си. Но когато чета подобни "умотворения":" Не съм сигурен дали на тоя свят има по-малоумна идеология от национализма - да бъдеш горд, от това в коя държава са се изчукали родителите ти. Съществуването на говна като теб е едно непростимо разхищение на кислород. Дано измрете всичките, и не забравяйте да се помъчите малко преди това." - извинявам се, но това е чиста проба злоба и КОМПЛЕКСАРЩИНА...!

ПП. Благодаря! Трябва да имам 4000+ за да изкажа мнение във форума ли?

Да, позволих си го в отговор на злобното и комплексирано мнение на Саут Парк. И съм сигурен че си по-ядосан на това, което съм написал за национализма, отколкото на останалото :lol:
Последна промяна от dafquezz на 04 юни 2011 16:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 04 юни 2011 16:32

Viktor4o_Rs написа:Аз пък съм сигурен, че Волен е минимум на балотаж ;)

Никакъв шанс ;) Не знам,колега,интелигентно момче си определено,как си се подвел по този не ми е много ясно,но всеки си има мнение,разбира се.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 юни 2011 16:34

acmilan написа:
Viktor4o_Rs написа:Аз пък съм сигурен, че Волен е минимум на балотаж ;)

Никакъв шанс ;) Не знам,колега,интелигентно момче си определено,как си се подвел по този не ми е много ясно,но всеки си има мнение,разбира се.

Не казвам, че съм се подвел и обезателно той ще е моят избор, просто преценявам шансовете :) Много зависи какви ще са другите кандидатури, но си мисля, че Сидеров ще стигне балотажа поне ;) Във всички случаи ще съм контра на комунисти, турци и царисти :!:
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 юни 2011 16:42

Глас за Малинов и от мен.
Тук към момента върви добре, но на реалните избори мисля, че по-скоро нищо няма да направи, когато излязат да гласуват циганите и пенсионерите.
Отделно, че това разцепление отдясно също "помага".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Свободна зона”